3367
eRepublik - the new world
  • hunbasser
    ha beszállna valaki,egyből q2 lehetne
  • BlueMaster
    Ezért jó a #1394-es ajánlatom...
  • BlueMaster
    Egyetértek!
  • kraawz
    alap tétel, hogy landos cég MINIMUM (azt jelenti, hogy legalább) Q2!
  • BlueMaster
    Az lehet, de a Q1 tuti nem az...
  • hunbasser
    de kiszámoltam,hogy ha q2-es lenne,akkor se lenne nyereséges :\ szóval,inkább a fizetések nagyon magasak,mert még annyit sem tudnak termelni,hogy a fizetésüket finanszírozza belőle az ember
  • BlueMaster
    Q1-es mert akkor sürgősen Q2 kell váltani... Nekem is van egy Q1-esem de azt már nem nagyon lehet nyereségesre kihozni...
  • hunbasser
    hát várjál még csak én vagyok az egyedüli munkás :D eddig nyereséges ja :_

számolgattam a kalkulátorral,sajna túl magasak a fizuk (vagy a raw material ára túl kevés) mert végigzongoráztam a skilleket 90-es,utána meg 100 wellnesszel,hogy mennyit termelnének,és a fizetés többre jött ki mindig mint amennyiért el lehetne adni a búzát.

de ha van valami jó ötleted,akkor lehet,hogy tudnánk vele kezdeni valamit
  • BlueMaster
    45-ért Q2-es olaj cég Iránban magyar-német-román licencel valakinek?
  • FZoleee
    nyereséges? XD
  • hunbasser
    alföld
  • FZoleee
    merre vettél?
  • hunbasser
    most vettem grain céget,beszállhatsz ha gondolod :D:D:D
  • FZoleee
    Valaki nem akar mostanában céget venni/alapítani? Beszállnék az üzletbe :D
  • soma22
    viszont bármikor változhat, és egy-egy szavazás miatt nem fogják megváltoztatni a játék felpítését...
  • hunbasser
    de mégsincs :D
  • soma22
    de lehetne
  • hunbasser
    grainre így sincs adó :D
  • soma22
    nem lehet, ugyanis igy kikerülnéd az adófizetést.
  • hunbasser
    hát igen,ez is megoldás,de donatelni jobb lenne :D
  • Cat 02 #1382
    Kirakod piacra és felvásárlod.
  • hunbasser
    az lenne a kérdésem,hogy grain companyból hogy lehet donatelni food co-nak raw materialt? q1-es grain co-ból donatelnénk q2-es foodba,de az inventoryban semmi sincs,pedig van kb 15 búza
  • hunbasser
  • kraawz
    tess
  • Cat 02 #1378
    http://www.aviecreative.com/egovernment/

http://ereptools.pl/

itt keresgélj, hátha van
  • hunbasser
    van még ilyesmi cuccos? mert ez most nem működik :\
  • Fabio Capello
    Aki még nem szavazott, mibbit.com/chat #togov szoba

A MAGYAR SZAVAZÁS ELDŐLT, OTT NE SZAVAZZATOK!
  • Martin Rome
    foleg, hogy 2 honapja horvat kezen van a regio
  • BlueMaster
    Jó kérdés... Én csak a nyersanyagtermelőkhöz értek... Eddig nagyon jól ment a grain cégem Magyarországon, de most, hogy a politikusok össze-vissza tologatják a határokat elég nehéz lenne megmondani, hogy mibe és hol érdemes fektetni...

Egy biztos meg kell nézni, hogy az adott helyen van-e elegendő munkaerő, mennyi a minimálbér, milyenek az adók, és persze, hogy mekkora a kereslet az adott cikkre, aztán ha ez mind klappol, jönnek a politikusok és átcsatolnak egy másik országhoz és az egészet megette a fene...
  • kraawz
    főleg, hogy most szerbiában a minimálbér 0.3 gold!
    Szóval hanyagoljátok ott a cégalapítást..
  • Martin Rome
    szerintem vojvodina a tokeretes regio, epp van egy elado q1 grain cegem 2 licensszer 20 goldert
  • a.carkey
    Szabad most már monetaryzni, vagy bannolnak, ha valaki aranyat vesz?
  • FZoleee
    és szerinted milyen céget alapítsak, és merre? :)
  • BlueMaster
    A legtöbb vásárolt cégnél is 0-ról indulsz, mert rendszerint se árú, se pénz nincs benne... A munkásokat meg könnyű megszerezni, csak jó fizut kell ajánlani és már jönnek is.... Aztán ha biztosnak érzik a helyüket nálad nem mennek el... Nekem a búza cégemben most kevesebbet keresnek mint a legtöbb kitett ajánlat, de (gondolom) bíznak bennem, és nem hagyják el a biztosat a bizonytalanért...
  • FZoleee
    mert 0-ról kell indulni, fel kell venni az embereket, stb... :D
  • BlueMaster
    Akkor miért nem alapítasz egy céget? Felvihetnéd Q2-re vagy vehetnél egy licencet, és még a melósoknak is maradna zsozsó... Ha feldolgozót alapítasz, akkor búzát, és gyémántot is tudok szállítani az olajon kívül...
  • FZoleee
    42 goldom van csak :\
  • BlueMaster
    Nekem van egy eladó Q2 olajcég Iránban high terület iráni-román-német-magyar licenc. Mivel a román nem használható a 2 ország "kapcsolata miatt, így azt nem számolom, meg egy licenc féláron 70 gold...
  • FZoleee
    én akartam venni, de mégse veszem meg :D
  • BlueMaster
    Szerintem nem... Q2-es olajcég high terülten licenc nélkül max. 38 gold... Ha kiteszed 41-ért a cégpiacra a kutya nem veszi meg mert nem tudják, hogy van-e benne pénz... Inkább vedd ki a 2 gold-ot és add el 38-ért annyiért elmegy.