Nagy filmstúdiókkal szerzõdik az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez egy másik topikba valo :)
szoval 90kért érdekelne mégis mit raktál bele, mert mint mondtam nekem a táp kapásbol 20ezer volt, csupán azért mert szeretem a minoséget mintahogy te is szoval szar chieftecet 5ezerért nem rakok a procim alá hogy elszálljon ha vmit nem bir a táp...ház szintén nem volt olcso, hangszigetelt, design-os, kicsi...azért az armed assault alá kell vas szerintem.. :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aha, most nagy nyomor van. mindenki biciklivel jár, és száraz kenyéren él. az a nagy baj ebben az országban, hogy mindenki, mindent ingyen akar, úgy hogy neki a kis úját se kelljen mozdítania, és azonnal - csettintésre
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
ipodot, meg ezeket a filmeket is az, mert van jobb, olcsóbban...
És ha ezek a gennyládák elmennek, már akkor minden sokkal jobb lesz. Ha a föld alatt fexenek, mégjobb. És igen amikor nem ezek voltak, kicsit kolbászosabb volt a kerítés, még ha nem is volt egészen abból.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mellesleg biztos neked is van olyan terméked otthon, amire más azt mondaná, hogy ezt mekkora fa$$ság volt megvenni. különböznek az igények
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Neked marhaság az ipod, másnak nem, lehetnél toleransabb...
Nagyon sokan munkara hasznaljak a számitogépet, de sok ember otthon vagy otthon is dolgozik, de pl studiok vagy dj-k zeneszerkesztésre ezt használják többnyire...és jo részuk megteheti hogy otthon....
Ha cég veszi az iMac-et akkor meg mit érdekel mennyibe kerül? nem a te pénzed...
A mac játékra is jo, de leginkabb mutimédiára, rengeteg jo szoftverrel hozzá, nem mindenféle letoltott crack shareware demo verziokkal, hanem minden ami kell a gépeden van mikor megveszed, sokaknak ez megéri azt a plussz pénzt.
Itunes mozi, 640x480 ténylg elég kevés, leginkább ipodra meg hordozhato eszközökre elég, de HD-ben is elérhetoek ezek a filmek, igaz apple tv-vel, de mivel nekunk nincs rá szukség felesleges is fikázni, mert leeht egy amcsinak nem sok 3-4 dollár kikolcsonozni egy filmet amiért le sem kell sétálnia a tékába...
90 ezerért? gondolom nem mindent cserélsz... nekem csak a ház meg a táp került 50 ezerbe, mert minõséget vettem, mintahogy te is azt szoktad, éppen ezért kiváncsi lennék mit cserélsz, gondolom proci, vidkari, talán még lapot is...
Egy biztos többet nem fogok a pc-mre áldozni, játszani ott a konzol...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként én nem veszek munkára pc-t.
1. nem vagyok munkamániás, otthon nem dolgozom
2. munkahelyen adott a gép a munkához, amit nem én fizetek, hanem a cég.
Játékra, és multimédiára veszem a gépem. Mostani 90k volt összvissz, mindez jópár éve, és hihetetlen módon elég jól elvannak rajta a játékok (krájszisz szerû techdemo 0-ák nem érdekelnek). Most szeretnék cserélni, a kiszemelt konfig 80k lesz, és nem egy gyenge gép lesz ez sem, el fog vinni mindent pár évig. Lehet ez azért megy így, mert nem mainstream játék rajongó vagyok, és csak az említett kategóriánál jellemzõ a mértéktelen erõforráspazarlás, és hülyítés?
És akkor sem fogok drágábban szart venni...
sanyi, mennyibe kerult a PC-d? 150 alatt szerintem nem sok jot hozol ki belole, de gondolom valami magad csinálta géped van, nem egy márkás pc-d...a márkás pc-k is sokba kerulnek, és tudtodon kivul te már rég beálltál azok közé akik mindig sovárogva nézik az uj videokarikat procikat stb, és ugyanugy elbaszod a pénzedm int aki mac-et vesz magának... mellesleg a többséguk dolgozni veszi ( fotosok, grafikusok, designerek, stb) tudod komoly munkára, nem lövöldözni, meg autot vezetni, nekik teljesenm megéri a mac. Mellesleg gondolom még nem is használtál mac-et, vagy talán már láttál egyet élõben? :)
De igazad van, a reklámzombi amerikai "megveszek bármit ami épp trendi" mentalitás ezerszer jobb.
Blackmail the Universe
minek, így is minden filmban van egy Mac vagy egy iPod:)