10
-
axaard #10 Ep3 még lesz... -
kicsizoz #9 A portal az utóbbi évek legnagyobb meglepetése számomra!
De nekem így logikai fps-ként tetszett, nem hiszem, hogy a porálokat a HL-be rakva
szintén élvezetes lenne... (ahogy a kép alapján látszik) -
A1274815 #8 Azt hiszem Ep 3 nem lesz, helyette HL3 lesz.
A HL1 nagyon jó volt és nehéz, volt rendes története. HL2 kitesznek 20 évvel késöbbre, hogy rendbe tegyed a dolgokat, de háttértörténete nem igen tudsz meg. Továbbá rendes története sem jönle rendesen. Túl könnyű egy-két extrémen szívatós részt leszámítva.
HL2 Ep1 tanultak a HL2 hibájából. A HL2 el nem mondott háttér története is elmondják az Ep1-é mellett. Jobb történetttel rendelkezik. Már sokkal nehezebb és szinte folyton, mint a HL2.
HL2 Ep2 számomra a legjobb HL2-ők közül. Fordulatos történet, nem is túl rövid, mint az Ep1. Várom a folytatást. -
#7 Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy vajon összehozzák-e az Episode Three-ben a Portal és a HL2 történetét. Ugyanis, ha jól emlékszem, akkor az Ep.2-ben Eli tesz egy utalást, hogy az Aparture-rel megszakadt a kapcsolatuk és valami nagy gebasz lehet... Mert ugye az Aparture egy Black Mesa-hoz hasonló labor volt...
Én emiatt imádom a Half-Life Univerzumot! Tök részletes, tele van apró poénokkal és nincs eleje, nincs vége, nincs megoldása... Mint egy könyv! Qrvajó! -
#6 Dehogy volt szar... -
Librarian #5 Nem volt szar a Prey. Az túlzás. Csak felejtős. Voltak benne érdekes részek... Ja és igen, nagyon várjuk a Portal 2.-t. :P -
#4 Nekem is nagyon tetszett, csak kicsit rövid volt meg könnyű. Nagyon várom a 2. részt. -
#3 Tavalyi év legjobb játéka volt a PORTAL számomra :)
remélem a folytatás is hasonlo lesz. -
lokko #2 kicsit nehéz elképzelni, hogy a PORTAL nagyban is működni fog ...
kicsi volt, vicces, negédesen morbid, és jó fejtörő ...
De nagyban ??!!... ejj valami nagyon PREY szagot érzek, ami szerintem nagyon szar játék volt -
#1 megéri várni :)