41
Doomsday
-
Klub #41 ? -
Klub #40 A Doom 3 ban a doom 2 mod mért nem lehet kinyitni az ajtókat? -
Klub #39 Ja a módok azok hol vannak hozzá? -
#38 Még jó hogy ez Doomsday és köze sincs hozzá:D -
Klub #37 Lesz mégegy doom film. -
Klub #36 Az összes módokat honnan lehet letölteni? -
#35 Ittvannak a legnyilvánvalóbb "nyúlások" összegyűjtve, de szerintem a mai filmes felhozatalban ennek is örülni kell...
-
#34 megnéztem,hát nem tom nem rossz de annyira nem jött be
olyan mindenfilmből lopunk vmit és lesz vmi érzést érzek!
nem hiszem h mégegyszer megnézem,de így ma estére jó volt:) -
#33 kis érdekesség
.....egy volt orosz katonai bázison készült a videó, és hogy annak a Jan Palachnak a tiszteletére, aki '68-ban felgyújtotta magát a béketábor inváziója elleni tiltakozását kifejezendő, sőt még azt is, hogy a klipben viselt egyenruhák valódi, egykori magyar vasutas öltözékek, de hogy honnan és kitől jött az ötlet, hogy nálatok forgassunk, tényleg nem tudnám megmondani..... -
#32 KaSaBiaN - CLuB FooT -
#31 Az engem is érdekelne. -
NeOhu #30 Sziasztok.
Valaki megtudná mondani nekem hogy mi annak a számnak a címe, ami a film végén megy a stáblista előtt és alatt, mielőtt kikpcsolja a microfont az ember?
A film OST-jében nincs benne!
Előre is köszi.
-
#29 -
#28 itt már van az R5 verzióhoz is -
#27 Nem találok, csak torrentet, ehhez a verzsönhöz :( Nincs vhol rapidshare v netload link? -
#26 Kössz, rég vártam. (!) -
#25 van felirat, mondjuk a 2CD -verzióhoz, de gondolom hamar lesz belőle a többihez is -
#24 lool -
#23 Gyorsan fejlődik a technika, mi? Manapság már a hanganyag rögzítésére is képesek, nem kell külön diktafonnal mászkálni. -
gabr #22 "hangja kamerás"
Gratula! -
#21 itt egy angol, a semminél több. viszont az iapula-féle verzió hangja kamerás, szóval nemnézős... -
#20 Van már felirat? -
#19 pörfekt meglepi, nagy fost vártam(lásd rezidentmama)
a "főgonoszok" nagyon ott vannak...
millió utalás, kopi de akkor is jós
-
M1kka Makka #18 szerintem egyszer simán meg lehet nézni én nagyon jól szórakoztam rajta!repkednek a fejek(és egyéb testrészek) benne az bittos:) -
#17 Hát szvsz ez egy tűrhető/jó film...a mai kínálatot szemlélve megállja a helyét! -
madmanic #16 uppsz, bocsika...
előbb járt az ujjam mint az agyam...
tehát:
a 2012 Doomsday überszar... -
#15 Én is igy jártam vele....
A neten találtam
A film végén összenéztünk barátnömmel,és rájöttünk nem is azt néztük amit akartunk mert ilyen nem volt a trailerben :D -
#14 Na igen nem összetévesztendő a 2012-es Doomsday a sima Doomsday-jel...a 2012 szánalmasan gyenge. Értelmet keresve sem találtam benne. -.-' -
#13 En megneztem a kozelmultban veletlenul egy teljesen masik filmet, aminek 2012 Doomsday volt a cime :)
(Azt hittem anno, ez jottt ki dvdripben) -
#12 Hát nem tudom miért kell fikázni, szerintem jó film lesz a (trailer alapján). Magyar felirat mikorra várható? Végre, hogy kijött a film ,mert már több hónapja várom. -
madmanic #11 nem tudtam végignézni sajnos...
überszar szvsz... -
#10 Resident Evil és Mad Max keveréke a hangulat. B mozi kategóriában szerintem egész jó... Egyszer nézhető, néhol mosolyogtató. :) -
#9 Nem a sztori nem ugyan az -
#8 jó-jó zombi vagy sem a sztori ugyan az -
#7 EZ NEM ZOMBIS FILM!!Van benne egy vírus ami embereket öl de attól még nem kellnek életre a halottak.Egyébként előtte fél óráig néztem a Holtak naplóját de nem bántam meg hogy erre tértem át mert az iszonyat nem jött be. -
#6 má annyi ilyen zombis film van hogy a ...szom se tudja követni -
#5 Nikole Kidman a kanyarba sincs.Legalábbis én nem láttam...
Movies.go.com meg A-ra értékelte szóval kinek mennyi.Mindenki döntse el magának miután végignézte -
#4 ez amúgy most micsoda ? az a nikolkidmenes "ájemölegend" -
#3 képek alapján egy sima akciófilm
imdb 6.5 ... -
#2 ezt a torrentes dolgot nem erőltetném 1. mert nem illik 2. aki ahhoz is hülye hogy megtalálja annak már ez sem segít mert nem nyitja meg neki a RMDC kliense