10
  • axaard
    Ep3 még lesz...
  • kicsizoz
    A portal az utóbbi évek legnagyobb meglepetése számomra!
    De nekem így logikai fps-ként tetszett, nem hiszem, hogy a porálokat a HL-be rakva
    szintén élvezetes lenne... (ahogy a kép alapján látszik)
  • A1274815
    Azt hiszem Ep 3 nem lesz, helyette HL3 lesz.

A HL1 nagyon jó volt és nehéz, volt rendes története. HL2 kitesznek 20 évvel késöbbre, hogy rendbe tegyed a dolgokat, de háttértörténete nem igen tudsz meg. Továbbá rendes története sem jönle rendesen. Túl könnyű egy-két extrémen szívatós részt leszámítva.

HL2 Ep1 tanultak a HL2 hibájából. A HL2 el nem mondott háttér története is elmondják az Ep1-é mellett. Jobb történetttel rendelkezik. Már sokkal nehezebb és szinte folyton, mint a HL2.

HL2 Ep2 számomra a legjobb HL2-ők közül. Fordulatos történet, nem is túl rövid, mint az Ep1. Várom a folytatást.
  • Zocsi
    Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy vajon összehozzák-e az Episode Three-ben a Portal és a HL2 történetét. Ugyanis, ha jól emlékszem, akkor az Ep.2-ben Eli tesz egy utalást, hogy az Aparture-rel megszakadt a kapcsolatuk és valami nagy gebasz lehet... Mert ugye az Aparture egy Black Mesa-hoz hasonló labor volt...
    Én emiatt imádom a Half-Life Univerzumot! Tök részletes, tele van apró poénokkal és nincs eleje, nincs vége, nincs megoldása... Mint egy könyv! Qrvajó!
  • Tinman #6
    Dehogy volt szar...
  • Librarian
    Nem volt szar a Prey. Az túlzás. Csak felejtős. Voltak benne érdekes részek... Ja és igen, nagyon várjuk a Portal 2.-t. :P
  • Balumann
    Nekem is nagyon tetszett, csak kicsit rövid volt meg könnyű. Nagyon várom a 2. részt.
  • HöfEE
    Tavalyi év legjobb játéka volt a PORTAL számomra :)
    remélem a folytatás is hasonlo lesz.
  • lokko
    kicsit nehéz elképzelni, hogy a PORTAL nagyban is működni fog ...
    kicsi volt, vicces, negédesen morbid, és jó fejtörő ...
    De nagyban ??!!... ejj valami nagyon PREY szagot érzek, ami szerintem nagyon szar játék volt
  • ScarY MAN
    megéri várni :)