Gothic 4 infók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatHunt3r
srry egyel lejjeblevõnek szólt

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

RatHunt3r
az oké h hamarosan tényleg nem fognak xp-t árulni, persze így ez sem igaz... de a terméktámogatás ettõl függetlenül még jó ideig mûködni fog

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Azt hogy nem lesznek frissítések hamarosan XP-hez felejtsük már el. 2014-ig lesznek hozzá.

XP alá nem lesz Dx10, olyannyira hogy hamarosan "vége" az Xp-nek, már nem fogják árulni PC-khez és frissítések sem lesznek

Uri Geller személyesen? <#smile>

karcsi
namjo haa gumipa lenneng asztmontanam kuzse

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

ehhehe ott a pont! 😄

Vista már most is jó.

Blackmail the Universe

Tinman
<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És sírni fognak, hogy milyen szar, lassú, instabil a Windows 7, bezzek a jó öreg kiforrott Vista milyen jól mûködik, mindent tud, milyen kicsi a hardware igénye, stb. <#vigyor>

Tinman
Kb. 3 év és kint is van :-/
Addigra olyan alap lesz Vistát használni, mint ma XP-t...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Remek. Csak emiatt rakhatom fel majd a Vista-t... Vagy van / lesz XP alá DX10?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM