Asus: újabb Eee PC érkezőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nagy tévedésben van az, aki azt hiszi, hogy a kisebb kütyüket kevésbé lopják a ***, szóval õk... Aki emiatt akar venni ilyen kicsi kütyüt jó drágán, az meg is érdemli. A történetnek ott kéne kezdõdnie, hogy 100 dollár. Akkor vennék én is, talán kettõt is.
Ja és a kép király, helyesek a lányok!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hát akinek subnote kell, annak megéri megvennimajd (feltéve ha nálunk nem szállnak el az árak).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én már nagyon várom az atom procit, és rohadtul meg fogom venni, mert nekem a sok utazás miatt szükségem van ilyen 8,9-es valóban hordozható és valóban használható laptopra. Van asztali pc-m 15,4-es laptopom, de azt nem lehet hordozni, pláne nem lehet vele dolgozni egy buszon ülve. Csak filemet lehet rajta nézni. Eddig a kis teljesítmény miatt nem vettem ilyen olcso laptopot, de ha bekerül az atom, ez megváltozik. Aki elõször megcsinálja az kaszálni fog.
A kép odavág. 😄
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
nem kell elolvasni, nem kell megvenni, nem kell dühöngeni
na most aztán elég .,.. nem kell eepc <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>