Gothic 4 infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
srry egyel lejjeblevõnek szólt
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
az oké h hamarosan tényleg nem fognak xp-t árulni, persze így ez sem igaz... de a terméktámogatás ettõl függetlenül még jó ideig mûködni fog
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
Azt hogy nem lesznek frissítések hamarosan XP-hez felejtsük már el. 2014-ig lesznek hozzá.
XP alá nem lesz Dx10, olyannyira hogy hamarosan "vége" az Xp-nek, már nem fogják árulni PC-khez és frissítések sem lesznek
Uri Geller személyesen? <#smile>#smile>
namjo haa gumipa lenneng asztmontanam kuzse
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
ehhehe ott a pont! 😄
Vista már most is jó.
Vista már most is jó.
Blackmail the Universe
<#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És sírni fognak, hogy milyen szar, lassú, instabil a Windows 7, bezzek a jó öreg kiforrott Vista milyen jól mûködik, mindent tud, milyen kicsi a hardware igénye, stb. <#vigyor>#vigyor>
Kb. 3 év és kint is van :-/
Addigra olyan alap lesz Vistát használni, mint ma XP-t...
Addigra olyan alap lesz Vistát használni, mint ma XP-t...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.