Tábori szivatások

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
_?DSA_:SDA?SDA:_DS?a-asdsad

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Vaxi
nálunk egyszer olyat csináltak az egyik sráccal, hogy vízbe tették a kezét, amitõl persze pisálnia kellett, felébredt, felült, a szemébevilágítottak lámpával amitõl elvakult, asse tudta holvan, aztán azzal a jó kis tábori nagypárnával idegbõl arconvágták, amitõl eldõlt és bebaszta a fejét az ágytámlába. eközben a többi állat gyorsan lefeküdt, a srác meg nemtudta mivan, aszitte álmodta 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

a régi jó álmában fogkrémmel bekenõset próbáld ki, ha még nem tetted...de másnap este sztem ha nem akarsz így járni...vagy ne aludj,vagy kobozd el a fogkrémeket<#eplus2>

tommyg
<#ejnye1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nemrosz topic haverom régen amiylen fasz volt beleverte kotonba este meg bevite szomszédba (elsõ nap)és mindennap egyre büdösebb lett nemnagyon jötek rá mitõl <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

passatgt
cseréld ki a sikosítót pillanatragasztóra

(house😊)

Sziasztok...Kozeleg a nyar s eleg tartalmasnak igerkezik, gondoltam megkerdelek nem-e tudtok valami jo kis szivatasokat?. Lehetnek jatekosak, ejjeli, almaban megszivosak, akarmi, barmifele otlet jol fogna..Koszi elore is!!<#nevetes1><#nevetes1>
← ElőzőOldal 2 / 2