eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Haha,két napja kedztem,a legolcsóbb kaja drága,mint a fizetésem:D
Palinko
nekem is az kéne, még jó sokára lesz meg :(
Martin Rome
0.33 goldert adok movingot

bardocz
Elértem a lvl3-at,azt írta utazhatok,úgyhogy gyûjtök pénzt moving ticket-re,most nem enged venni,lehet azért,mert nincs rá keret.
I.C.ram
de
Ám, ha átmek másik országba akkor national rank az azon országbeli helyezést mutatja nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
Nade románként nem akarok még e-életet sem élni:D Bomlasztani kell õket belülrõl:P
Hát elqrtad :D Nem hiába van kiírva h Annexed by Romania xP
De románként is lehet teljes e-életet élni :)

bardocz
Oksa.Még meg kell értenem a játék mûködését,de múagy nem tûnik rossznak:)
LasDen
ha maradsz és majd eléred a 7. szintet, akkor a eRMDP - PDMeR pártba lépj be....az a romániai magyar párt......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
Erre is gondoltam,ha már ittvagyok:D
LasDen
sehogy.....edz és dolgozz....aztán késõbb átköltözhetsz Mo-ra, mert most Romániában vagy és a játékban nincs állampolgárság.....de ha akarsz maradhatsz Romániában és bomlaszthatod belülrõl a rendszert :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
Regeltem,beállítottam,hogy magyar legyek,meg central hungary,és román zászlt rak ki.Hogy állítsam át?
1re híresebb :D

"Aki nem tudja adelephat djozike fopapja es "Egy ember hit nelkul olyan mint a hal bicikli nelkul" tehat Aldassek djozike!"

HöfEE
meglátjuk

Bexter
Mert magyar összezsarta magát nembiztos német is igy jár. Szerintem rákészülnek rendesen :)

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Akkor németben nem kevés, remélem tönkre megy a gazdaságuk :D

Bexter
Azért mert a hírek szerint a vezetõ ineternetes portálokon fogják reklámozni a németek a játékot. Nálunk az index után jött 4-6k játékos. Szerintem érthetõ.

Most kinyílt a párak csipája, de sztem pár német tank többet üt mint a teljes lakosság :D

I.C.ram
meg az se lenne tul szerencses ha a romanok mellett lenne egy nyugati ellensegunk is.
HöfEE
Attól, hogy kevesebben vannak ugyan de átlagosan jóval erõsebbek a mieinknél.

DarkHorSe
Nemeteknek van 1000 felhasznalojuk, ausztrianak meg 300. Szerintem ennel mi azert joval tobben vagyunk, mitol kene felnunk?

Swedish people are albino monkeys

Bexter
Hát ha igazak a pletykák a német bébi bummról és a nemet osztrák összeolvadásról nem biztos hogy bele kéne matatni a darázsfészekbe.

DarkHorSe
szerintetek el kene foglalni Ausztria egy részét ?

Swedish people are albino monkeys

Kicsikiraly
Ozi erre reagálni kéne :D

DFTBA ಠ_ಠ

Baze, cikkek kommentjeit olvasva jókat lehet derülni :D

Kicsikiraly
Térjen vissza, sztem erep legjobb újságírója volt, vele tényleg igényes média lenne :)

DFTBA ಠ_ಠ

Az wtf o.O Így játsszon az ember...
Ám kíváncsi leszek mi lesz Au sorsa, mmint h kapunk-e belõle és h No. mit szól hozzá :)

Bexter
Persze személyesen :)
Most próbálom rávenni hogy visszatérjen :)

Martin Rome
Ismered Francis Hunyadit?
Mellesleg csempesz uzeletem nyilt, q1 weapon 0.14 gold, moving ticket 0.34 gold.

Bexter
Egyik haverom régi erepes és politikában is benne volt õt IRL fenyegették meg :)

a.carkey
Miért, lenyúlt? Errõl lemaradtam ...

Mindegy.
Azért tegyük azt hozzá, hogy bár panaszkodnak/tak az újak - aki maradt mára önellátó -, de õk sem jártak rosszul, viszont a cégtulajok sem szerveztek éhséglázadást és az õ szekerük is gördül, talán mégjobban, mint az indexbébik elõtt ...

Annak sincs sok értelme, hogy IRL sérelmek szerepelnek eÚjságokban.

A medve nem játék.

Kicsikiraly
sry, ugy ertelmeztem a hsz-ed hogy te is a politikusokat szidod. akkor vegyük úgy h nem címezõdött senkinek, csak a nyavalygóknak.

DFTBA ಠ_ಠ

I.C.ram
soha nem sipakoltam... nem tudom miert nekem cimezted ezt. Sehol nem irtam azt se, hogy a politikai elittel van bajom. egyszeruen a kialakult helyzettel van bajom. Azt meg leszarom, hogy ki miatt van igy. ugyhogy legyszives ne nekem cimezd az ilyeneket....
Kicsikiraly
hát errõl beszélek. én is voltam politikus, nekem eszembe se jutott az hogy lenyúljak a kasszából, mindet csak programokra, háborúra adtam.
nem csodálom h Quicksilvert így kikészítették.

DFTBA ಠ_ಠ

Nem volt semmi ilyen =\ Voltak szidások de nem ennyire, h minden ezzel legyen tele. Bár lehet csak nem olvastam, mert akkor International 70 %-a nem magyar hír volt :D

Kicsikiraly
ne haragudjatok, de amíg nem jött a sok újonc, semmi baja nem volt senkinek a politikával. ti nézitek csak rossz szemmel, amit csinálnak az teljesen elfogadható, és csakis értetek csinálják. Ezt nem vagytok képesek felfogni, hogy itt nem fognak csak azért gerinctelenkedni hogy több pénzük legyen. Én éltem úgy, hogy 35 gold és cca 100 CAD volt a zsebemben, nincs nagy különbség. Itt bármit csinálnak azt a népért csinálják. De nyavalyogjatok csak, ebben jók inkább a magyarok.

DFTBA ಠ_ಠ

Nézegetem, jól megdrágult erep :D 2 hónapja q1 ház 1.5 gold volt =\

kraawz
használd ezt az oldalt :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Akkor eddig téveszmékbe éltem :D

kraawz
dübörög a gazdaság<#idiota>

kraawz
1 HUF = 1.12 NOK, a tökömbe is :D

Megnéztem gyors, 2 hónapja pedig még 1.7 körül volt ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kraawz
igen,én számoltam hülyén.

A HUF az erõsebb, így 1 NOK=1.12 HUF. De ott a link, erõsíts meg, most ehhez már hulal vagyok.

kraawz
Természetesen, leghitelesebb forrás.

de számold ki te magad is :)

Akkor jó rég költöztem ki ^^
Ám ha 1 nok = 1.12 huf akkor 10 nok = 11.2 huf :)

Arannyal váltottál át ?

kraawz
nagyon el vagy tévedve

1 NOK = 1.12 HUF, magyarul 9 HUFot keresek csak.

Én régóta Indonéziában tengõdök. Ma lettem lvl13 és corporal is. Kint napi 9 IDRes fizetésem van, ami 13 HUFnak felel meg(3as land skill) Voltam már Olaszban is kint harcolni, most Norvégiában vagyok, hogy harcoljak és az ottani fõnököm visszavár Indonéziába.

Frosty01
lehet még kérni repjegyet a fõnököktõl? elhúzok magyarból valami melegebb éghajlatra, mert éhen fogok halni :|

practitioner of the forbidden arts of death