Sokkoló 24 7. évados stábkép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

??? Tony gonosz ikertestvére?
Mi ebben a sokkoló? Komolyan már, ne süllyedjünk Blikk szintre.
???
Alaposan benéztétek, véletlenül sem Tony az <#hehe>
Jack JOBB oldalán Tony áll, ezt már vagy egy éve tudjuk, hogy visszatér, és gonoszként. Bal oldalán meg Buchanan. Tehát továbbra is fennáll a kérdésem: mi ebben a sokkoló?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Gondolom az, hogy Tony feltámad és jóllehet gonoszként.
tommyg
ezen mi szánalmasmagyarázd már el??!!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Én is annak tartom alapjában véve, de a PB negyedik évados übergáz spoiler óta egy kicsit elnézõbb vagyok emez ügyben.
szánalmas
Arról már minden spoilerolvasó tud. Kérdés, hogy Bobby Ewing-feeling lesz vagy pedig tényleg gonosz karakter? Utóbbinak esetleg volna értelme. 😊
Na sasold csak meg jobban Jack bal oldalán álló embert 😊
Jah most nézem, hogy itt nincs jobb minõségû kép akkor csak félig csúsztasásos a cím + lehet találgatni hogy ki is az 😊

Mi a sokkoló ezen a képen? <#miaz> Egy pillanara már azt hittem a csúsztatásos cím lapján, hogy Palmert is feltámasztották... Szerencsére nem.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Az ott Aaron Eckhart Janeane Garofalo mellett? Nem lesz ez rossz.