33
http://www.atreyurock.com/
-
Cat 02 #33 Rise Against az nálam is must have :P -
Baelint #32 Á, Atreyu sose RIP :)
Mostanában eléggé ráálltam az ilyesmi zenékre (Atreyu, Rise Against, Story of the Year, Sonic Syndicate stb), kicsit most háttérbe is szorították a metal-vonalat (na nem nagyon, csak egy picit :) ).
-
Cat 02 #31 Rip ? :D -
#30 *mértékkel -
#29 de csak mértékben -
Cat 02 #28 Igazából kell mind2 :P -
#27 már akinek :) én jobban értéklem az éneklést, mint z üvöltést ;) -
#26 hörgés meg üvöltés közt van különbség. ők üvöltenek, és az jó =) -
Hydroceph #25 hát én kb masfel év alatt nem tudtam megunni, rendszeresen elöveszem őket és hallgatom..
szerintem amugy The Theft :) legjobb..
amugy hallgassatok Billy Talentet:D az még komolytalan:D más stilus de fain nagyon szvsz -
Ben C #24 Szerintem elég hamar unható zene, de nem mondom hogy rossz.. -
mikusmate #23 Our Sick Story (Thus Far), nekem ez a kedvencem tőlük :) -
#22 jóvan azt lehet nem csak így jól hangzott a mondat -
Cat 02 #21 Hörgés ftw :) -
#20 jó kis zene, csak ugyan az a bajuk mint az Avenged Sevenfoldnak.. Több olyan számuk van amit végig hörögnek meg ordibálnak, mint amiben énekelnek. Jobb lenne ha inkább énekelnének többet ;) Ettől függetlenül most is ez megy ^^ -
Hydroceph #19 nekem jo kis mosholos muvikat linkeljetek pls xD -
Hydroceph #18 szoval igazábol senkis em tudja?:D én is kb átréjunak szoktam :D
csak akarkit kérdezek senki sem tudja pontosan, szoval jolenne vmi hasznalhato info, lassan masfel éve hallgatom zenéjüket de nevuket nemtom kimondani, ciki xD -
#17 opera hangosbeszelos cucc :D átréju-nak ejti -
Cat 02 #16 én "atreju"-nak szoktam :D -
Hydroceph #15 mindegyik jóó, csak valaki mondja meg, hogy hogyan kell ejteni a nevuket xD -
#14 her portrait in blacket szeretem -
#13 nekem ez bejowos szamuk -
#12 jaja, kicsit más mondjuk mint ez -
#11 Underoath-tal is szemezgettem, nemrossz, bár nekem nem annyira stílusom.
Ez a Blow ez jó ;) -
#10 a Falling Down és a When Two Are One most nagyon megtetszett :D -
#9 mondjuk nem teljesen hasonló a két stílus, csak gondoltam megemlítem, hátha ez is bejön valakinek -
#8 Hallgattam én is jó pár számukat, mert kerestem Underoath-hoz hasonló zenekarokat last.fm-en,
de nekem nem jött be annyira zeneileg, Underoath változatosabb, ha nem ismeritek, akkor hallgassatok bele...
De jó azért az Atreyu-is :) -
Bala10 #7 nem ebben szerepelt először?
-
#6 pont most hallotam eyik számukat egy videóba aztán nézelődtem és rátaláltam ez volt az ...sztem nagyon jó -
#5 Az sem rossz ;-) -
#4 Jahjah, azok jó számok :) De úgy ámblokk egész jó mind, bár nem hallottam még az összeset. De a legjobb szerintem a Becoming the Bull ;) -
#3 Ezeket hallgattam egy ideje: "Right Side Of The Bed" & "Doomsday"
Nem rossz muzsika :) -
#2 Hm de jó.. :) Én is mostanában "fedeztem fel", kb 1 hete hallgatom, és tényleg nagyon faszás! ;) Micsoda véletlen.. -
Cat 02 #1 Mostanában mutatták nekem ezt a bandát. Sztem eléggé jó. Stílusilag az Avenged Sevenefold-hoz tudnám hasonlítani.
Pár szám
When Two are One
Itt bele tudtok hallgatni az összes számba (ez legjobb albumuk sztem, bár csak ezt ismerem :D)