SZIN

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Utolsó napon voltunk tavaly és éjfél körül minden elfogyott :S sörbõl már csak hordó alján lévõ keserû izébõl jutott nekünk, meg se bírtuk inni. cigi sehol... kóvályogtunk össze vissza, de már az összes emberke aki dolgozott már ment volna haza, és sz*rt bele. De a koncertek óriásiak voltak 😊 JAh és a legjobb, hogy olyan ismerõs arcokkal futottam össze, akiket már hónapok óta nem láttam 😊 szóval nálam a legjobb fesztivál a SZIN 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Maco13
berakod a 2 literes páleszt a táskádba ugy hogy körberakod ruhával és helo, kis szerencsével meg se állítanak. Nekem bejött <#hehe>
Amugy kurvajó feszt, napközben nem sülsz rommá, hanem lehet medencében sörözni. Kajálni meg ha olcsón akarsz bemész szegedre egy boltba. Bejövõs, remélem idén is tudok menni <#eljen>
mármint cipõbe üveg és cipõt a táskába? és ott nem nézik meg, vagy mi?
ez érdekelne azért 😊)

football without ultras is nothing

Pepsi Twist
mi a cipõbe raktuk a feles üvegeket tonna számra, volt hogy 6 pár cipõ volt és 1enként 4-5-6 pálesz belefért 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
szólj feltétlen ha jöttök 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LSL
2004 óta minden évben ott voltunk haverral 😊 ez most már hagyomány, még ha nem is tanulok már szegeden. Jó buli!! Idén is ott a helyünk

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

lehet h idén nekem is befigyel 😊
barátnõ volt tavaly, aztmondja jóféle. mondjuk mi EFOTT-ot tervezzük mellé vagy SZIN vagy Balatone.
csak jó lenne már pár elõadót hallani, hogy kik lesznek..
(külföldi elõadók döntenek leginkább, magyarok úgyis ottlesznek mindenhol)

ja és nem szegedi vagyok, kaposvári :>

football without ultras is nothing

whiskeyman
eddig kétszer voltam SZIN-en, nekem nagyon tetszett, a belépõ sem olyan rohadt drága, mint a Szigetre, szóval idén szerintem ott leszek <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Timbo
azt nem tudod véletlenül 😄 ,hogy (ugyebár lehet bevinni fél lityó folyadékot ) tegyük fel én véletlen pálinkát töltök xd ásványvíz helyett bele mert rossz már a szaglásom.. az baj e ?😊 szal abba a fél literes üvegbe beleszagolnak vagy megnézik? van vmi ilyen tapasztalat ?😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

LasDen
igen....az bejön hogy mennyi a jegy....de hogy mik lesznek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Timbo
hát a honlap program része 😄 épp haldoklik 😄 de amugy szerintem nemsokára megcsinálják. 😄 remélem

LasDen
van má vmi program???? lehet tudni kik lépnek fel?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
o nagy cs mester is ott lesz? <#banplz>

Timbo
na gyûlünk szépen lassan 😄

Pepsi Twist
500m? pilikálmánba lax?

Pepsi Twist
Szögedi vok...

Alap hogy mindig megyek!

<#banplz><#pias>
😄😄😄😄😄😄😄😄

Rockynhooo
na az yo ötlet 😄

LasDen
hmm.....ha lesz vmi jó parti akkor megyek rá 😄

Guilty01
kb. 500 m-re lakok a helyszíntõl... sanszos hogy megyek?😊))

You\'ll never walk alone!

Timbo
#3 ban ott a válasz 😊

amugy mind2en szentesiek vagyunk 😊 csak hát ez nem nagy távolság ilyen szintû mókáért 😊

Rockynhooo
nem szegedi 😄 csak környékbeli 😉

Sztem én majd mek a fesztre 😊

Máté94
Nem is tudtam,hogy szegedi vagy😄
SZIN:Szegedi Ifjúsági Napok ha valaki nem tudná😄
Timbo
Helló 😊

Gondolom sokan hallottak már a SZIN-rõl mint az egyik legjelentõsebb fesztiválról (fõleg itt csongrád megyében 😊 ), ahol rengeteg programmal várja 😄 a kedves fiatalokat (és nem fiatalokat) a szegedi Partfürdõ, immáron 40. alkalommal.

Kezdésnek a SZIN hivatalos honlapja : SZIN
igény esetén képeket rakok be meg egyéb hasznos infókat 😄

Akinek volt már kalandja a SZINen szívesen látjuk\halljuk élménybeszámolóját 😉

esetleg megbeszélhetünk egy környékbeli SG-s egybegyûlés (de persze jöhet távoli is 😄 ) és pár sör ledöntését .

ui.: keresõ nem dobott ki semmit rá 😉

← ElőzőOldal 2 / 2