3367
eRepublik - the new world
-
#1082 sztem kimerültek, nincsenek forrásaik a kétfrontos háborúra, ezért akarnak békét kötni, hogy át tudják tolni az erőiket a nyugati frontra. Egyébként nem lesz béke, indonéziának szüksége van az IRL orosz területekre, magyarok meghát érthető okokból... :D -
Cat 02 #1081 Áh, WSR kéne, addig tuti nem állnak le :) -
#1080 nem lesz belőle semmi úgyse -
#1079 lol -
marxell #1078 Üdv mindenkinek :)
Kérhetnék tőletek valamit? Aki esetleg nem teljesen ellenzéki, szavazna rám a kongresszusi választásokon? Repjegyet fizetem, és észak-magyarországon indulok. Ja a nevem pedig batonwood :D -
#1077 nekem adtak emelést :D -
Cat 02 #1076 Vaze, 5.98 as manu skillem és bezár a cég ahol vok, most 5 ös skillért tudok felvenni fizut, de gondolom holnap nem fog adni a cégvezető emelést :s Mondjuk 0.1 golddal nőne "csak" a fizum, de hát az is valami :D -
#1075 én nem akarok beleméylülni a politikai részébe, céget vezetek, ezzel probálok segiteni. csak azt veszem észre, hogy most jobb az eÉlet:) -
Cat 02 #1074 Én még a mentoros időben érkeztem, amikor napi 20 ember volt :D Bár volt kb 1 hónappal a Bumm előtt. Mondjuk sajna a mindenben jóra törekszünk se jön jól le gyakran, lásd anti to, ahol kincstárat szépen lenyúltuk majd vissza adjuk címen. Bár én 99 % -ra veszem, hogy így lesz, de mások nem feltétlen :) -
#1073 mikor elkezdtem, durván 2 honapja, akkor még én is zavarosnak éreztem a dolgot, de mostanra valahogy jo összhatást érzek.persze nem mindenben vagyunk jok, de mindenben a jóra törekedünk. -
Cat 02 #1072 Hja, jogos, inkább nem is olvasom már. Visszatértem a work,train,5xfight állapotba.
Mondjuk az is igaz lehet, h a mostani sikereink titka lehet, hogy épp a Atlantis széthúzása miatt van... ha megtámadják németeket, talán még Podolia is sikerülhet. Bár ahhoz kéne egy Indo WSR támadás is :) -
#1071 vagy csak körül kellene nézni rendesen. ha az lenne amit irsz, akkor nem lennének a mostani sikerek, és kiegyensúlyozottság.
vagy éppen te nem illesz bele a képbe:) -
Cat 02 #1070 Mo az #1065 :D -
#1069 miért, mo micsoda?:) -
Cat 02 #1068 Aham, inkább fizetek nekik, mégis csak PEACE tagország, mégiscsak segítettek SGP-ben... -
#1067 és akkor inkább fizetsz adót az indoknak,értem.
pedig pont az lenne az erep lényege,hogy társadalomként működjünk és mindig saját országunk érdekeit nézzük,ne pedig magunkét. -
#1066 mert rohadtul telítve van a magyar piac, erről volt egy cikk nemrég -
Cat 02 #1065 Huba kimegy, akkor ? ^^
Ám én azért mentem ki mert Mo-n anno sárdobálás volt és szar fizu... -
#1064 mert a tokom kivan a Huba meg a hasonlo majmokkal. -
#1063 Nekem van 10 aranyam,társulunk?:D Persze csak ha nem kell sehova utaznom,meg nincsen vele munka:P -
#1062 de ti miért nem Magyarországban gondolkodtok? miért nem akartok adózni eMagyarországnak? ilyen háborús időkben minden adópénz jól jön az államnak -
Cat 02 #1061 Fegyógyárat indoban :D Bár most nem tom h lesznek-e harcok. Viszont Vasgyárat semmikép se :D -
#1060 hat ja... de azert koszi :D -
#1059 hiába adod neki 80-ért,ha csak 70 goldja van,10 goldot meg nem 5 perc összegyűjteni :D -
#1058 Ha nem tud fizetni a cég, akkor kiléphetsz azonnal.
ICRAM: Nekem van egy eladó q3 olajcégem indoban, tele munkásokkal, napi 1 gold haszon körül. Mostanában nem nagyon lesz időm cégezni, így eladom. A cég értéke melósok nélkül is 90 gold, és van hozzá licensz Magyarországra, ott jó áron megveszik az olajat. Szóval 110 gold a cég értéke, 80ért eladom. -
#1057 Van mar 70 goldom. Mi a szart csinaljak belole? Milyen ceget erdemes alapitani es melyik orszagban? -
#1056 ez már elég régóta így van. Én szívtam vele kétszer is, mert beléptem egy új melóhelyre jobb fizuért, kiderül hogy 0 stock nyersanyaga van a cégnek, kilépni meg ugye 72 óráig nem lehet, így bebuktam. De most négy nap és meglesz -
#1055 az feltünt nektek is hogy hard wrker dolgot változtaták?
Ha egy napot nem melozol már elveszik egész 30 nap :S
(engem meg 2 nappal elnyerése elött rugtak ki :) -
#1054 hát igen, vigyázni kell velük, sajnos elég jók a munkaerő lekötésében
De könnyű rájönni ha kamu, általában kétszeres átlagfizut kínálnak -
#1053 most nézem 6új üzenet :D
a mocskos románok hogy száradna le a kezük :D:D:D
mind a 6üzentben arra figyelmeztettek hogy ez kamu román cég ....
-
#1052 hát akkor új helyet keresek azt hiszem -
#1051 a főnököd baszik a cégre, és nincs elég nyersanyag ahhoz hogy dolgozhassatok. Így persze no fizetés -
#1050 You cannot work today because the company does not have enough raw materials for products. We have just sent an alert to the general manager about this issue.
ezt az üzenetet kapok 2-3napja ha dolgozni akarok :S mi a fene van? -
Handball94 #1049 Gyertek malajziába.. ! !
Lesz kórház,csata minden :) -
#1048 majd megunják ott is, ha elcsesztek mindent :D -
#1047 megyunk :) -
Cat 02 #1046 Mentek É-Kóreába ? ^^ -
#1045 mondjuk ahogy így most mondod....:D tényleg,csak 100-at vettem :D na,akkor korrekt minden. -
#1044 Q1 raw material: 1 Stock
Q1 raw material: 2 Stock
Q1 raw material: 3 Stock
Q1 raw material: 4 Stock
Q1 raw material: 5 Stock
Ha veszel 10db Q3-as búzát akkor 30 lesz a raktáradban(stock) Ebből már igaz, hogy 2-t vesz le, de az nem egyenlő 2db Q2-es búzával
Én a Q1 fegyvercégemhez Q3-as vasat veszek, mivel az 3 szor több stock, mint a Q1, de árban meg kevesebb. -
#1043 de bazz,ez így kurvára nem éri meg :(