Újabb napvitorla-elv van kibontakozóban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a szálak közti távolság és az elektromostöltés lenne a kulcsa?
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Mint egy üstökös, csak ki kell várni...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
olyanja tutira van, hülönben nem lehetne vele közlekedni
mellesleg az utazás közben minden más is mozog, és tutira nem pont 180 fokot kell fordulni
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A belsõ bolygókhoz indított szondák esetében pedig lassításra használják jelenleg is a gravitációs csúzlit...
Nem kell rá madzagot kötni, csak megváltoztatni a mozgás irányát. Egy bolygó vagy hold körül simán meg lehet fordulni. Mivel az odaúton folyamatosan gorsult, ezért az elért gyorsabban fog viszaérni, mivel közel állandó maximális sebességgel jön.
Bocs, hogy ennyire részletesen írtam le, de az a benyomásom, hogy nem értetted a szöveget amire válaszoltál.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
esetleg madzagot közünk rá és visszahuzzuk.... <#nevetes1>#nevetes1>
A jövõ nyerõ kombinácója: napszél + mágneses mezõk + a már alkalmazott xenon gáz ionizálása + ha egyszer megoldják hagyományos napvitorla + ez tuningolva lézerrel a holdról. Nem tudom, hogy ki hagytam -e valamit ?
A cikkbõl nekem az jön le, hogy ezt a felderítés egy olcsó eszközének szánják, arra meg tök jónak tûnik.
Majd ha felderítették a terepet, lehet menni bányászni, meg szállítani az ásványokat a megfelelõ eszközökkel. (pár száz, vagy ezer év múlva)
Van olyan is, hogy lavírozás, bár ez nemtom mi, leeht sodródás?
Kara kánként folytatom tanításom.
Visszaút: Pl odamanõverezik az egyik óriásbolygóhoz, és a garavitációját felhasználva visszafordítják a pályáját.
Kedves Átlagember, könyörgöm, rimánkodom: nem kurpier, mert a végén még planetáris kupi lesz belõle, hanem Kuiper. Ha még azt írtad volna, hogy Kújper, elnéztem volna. :-)
ON:
Engem ez a cucc a medúzákra emlékeztet.
Egyrészt egy negyven kilométer átmérõjû tárgy miért nem fog nekiütközni meteoroknak, ûrszemeteknek, stb? (különösen a kurpier övbben)
Másrészt hogyan lehet visszafelé mozgatni, tehát a nap felé közlekedni vele?
Harmadrészt hogyan gyûjti be az ásványokat ilyen hatalmas kilógó dolgokkal?
Negyedrészt hogyan és hol szerelik össze?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
egy 40 kilométer átmérõjû eszköz hogyan jut át az aszteroida-övön????
A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik
Mert nem nézted a videót.
Megpörgetik.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
szerintem csak ennyi az elõnye, nézelõdni lehet vele
A cikk írója nyilván kicsit elõre szaladt gondolataival az idõben.
hogy jön ide a bányászat?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy