Cel-shaded Prince of Persia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képen látszik, hogy ez nem turbán. Inkább valami fejkendõ. Hátul ugyanis kilóg a haja. ;-)
A PC változatban nem volt, onnan csak fehér ruhás szõkeségként emlékezhetünk a hercegre, de a legtöbb késõbb megjelent verzióban (SNES, Genesis, Macintosh) már turbános lett a csávó. A 2. részben meg már PC-re is az új külsõvel érkezett.
legelsõ részben sem volt turbánja
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az miért fontos hogy turbánja van? így nem fogjuk látni az arcát...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
érdekes, bár reméltem hogy valami szuperebb ötlettel rukkolnak elõ, nem tanul a hercegünk a hibáiból, "jé ezt megnézem, hopsz elrontottam, most akkor kijavítom" :) celshading miatt picit képregényszerû hatást kelthet, de ez nem gond, legalább a "rajzolt" hangulat miatt majd hasonlít a régi 1,2-re, na meg újra van turbánja ez fontos :)
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
szeretem a cell shading megoldást..kicsit javít a még mindig szögletes textúrázáson és hatásosabb is...példa számomra..Ultimate spiderman,XIII,Silverfall..tetszenek ezek a megoldások:))
az bizony-.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez mondjuk igaz.:D
Az hagyján hogy neki nem volt igaza,de ha te nem linkelsz az elözõ cikknél,a t. szerkesztõgárda még mindig sötétben tapogatozna a játékot illetõen "ez a cikk nem jöhetett volna létre gyuri12 linkje nélkül":D
Neoreg3,ez is butaság?