Lexus ISF Tracktime
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha rózsaszín avataroknak "nagyonszar" , akkor már csak érdemes letöltenem ....:)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hát ha valamivel lehetett rontani ennek a csodás autónak az "imidzsén", akkor az ez a "játék" volt.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
nem tom de sztem hatás szar:S
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A BMW M3 a GTL/GTR parosra epult, vagyis regebbi, mert a Blimley! csak odaig jutott;) A GTR2/RACE/RACE07 fejlesztesek mar SimBin...;)
Rfactor alapjain van, de külön gém. ennyi erõvel megcsinálhatták volna modnak is
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Jah és hozzátenném hogy ezta lexus demot én már olyan 2-3 hónapja néztem, de már akkor se volt új...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Rfactor mod... de kivan belezve és át van alakítva ezért olyasmi mintha külön játék lenne... A BMW M3 challange meg ugyanez volt csak GTR2-vel...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ez most rfactor mod vagy külön gáma?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Teljesen felesleges volt a kulon topic. Az rFactorban boseggel elfer.
Amugy jobb lett volna - bar legalabb a forras meg lett emlitve - hogy a HSW-re adsz linket, es nem a file elereset teszet be kozvetlenul...
Szerintem, folyt.kov. itt: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1091827918&no=33664, de ugy sem lesz valami nepszeru, a tobb szaz MOD kozott...
Amugy jobb lett volna - bar legalabb a forras meg lett emlitve - hogy a HSW-re adsz linket, es nem a file elereset teszet be kozvetlenul...
Szerintem, folyt.kov. itt: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1091827918&no=33664, de ugy sem lesz valami nepszeru, a tobb szaz MOD kozott...
"Mostanában hatalmas divat lett egy-egy autómárka reklámozására ingyenes játékprogrammal kedveskedni a PC-s játékosoknak. Elég ha csak a BMW M3 Challengere vagy az F1-es pálya promótálására szolgáló Singtel Ultimate Race-t gondolunk.
Most az Atari gondozásában megjelent a Lexus ISF Tracktime, amelyben az említett márkát próbálhatjuk ki ingyen néhány már az rFactorból megismert pályán.
A játék mérete 165 MB és azt hiszem mindenképpen érdemes kipróbálni."
forrás:hsw.hu
Hivatalos oldal
Letöltés
Most az Atari gondozásában megjelent a Lexus ISF Tracktime, amelyben az említett márkát próbálhatjuk ki ingyen néhány már az rFactorból megismert pályán.
A játék mérete 165 MB és azt hiszem mindenképpen érdemes kipróbálni."
forrás:hsw.hu
Hivatalos oldal
Letöltés