Atreyu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mostanában eléggé ráálltam az ilyesmi zenékre (Atreyu, Rise Against, Story of the Year, Sonic Syndicate stb), kicsit most háttérbe is szorították a metal-vonalat (na nem nagyon, csak egy picit :) ).
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
szerintem amugy The Theft :) legjobb..
amugy hallgassatok Billy Talentet:D az még komolytalan:D más stilus de fain nagyon szvsz
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
csak akarkit kérdezek senki sem tudja pontosan, szoval jolenne vmi hasznalhato info, lassan masfel éve hallgatom zenéjüket de nevuket nemtom kimondani, ciki xD
Ez a Blow ez jó ;)
DFTBA ಠ_ಠ
de nekem nem jött be annyira zeneileg, Underoath változatosabb, ha nem ismeritek, akkor hallgassatok bele...
De jó azért az Atreyu-is :)
<#vigyor5>#vigyor5>٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem rossz muzsika :)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Pár szám
When Two are One
Itt bele tudtok hallgatni az összes számba (ez legjobb albumuk sztem, bár csak ezt ismerem :D)