Új Prince of Persia játék bejelentve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser

nem jó a vágás az arcán... nem teccik...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szeirntem még mindig a DOS-os változat a legélvezhetõbb^^

LZ forever

ffxi
Hurrá!

Fákjúal!

Szintén bill-egér kombóval volt a csúcs nálam, szerintem tökéletes a PC-s irányítás. Kár, hogy a T2T PC konverziója picit el volt rontva és ez erre is rányomta a bélyegét.
Szintén. Gamepaddal nekem rémálom...

NEOreg3
egér+bill kombó rulz, én gamepadal csak szerencsétlenkedtem😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Szigorúan gamepados játék... a trilógia miatt vettem a PC-hez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zocsi
Én már a 3-al se játszottam. Az elsõ pályát vittem végig kb. de nehézkesnek is tûnt az irányítás a korábbiakhoz képest, meg vhogy. ötlettelennek is tûnt számomra. Lehet, hogy nem adtam elég idõt neki? Pedig az elsõ két rész nagy kedvenc még a mai napig...

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Neoreg3:"hát amit most írtál, az butaság " így van 😄 amit írtál butaság
Nem reklámnak szánom
Itt vannak a cuccok...

ZeGa
Én már alig várom...

NEOreg3
hát amit most írtál, az butaság

Sg,le vagytok maradva... Már megjelentek az elsõ képek,az alap történetrõl infók, stb.
Cel-shaded grafikája lesz, a többiben pedig: google segít.

Tinman
OMG...ez igen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.