34
Dead or Alive Pc-s , only-multi játéka
-
#34 Hát a nemzetközi verziónak nyoma sincs... -
#33 annyira el van felejtve h én most hallottam róla életemben először:-) -
gregtom6 #32 Valaki játszik már vele? Vagy játszott? Eléggé el van felejtve ez a játék, úgy tűnik. -
#31 Ígymár érthető a trailer is... -
#30 Na kicsit átnéztem a hivatalos website-ot (amiből persze egy mukkot se értek) és a képekből annyit vettem ki, hogy a játék mmorpg szerű tartalommal is ellesz látva.Gondolom az utcán leszólított játékosokkal vagy épp arénákban való küzdelmek során lehet majd belépni az eredeti verekedős részébe.
-
#29 Sztem free lessz, bár lehet túl optimista vagyok...
De biztos kapunk ingyenes béta teszt időszakot.Hameg nem akkor mérges leszek. -
#28 Mennyi pénz lehet? Talán megveszem :) -
#27 Na az előzetes hírek szerint az olimpia után kerül ki az értelmes nyelvű(angol) változat.
Már alig várom :D:D
Az tuti, amint kijött rendezünk egy össznépi sg-s leszámolást :D -
#26 Játékélmény a lényeg :) -
#25 Fx 6600... Grat. Látszik hogy értik a dolgukat.. -
#24 Megvan a gépigény!
Minimum:
proci- penti4 2Ghz
ram- 512mb
videókari- Geforce fx 5200
dx9
windows xp/vista
Ajámlott
proci- penti4 3Ghz
ram- 1gb
videokari- Geforce Fx6600
dx9
windows xp/vista
A trailert és a gépigényt elnézve fantasztikusan optimalizált lessz. -
#23 Itt a Trailer!
-
#22 Hát persze, h kínában. Nagyobb a piac :) -
feamatar #21 nem tom ennek van-e már wareza, de még alpha szal egyelőre ingyen is lenne, csak hát nem vagyunk kínában... -
feamatar #20 regisztálni sikerült, de loginelni nem tudok :( -
#19 beza, hogy kapnák bé :)
Leszedtem feleslegesen:)) -
#18 És warezzal is fel lehet menni netre? -
feamatar #17 igen, és ezenfelül lehet hogy még csak kínaiak is tudnak rá regisztrálni.
elméletileg kínában olimpián jelenik meg, világszerte meg majd az után, szal lesz emberi nyelven is -
#16 A telepítője valami kínai/japán/koreai nyelvezetű krix-krax.. :D Ebből sok jó nem fog származni xD -
feamatar #15 kicsit próbáltam utánna nézni, úgytűnik télleg az, de nekem 8tól vizsgám van, úgyhogy még vagy délig várnom kell míg csekkolni tudom áááááááááááááááááááá -
feamatar #14 lehet kint van alpha!!! csekkoljátok hivatalos honlapot ott lehet szedni valamit torrenten keresztül!!! p2sp_doaionline_setup_alpha.exe -
#13 Kitudja, ha rákap a nép akkor egy esetleges MK onlin is befigyelhet.(legyen igazam) -
#12 Akkor ez lesz az első? :D Szégyen a PC-s tábornak :( -
#11 Jaahh :D
nemtudom, hogy van-e -
papucsman #10 MK=Mortal Kombat. -
#9 MK
am nekem a favoritom kétségtelenül a Tekken sorozat volt verekedős téren. -
#8 Nem is láttam még verekedős gémet pc-n online. ez lenne az első ilyen? MK is az? -
#7 Melyik verekedős játékban nincsenek szemre való hölgyek? :D -
#6 Nekem már azis elég, hogy jön Pc-re, mert azért köztudott, hogy szinte nincs is "normális" üsd-vágd játék gépre. -
#5 Trailer
remélem lesz vmi szingli módja is, na nem mintha a sztoriban olyan erős lenne a sorozat ,mondhatni gagyi :D , de remélem nem csak multizni lehet vele -
#4 :O
-
moralosan #3 Verekedaus' játék, kifejezetten szemrevaló hölgyekkel és kinézetre általam nem véleményezett urakkal. -
blackgamer #2 ninja csajokat kell benne irányítani? (google valami ilyet dobott ki) -
#1 Nemhitte volna senki, hogy DoA-t készülhet valaha pc-re, de a várkozásokkal ellentétben a pekingi olimpia idején megjeleni a doa4 PC-s multiplayer változata.