Letiltották az orosz szélsőségesek honlapját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, az elérhetetlenné tétel egy kissé durvább, ugyanis ahhoz vagy minden szolgáltatónak kellett odaszólni, hogy: elvtárs, ez megyen a tiltólistára, vagy ha van ott is egy BIX szerû központi hely, akkor ott
Szóval nem kis hatalom kelhetett hozzá.
De mit is várunk egy olyan országban, ahol a Putyin elvtársról kacsát(?) lehozó újságot ... nem, nem kártérítésre ítélték ... villámgyorsan megszüntették
Szóval nem kis hatalom kelhetett hozzá.
De mit is várunk egy olyan országban, ahol a Putyin elvtársról kacsát(?) lehozó újságot ... nem, nem kártérítésre ítélték ... villámgyorsan megszüntették
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ácsi! Nem bezáratták azt az oldalt, hanem Oroszországból tették elérhetetlenné. A kettõ nagyon nem ugyanaz.
politika, már megint a politika ... nem ide való
Lényegében Oroszország nem véletlenül szerepel a csúcson a sajtó elnyomásáról szóló listán (ennél ugyebár csak a kínai állami diktatúra keményebb)
Csendben jegyzem meg, hogy Magyarország is kimagaslóan "jó" helyen végzett, közel a tophoz.
És miért is nem zárták be az amecsik a kuruc.info-t? Mert röhögõgörcsöt kaptak, hogy a land of the freet felszólította a magyar állami gépezet elvtársi karéja, hogy szólásszabadság ide, vagy oda ennek itt kussolni kell.
A válaszuk röviden ennyi volt: MEGALOL .... GIGALOL
De mint már említettem itt nem politizálunk.
Lényegében Oroszország nem véletlenül szerepel a csúcson a sajtó elnyomásáról szóló listán (ennél ugyebár csak a kínai állami diktatúra keményebb)
Csendben jegyzem meg, hogy Magyarország is kimagaslóan "jó" helyen végzett, közel a tophoz.
És miért is nem zárták be az amecsik a kuruc.info-t? Mert röhögõgörcsöt kaptak, hogy a land of the freet felszólította a magyar állami gépezet elvtársi karéja, hogy szólásszabadság ide, vagy oda ennek itt kussolni kell.
A válaszuk röviden ennyi volt: MEGALOL .... GIGALOL
De mint már említettem itt nem politizálunk.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azért, mert a kuruc.info a labancoké. Nekik pedig nem érdekük bezárni a saját FUD kampányukat...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Érdekes, hogy az oroszok be tudják záratni a saját "kuruc.infojukat", míg a magyarok nem. Vagy talán nem is akarják letiltani az elérését?
> ... szélsõségesen nacionalista ...
Aha, ez olyan lesz mint az USA-ban a "terrorista".
> ... antifasiszta ...
Ez is ismeros lesz. Vegyel elo Budapest valamelyik nagyobb teren egy nagymeretu nemzeti zaszlot es varj az elso "antifasiszta" rendorre (aki elteteti veled mert a "fasizmus" meg a "nacizmus" csunya dolog)
Aha, ez olyan lesz mint az USA-ban a "terrorista".
> ... antifasiszta ...
Ez is ismeros lesz. Vegyel elo Budapest valamelyik nagyobb teren egy nagymeretu nemzeti zaszlot es varj az elso "antifasiszta" rendorre (aki elteteti veled mert a "fasizmus" meg a "nacizmus" csunya dolog)