53
Elégette gyermekét a vérfertőző apa
-
Hajnalcat #13 Már volt ilyen eset Ausztriában...
Natascha Kampusch
-
#12 megvalami hir nincs hasonlo??????? -
#11 Az a komoly,hogy az EUban nincs halálbüntetés...
végülis tartogassák még hátha megjavul... -
#10 Ettől senki nem lesz depressziós, ennyi erővel sorolhatnék még pár topikot, ami szerinted ilyen szinten van, pl a "Pride, melegfelvonulás" topik is elég nagy port kavarr, méágis megérte azt a nemtudom hány ezer hsz-t amit 1 hét alatt nyomtak bele.
A húdegeci volt az apa kommentek mások... vannak akik tényleg állást foglalnak az ügyben, és kifejtik véleményüket, és ellehet erről is normál topikhoz hasonlóan beszélgetni, lesznek akik benyomják a komolytalan és morbid kommenteket, de egy nyílvános fórumon ez van...
nem fogod 1 év múlva hallani, ez a topik is majd egy idő után feledésbe merül, de nem sért semmilyen jogot, blablabla... egyszóval "jóvanezígy":). -
#9 20 éves a legnagyobb gyerek és sose látott napfényt? azta rohadt kurva
nagyon idegesítő amúgy, csávóval nem tudom mit csinálnak, de remélem megszopatják rendesen.... a kurva anyját:@
de amúgy szerintem felesleges ennek topicot nyitni, nah mind1 -
#8 Már nem csak a TV-ben, az újságokban és a rádióban lehet erről a hírről folyamatosan hallani, hanem az SG-n is. Csodás. Ennyire perverz köcsögök az emberek? Tényleg ez okozza nekik az örömöt, hogy ilyen híreket olvashatnak/hallhatnak megállás nélkül? Remélem nem lesz ebből is egy újabb Natasha ügy, és nem fogom még 1 év múlva is ezt a hírt hallani mindenhonnan.
Ráadásul nem értem mi értelme van egy ilyen topiknak.. mindenki elmondhatja, hogy jajdeg*ci volt az apa, börtönbevele, de mégis mi értelme? Hogy az emberek még depressziósabbak, még idegesebbek legyenek? Azaz, borzongjunk minnél tovább, minnél többet.. -
#7 HA a vérfertőzés miatt nem lesznek értelmifogyatékosok, magyarul "meghülyülnek" (láttam már ilyet 60 éves néni volt vérfertőzött mert húg-bátyj házasságból született, tőlünk 11 házzal lakik arrébb
Szal nekik nemsok esély van... de vészmadár sem vagyok. -
#6 úristen -
pinnacle #5 am. rámernék tenni egy nagyobb összeget, hogy a gyerekek fele öngyilkos lesz...
-
#4 A párkapcsolat szerintem ha nem így alakul, akkor is kizárva.
A papikát jobblenne grizzlimedvékkel:) besózott vágottsebekkel:)
Am a média is lehetne megértőbb, és ilyenkor békénhagyna midnenkit, aki értesülni akar róla, úgyis fog... -
pinnacle #3 eddigse votl jobb életük, de most aztán remek lesz...
állandó média hajkurászás, aztan megprobalni beilleszkedni a társadalomba, ami úgyse fog sikerülni. Párkapcsolatok kizárva...
Szóval még szarabb életük lesz, mint eddig volt.
Mondjuk, a papikát kikötözném és kutyákkal etetném meg:)
-
#2 Rohadék a tag:S
de hát mindig kapunk az eszementség áldásából...
"Szintén megválaszolásra vár az is, hogy a férfi felesége miért nem tudott az egészről." <--- ez jókérdés, mondjuk... -
liverpool123 #1 Egy kis ízelítő:
katt