Doomsday

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?
A Doom 3 ban a doom 2 mod mért nem lehet kinyitni az ajtókat?
Ja a módok azok hol vannak hozzá?
Victor1103
Még jó hogy ez Doomsday és köze sincs hozzá:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lesz mégegy doom film.
Az összes módokat honnan lehet letölteni?
BaLTáSGYiLKoS
Ittvannak a legnyilvánvalóbb "nyúlások" összegyûjtve, de szerintem a mai filmes felhozatalban ennek is örülni kell...
<#violent><#gonosz2>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

bigfoot
megnéztem,hát nem tom nem rossz de annyira nem jött be
olyan mindenfilmbõl lopunk vmit és lesz vmi érzést érzek!
nem hiszem h mégegyszer megnézem,de így ma estére jó volt:)

BaLTáSGYiLKoS
kis érdekesség <#hawaii>

.....egy volt orosz katonai bázison készült a videó, és hogy annak a Jan Palachnak a tiszteletére, aki '68-ban felgyújtotta magát a béketábor inváziója elleni tiltakozását kifejezendõ, sõt még azt is, hogy a klipben viselt egyenruhák valódi, egykori magyar vasutas öltözékek, de hogy honnan és kitõl jött az ötlet, hogy nálatok forgassunk, tényleg nem tudnám megmondani.....

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

BaLTáSGYiLKoS

AntiHero
Az engem is érdekelne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok.

Valaki megtudná mondani nekem hogy mi annak a számnak a címe, ami a film végén megy a stáblista elõtt és alatt, mielõtt kikpcsolja a microfont az ember?
A film OST-jében nincs benne!

Elõre is köszi.
BaLTáSGYiLKoS
<#worship>

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stonesour
Nem találok, csak torrentet, ehhez a verzsönhöz :( Nincs vhol rapidshare v netload link?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
Kössz, rég vártam. (!)

Kandurex
van felirat, mondjuk a 2CD -verzióhoz, de gondolom hamar lesz belõle a többihez is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stonesour
lool

Challanger
Gyorsan fejlõdik a technika, mi? Manapság már a hanganyag rögzítésére is képesek, nem kell külön diktafonnal mászkálni.
"hangja kamerás"

Gratula!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

BiG G
itt egy angol, a semminél több. viszont az iapula-féle verzió hangja kamerás, szóval nemnézõs...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

stonesour
Van már felirat?

BaLTáSGYiLKoS
pörfekt meglepi, nagy fost vártam(lásd rezidentmama)
a "fõgonoszok" nagyon ott vannak...<#ravasz1>
millió utalás, kopi de akkor is jós

szerintem egyszer simán meg lehet nézni én nagyon jól szórakoztam rajta!repkednek a fejek(és egyéb testrészek) benne az bittos:)
Csero90
Hát szvsz ez egy tûrhetõ/jó film...a mai kínálatot szemlélve megállja a helyét!

uppsz, bocsika... <#worship>

elõbb járt az ujjam mint az agyam...

tehát:

a 2012 Doomsday überszar...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

BlastR
Én is igy jártam vele....
A neten találtam
A film végén összenéztünk barátnömmel,és rájöttünk nem is azt néztük amit akartunk mert ilyen nem volt a trailerben :D

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

broman191
Na igen nem összetévesztendõ a 2012-es Doomsday a sima Doomsday-jel...a 2012 szánalmasan gyenge. Értelmet keresve sem találtam benne. -.-'

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mayday
En megneztem a kozelmultban veletlenul egy teljesen masik filmet, aminek 2012 Doomsday volt a cime :)

(Azt hittem anno, ez jottt ki dvdripben)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

stonesour
Hát nem tudom miért kell fikázni, szerintem jó film lesz a (trailer alapján). Magyar felirat mikorra várható? Végre, hogy kijött a film ,mert már több hónapja várom.

nem tudtam végignézni sajnos...

überszar szvsz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

broman191
Resident Evil és Mad Max keveréke a hangulat. B mozi kategóriában szerintem egész jó... Egyszer nézhetõ, néhol mosolyogtató. :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Victor1103
Nem a sztori nem ugyan az<#vigyor2>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

schrank
jó-jó zombi vagy sem a sztori ugyan az

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Victor1103
EZ NEM ZOMBIS FILM!!Van benne egy vírus ami embereket öl de attól még nem kellnek életre a halottak.Egyébként elõtte fél óráig néztem a Holtak naplóját de nem bántam meg hogy erre tértem át mert az iszonyat nem jött be.

schrank
má annyi ilyen zombis film van hogy a ...szom se tudja követni <#szomoru1>

Victor1103
Nikole Kidman a kanyarba sincs.Legalábbis én nem láttam...
Movies.go.com meg A-ra értékelte szóval kinek mennyi.Mindenki döntse el magának miután végignézte

schrank
ez amúgy most micsoda ? az a nikolkidmenes "ájemölegend" <#nemtudom>

PíszLávJuniti
képek alapján egy sima akciófilm
imdb 6.5 ...

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

schrank
ezt a torrentes dolgot nem erõltetném 1. mert nem illik 2. aki ahhoz is hülye hogy megtalálja annak már ez sem segít mert nem nyitja meg neki a RMDC kliense <#hehe>

Victor1103
Ennek a filmek még nincs topicja?Pedig szerintem 2008 egyik legjobb filme idáig.Most néztem meg fél órája és nagyon lekötött a történet meg a megvalósítás is tökéletes volt.Nem amerikai hanem britek által összehozott "poszt-apokaliptikus film".Nekem 10/10.
Itt az oldalán található a trailer!
Ez pedig R5-ös torrent