21
-
asztosz #21 Rumi igazad van, de arra felhívnám figyelmed h Doctor Parnassus-t Christopher Plummer játsza majd a filmben. -
#20 Na igen. Ez is igaz! -
CaptainRumi #19 ha figyelemmel kisérted volna a cikkeket tudnád, hogy nem sok jelenet volt vissza amit Ledger-rel forgattak volna le....így való igaz mások is fogjáj alakítani a doktort de ő a főszereplő.
ennyi alapon azt is vehetjük h a Dark Knight-nak Christian Bale a főszereplője aztán Michael Caine majd Ledger....ennyiből akkor ez sem főszerep szal ennyi -
cateran #18 Szerintem nem azért lett jó a Batman Begins mert bemutatta, hogy lesz Wayneből Batman, hanem ahogy! ezt bemutatta.....Bár kétségtelen,hogy a téma is sokat dobott rajta,de attól még lehetett volna gagyi végeredmény:) -
5i #17 Heath Ledger nem főszereplő a filmben. Négyen nyomják le a szerepet. Eszerint Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law is főszereplői a filmnek. Tévedni emberi dolog, be kellene ismerned. -
CaptainRumi #16 nincs kész vagy kész van, a karaktert többen játszák .....nem erről volt szó.
Heath Ledger lesz a főszereplő és ezen kár vitatkozni ( már csak pár jelenet hiányzott volna amúgy is )
Loverman te meg biztos jól ismered a TIBORT , hogy így csontig benyalsz neki.... -
Dakkon #15 ígyvan -
asztosz #14 és ez még nem is az összes új plakátok!
Aki meg lemaradt volna az előzetesről az se bánkódjon mert ha jól tudom, akkor a stúdió hivatalosan és kiváló minőségben vasárnap teszi elérhetővé! -
Loverman #13 és nem mondd Tibornak hogy megszoktuk, SZV-vel ellentétben ő jó cikkeket ír. és nem hinném hogy haveri kapcsolatban vagy vele hogy Tibizd. -
Dakkon #12 nincs igazad. A Doctor Parnassus-t nem fejezték be, szal több A kat. szereplővel fogják leforgatni a amradék jelenteket, és úgy vágják össze. szóval egész estés fime "teljesen" ez az utolsó Heath Ledger-nek. -
OJ #11 Itt még fenn van
http://www.youtube.com/watch?v=dFshgWRYBUs -
dalton38 #10 Feliratosan jobb lesz szerintem!én igy is ugy is moziba nézem:)2010-es Batmanba is bent lett volna Ledger! -
rgerg #9 http://www.youtube.com/watch?v=iHufrsP9XMA -
A1274815 #8 Pedig nyugodt lehetsz, hogy úgy fogják, az összes Batmant úgy vetítették.
Tegnap még fennt volt a Trailer. -
Babidi #7 Remélem nem felíratosan fogják levetiteni mint az első részt. -
Wittgen #6 Nagyon király poszterek, főleg a Joker-es :) -
#5 Kiváncsian várom ezt a filmet. De előzetesen nem mondanék ilyet máris, hogy év filmje... stb. A Batman Begins is elsősorban azért sikerült olyan jól mert azzal foglalkozik, hogy Bruce Wayne, hogy válik Batman-é. Ez a rész viszont tulajdonképpen egy feldolgozás.
Egyébként a YouTube-on megtalálható a trailer. :) -
saw123 #4 nagyon profi lehet a tréler csak kár hogy nem lehet lejátszani! azért várjuk! -
CaptainRumi #3 Qrva jók a plakátok főleg az első meg Harvey Dent-é ...gondolom a Kétarcr miatt lett ilyen :P
Ui: Ledger utolsó főszerepje nem a Dark Knight-ban lesz hanem Doctor Parnassus személyében.....sebaj Tibi megszoktuk -
dalton38 #2 KIibaszott nagy film lesz év filmje lesz szerintem ezt biztos hogy moziba fogom megnézni!!hatalmas film és a plakátok is jók csak legyen már a moziba!!nagyon várom:D -
Kemuri #1 "and here we go"
kurva nagy lesz!