2516
-
geo91 #222 ezt a szart... ha nem ismertem volna a sorozatot, azt hiszem, hogy ez egy sitcom... -
#221 az derék :D -
ldavid #220 közben rájöttem, hogy azért, mert túl hosszú a pilot kertévére
és a csöcsökre meg melltartó került.. :D -
ldavid #219 wtf? kivágták a kocsimosós jelenetből a kölyköt a csajával -
#218 aztakurva :D
gigafos :D -
ldavid #217 szinkronos promo -
#216 http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Totál Szívás??? :D
na aki ezt a magyar címet kitalálta az volt totál beszívva... :D
idióta magyarok... ez a cím (ha már figyelmet akar felkelteni) egy vígjátéknak jobban elmenne -
Kosadzk1 #215 az eredetiben is kikockázták ha jól emlékszem. -
ldavid #214 én inkább arra, hogy a 2mp csöcs benne lesz-e
veltételezem, hogy ebben az időpontban már belefér
-
geo91 #213 :D
hát ha már ilyen időpontban adják, ne merjék kivágni... -
karajjj #212 ollé, tuti még ígyis meg lesz vágva, kíváncsi vagyok, hogy benne merik-e hagyni pl azt, mikor a szétmart leszakadt kádat takarítják -
#211 későbbi időpontra nem is tehetnék XD -
#210 Az RTL Klub elhozza a Breaking Bad-et! -
geo91 #209 alig várom már a 4. évadot, de majd csak jövő nyáron jön asszem...
egy újranézést mindenképpen tervezek addig. -
#208 hát ez állat volt.
már az 1. évad is tetszett, valahogy volt egy sajátos hangulata, nem volt túl pörgős de érdekes volt, aztán a 2.-ban már több minden történt, kezdett elég izgalmassá válni, majd a 3.-ra egy teljesen komplett, komoly kis drámaféleség lett remek karakterekkel.
engem Marie idegesített mindvégig a legjobban. rohadtmód irritáló az a nő :D
jaés Bryan Cranston zseniális színész, egyszerűen hiteles, minden szónak súlya van amit kiejt a száján. a többi színész is többnyire szépen teljesít
voltak részek ahol kifejezetten vert a szívem, de a végén... hát nem semmi volt, de szerintem még nagyobb cliffhanger lett volna ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előbb sötétül el a képernyő, és aztán halljuk csak a lövést :)
kételyt adott volna rá hogy Mike-ék hamarabb odaértek és esetleg Jesse-t lőnék le, persze nem úgy mondjuk hogy meghaljon csak hogy így izgalmasabb legyen :D -
#207 LOL :DDD -
geo91 #206 hát nem ma :D
-
karajjj #205 mikor jön a negyedik? :DDDDDDDDDDD -
#204 ez benne a szépm hogy még te sem tudod eldönteni, hogy ők most jók vagy rosszak :D -
#203 nagyon kényes téma ez...
mert akárhogy nézzük, ők bűnözők... eddig még valahogy rájuk lehetett aggatni a "nem akkora bűnözők" jelzőt (bár az első évadban is "megölnek" valakit, akit utána szépen a kádban "kezelésbe vesznek" :D) de most már nincs mese... akármennyire szépítjük a dolgokat, Jesse és Walter is bűnöző
persze van még dolog amiért lehet szimpatizálni velük (pl. Jesse a kölyök miatt akarta azt tenni amit tenni akart) de már egyre nehezebb :) nagyon játszanak a készítők ezzel a dologgal, úgymond pengeélen táncolnak a karakterek a jó és a rossz megítélés között (mármint a nézők részéről)
én is kíváncsian várom a folytatást -
#202 Nah évad kivégezve
A legyes rész nagyon nyugisra és nyomasztóra sikerült de az azt követőek felpörögtek.
Utolsó rész ütött.Remélem,hogy lesz Jesseéknek még tekintélyük valaha.
-
#201 hát ez nem lenne egy túl nagy wtf :) de én bízom a készítőkben, hogy ha ez is lesz amit írsz, azt is faszán fogják megoldani :) -
#200 áá évadzáró mekkora volt !!!!
megmondom én mileszXD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gale meghalt, Walter pedig tovább folytatja a főzést. Jesse pedig bújdosni fog :D -
#199 most értem a 7-ikhez
mi komoly volt már a vége
legjobb rész volt eddig ever -
geo91 #198 mit tudni a negyedik évadról azon kívül, hogy lesz? -
#197 nem volt semmi :o
meglepődtem picit én is :D -
geo91 #196 most néztem meg a 3. évad 12. részét. az utolsó képkockáktól egy fél percre én is teljesen lemerevedtem. -
#195 a Justin Bieberesen beszartam :DDD
amikor Ludacris elkezdi rappelni, hogy "When I was thirteen..." akkor Walt feje kegyetlen :DDD
thx, hogy linkelted :D -
geo91 #194 :DDDDD -
#193 KATT IDE
milyen lenne a Breaking Bad ha családi szitkom lenne, aláröhögés stb...
fasza kis videókXD érdemes megnézni és jókat röhögtemXD -
#192 hát arra gondoltam, hogy kinőtt a haja :DD -
#191 hát durva lenne ha a csávó megfiatalodna :D -
#190 bazz télleg :)
felirat nélkül néztem, azért értettem félre a rész legelejét :D -
Cat 02 #189 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az flashback volt :)
Mikor megvették a mostani házuk.
Gale-t meg lehet bújtatták, mert Jessie elfordítja a fegyvert, de franc se tudja -
#188 btw
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon sajnálom Gale -t, egyáltalán nem érdemelte meg a halált... ő volt az a tipikus "szerethető" és normális geek, aki élvezte a munkáját, felnézett Walterre... leszámítva azt hogy drogot készített persze :) de halált akkor sem érdemelt
abban bízok még, hogy vmi kurva nagy csavarral fog kezdődni a következő évad, mert ugye nem mutatták, hogy Pinkman lelövi Gale -t, szal ebből ki lehet hozni bármit... na jó bármit nem, mert a flashforwardban láttuk, hogy Walter él és virul, megint terhes Skyler...stb. de azért még reménykedem, hogy Gale nem halt meg és valahogy máshogy oldották meg -
#187 oh bazzeg...
a készítők nagyon játszanak a nézők morális gondolkodásával... a jó/rosszfiú szerep nagyjából el volt különülve, de most már az ember nem tudja mit gondoljon
ezzel együtt vagy pont ezért is nagyon jó a sorozat, várom a következő évadot! :) -
#186 az AMC berendelte a Breaking Bad 4. évadját! -
Cat 02 #185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gale :'( -
#184 a Breaking Bad pont ebben jó... lassú, vontatott részek, de nagyon sok mondanivaló és dráma, elkezdesz gondolkodni, együttérezni v. ellenszenvet érezni a karakterekkel szemben, itt még a csendnek is van mondanivalója... aztán BUMM, bejön a WTF és kész... :D -
#183 JÉZUSATYAÚRISTEN!!!
12. rész vége. Pfuh basszameg. Valóban 10 pontos sorozat. Mikor Walter kimondta az utolsó szót a rész végén, és jött a *snitt* 2 percig tátott szájjal néztem magam elé. Aztakurvamindenit :D
Csak hogy egy kis negatívumot is felhozzak. Skyler. Nem elég, hogy irritáló a pofája... nade ahogy beszél... az sz hangot elég idiótán ejti, de nem is ez a legnagyobb gond. A t -t hogy megnyomja már? Mucsaröcsögén szokás az ilyesfajta beszéd. És a készítők sztem direkt olyan szöveget írnak neki (hogy minket felbasszon) amiben sok a T hang... de a legjobb hatás akkor van amikor t -re végződik a szó... hát a falat tudnám kaparni tőle. A kurva anyját :DDD pl.: gettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt outtttttttttttttttttttttttttttttt
Jó lenne ha "véletlenül" meghalna... :D