27
A Typeracer egy gépelést fejlesztő játék...
-
#27 100 wpm a csúcsom. -
#26 Hát nekem az első mondat is túl bonyolult ugyanis valamiért b*szik felismerni azt, hogy lenyomom a space billentyűt és így azért elég nehéz bármit is leírni. -
#25 800-at sima kézzel nem lehet csinálni, az valóban kamu. -
#24 kamu..
legyen egy átlagos szó 4 karakter hosszú. 200 szó percenként az 800cpm, az 13 karakter másodpercenként, valszeg:D -
#23 A világrekord az 900 karakter / perc de azt csak úgy lehet elérni, hogy egy csomó "segédeszközt" alkalmaznak, pl. ms wordbe rövidítéseket tesznek, nem ütnek nagybetűt, lábpedálokat alkalmaznak (ez utóbbit még én se tudom mire jó).
Mindezek nélkül 700 cpm volt a legjobb, ezt azért tudom mert a világbajnokságon mesélték, hogy ezt egy magyar gépírónő tartotta, valamikor a '60-as vagy '70-es években, azokon az írógépeken amiket még igen erőteljesen ütni kellett.
Az átlagos júzer olyan 150 cpm körül van, egy átlagos versenyző pedig 350-600 között. -
#22 vannak már ilyen 200 wpm feletti játékosok is...
hogy a picsába?:D
tuti valami kiskapu... -
#21 megaracer -
#20 skill leveletek mi? :l -
#19 egyértelműen -.- -
Cat 02 #18 Jó sok zsét kaphatnak h reklámozzák az amazon-t -
#17 mi vagyunk lassúak és 41wpm-t írtál?:D -
#16 lassuak vagytogg, és nem elég koczkák -.-
[megyei 2. gépíró] -.-
titkárnőnek jóalezekk :| -
#15 aposztrófos köcsögösködős idézeteknél olyan 67 wpm lehet az átlag, magyarban meg ihajj... kitudja milyen lenne -
#14 Na 119 a rekordom, 83 körül az átlag:) -
#13 41wpm -
#12 114, High Score 11th:DD -
#11 Hm 104wpm :))) -
#10 3 win 1 2. de most elkúrtam :\\\ gyájj :D ez lol :D de cpm tényleg jobb lenne :S
bazz, idéző meg kérdőjel meg aposztrof meg bah... -
#9 55wpmmel nyertem egyet XD -
#8 55wpm
magyar szöveget legalább 2x gyorsabban gépelek:D -
#7 cpm szerintem is jobb lenne mivel word per min hát nem minden szó egyforma hosszú... -
#6 Az ötlet jó, de a számolás hülyeség. Gépíráson nem wpm-et számolnak, hanem leütés / percet (cpm).
Én angolból kb. 450 /m vagyok, de itt meg 60 wpm. De ahogy elnéztem az ellenfeleim sem voltak jó formában. -
#5 86-90 wpm:/
azt hittem gyorsabban gépelek -
#4 jah, sok aposztrof kikészít :D
magyarban tényleg jobb lenne, mert a magyarban gyakrabban előforduló betüösszetételeket jobban megszoktuk már, az gyorsabban menne -
#3 Ezt a szart bazz, kurva bonyolult szavak vannak benne...meg angolul eleve nehezebb gépelni :D -
DJ BP #2 így is annyit kell gépelnem :) -
#1 A játék még a béta verzióban van, de már most nagyon üt :)
Próbáljátok ki