21
  • asztosz
    Rumi igazad van, de arra felhívnám figyelmed h Doctor Parnassus-t Christopher Plummer játsza majd a filmben.
  • BaliBoy
    Na igen. Ez is igaz!
  • CaptainRumi
    ha figyelemmel kisérted volna a cikkeket tudnád, hogy nem sok jelenet volt vissza amit Ledger-rel forgattak volna le....így való igaz mások is fogjáj alakítani a doktort de ő a főszereplő.
    ennyi alapon azt is vehetjük h a Dark Knight-nak Christian Bale a főszereplője aztán Michael Caine majd Ledger....ennyiből akkor ez sem főszerep szal ennyi
  • cateran
    Szerintem nem azért lett jó a Batman Begins mert bemutatta, hogy lesz Wayneből Batman, hanem ahogy! ezt bemutatta.....Bár kétségtelen,hogy a téma is sokat dobott rajta,de attól még lehetett volna gagyi végeredmény:)
  • 5i
    Heath Ledger nem főszereplő a filmben. Négyen nyomják le a szerepet. Eszerint Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law is főszereplői a filmnek. Tévedni emberi dolog, be kellene ismerned.
  • CaptainRumi
    nincs kész vagy kész van, a karaktert többen játszák .....nem erről volt szó.
    Heath Ledger lesz a főszereplő és ezen kár vitatkozni ( már csak pár jelenet hiányzott volna amúgy is )
    Loverman te meg biztos jól ismered a TIBORT , hogy így csontig benyalsz neki....
  • Dakkon
    ígyvan
  • asztosz
    és ez még nem is az összes új plakátok!
    Aki meg lemaradt volna az előzetesről az se bánkódjon mert ha jól tudom, akkor a stúdió hivatalosan és kiváló minőségben vasárnap teszi elérhetővé!
  • Loverman
    és nem mondd Tibornak hogy megszoktuk, SZV-vel ellentétben ő jó cikkeket ír. és nem hinném hogy haveri kapcsolatban vagy vele hogy Tibizd.
  • Dakkon
    nincs igazad. A Doctor Parnassus-t nem fejezték be, szal több A kat. szereplővel fogják leforgatni a amradék jelenteket, és úgy vágják össze. szóval egész estés fime "teljesen" ez az utolsó Heath Ledger-nek.
  • OJ
    Itt még fenn van
    http://www.youtube.com/watch?v=dFshgWRYBUs
  • dalton38
    Feliratosan jobb lesz szerintem!én igy is ugy is moziba nézem:)2010-es Batmanba is bent lett volna Ledger!
  • rgerg
    http://www.youtube.com/watch?v=iHufrsP9XMA
  • A1274815
    Pedig nyugodt lehetsz, hogy úgy fogják, az összes Batmant úgy vetítették.

Tegnap még fennt volt a Trailer.
  • Babidi
    Remélem nem felíratosan fogják levetiteni mint az első részt.
  • Wittgen
    Nagyon király poszterek, főleg a Joker-es :)
  • BaliBoy
    Kiváncsian várom ezt a filmet. De előzetesen nem mondanék ilyet máris, hogy év filmje... stb. A Batman Begins is elsősorban azért sikerült olyan jól mert azzal foglalkozik, hogy Bruce Wayne, hogy válik Batman-é. Ez a rész viszont tulajdonképpen egy feldolgozás.

Egyébként a YouTube-on megtalálható a trailer. :)
  • saw123
    nagyon profi lehet a tréler csak kár hogy nem lehet lejátszani! azért várjuk!
  • CaptainRumi
    Qrva jók a plakátok főleg az első meg Harvey Dent-é ...gondolom a Kétarcr miatt lett ilyen :P

Ui: Ledger utolsó főszerepje nem a Dark Knight-ban lesz hanem Doctor Parnassus személyében.....sebaj Tibi megszoktuk
  • dalton38
    KIibaszott nagy film lesz év filmje lesz szerintem ezt biztos hogy moziba fogom megnézni!!hatalmas film és a plakátok is jók csak legyen már a moziba!!nagyon várom:D
  • Kemuri
    "and here we go"
    kurva nagy lesz!