Csak jövőre jön a Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ep3 még lesz...
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
A portal az utóbbi évek legnagyobb meglepetése számomra!
De nekem így logikai fps-ként tetszett, nem hiszem, hogy a porálokat a HL-be rakva
szintén élvezetes lenne... (ahogy a kép alapján látszik)
De nekem így logikai fps-ként tetszett, nem hiszem, hogy a porálokat a HL-be rakva
szintén élvezetes lenne... (ahogy a kép alapján látszik)
Azt hiszem Ep 3 nem lesz, helyette HL3 lesz.
A HL1 nagyon jó volt és nehéz, volt rendes története. HL2 kitesznek 20 évvel késöbbre, hogy rendbe tegyed a dolgokat, de háttértörténete nem igen tudsz meg. Továbbá rendes története sem jönle rendesen. Túl könnyû egy-két extrémen szívatós részt leszámítva.
HL2 Ep1 tanultak a HL2 hibájából. A HL2 el nem mondott háttér története is elmondják az Ep1-é mellett. Jobb történetttel rendelkezik. Már sokkal nehezebb és szinte folyton, mint a HL2.
HL2 Ep2 számomra a legjobb HL2-õk közül. Fordulatos történet, nem is túl rövid, mint az Ep1. Várom a folytatást.
A HL1 nagyon jó volt és nehéz, volt rendes története. HL2 kitesznek 20 évvel késöbbre, hogy rendbe tegyed a dolgokat, de háttértörténete nem igen tudsz meg. Továbbá rendes története sem jönle rendesen. Túl könnyû egy-két extrémen szívatós részt leszámítva.
HL2 Ep1 tanultak a HL2 hibájából. A HL2 el nem mondott háttér története is elmondják az Ep1-é mellett. Jobb történetttel rendelkezik. Már sokkal nehezebb és szinte folyton, mint a HL2.
HL2 Ep2 számomra a legjobb HL2-õk közül. Fordulatos történet, nem is túl rövid, mint az Ep1. Várom a folytatást.
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy vajon összehozzák-e az Episode Three-ben a Portal és a HL2 történetét. Ugyanis, ha jól emlékszem, akkor az Ep.2-ben Eli tesz egy utalást, hogy az Aparture-rel megszakadt a kapcsolatuk és valami nagy gebasz lehet... Mert ugye az Aparture egy Black Mesa-hoz hasonló labor volt...
Én emiatt imádom a Half-Life Univerzumot! Tök részletes, tele van apró poénokkal és nincs eleje, nincs vége, nincs megoldása... Mint egy könyv! Qrvajó!
Én emiatt imádom a Half-Life Univerzumot! Tök részletes, tele van apró poénokkal és nincs eleje, nincs vége, nincs megoldása... Mint egy könyv! Qrvajó!
Dehogy volt szar...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem volt szar a Prey. Az túlzás. Csak felejtõs. Voltak benne érdekes részek... Ja és igen, nagyon várjuk a Portal 2.-t. 😛
kicsit nehéz elképzelni, hogy a PORTAL nagyban is mûködni fog ...
kicsi volt, vicces, negédesen morbid, és jó fejtörõ ...
De nagyban ??!!... ejj valami nagyon PREY szagot érzek, ami szerintem nagyon szar játék volt
kicsi volt, vicces, negédesen morbid, és jó fejtörõ ...
De nagyban ??!!... ejj valami nagyon PREY szagot érzek, ami szerintem nagyon szar játék volt