eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://bexter.hu Szép Fényeket!
és hadd kérdezzem már meg,hogy edzésnél mindig 0.4-et fogok kapni vagy ez függ valamitõl?
ReaL MaDRid x siempre
én most azt nem értem,hogy egy magyar minek indít felkelést Burgenlandban? vagy csipet nem magyar? vagy csak egyszerûen nem érdekli,hogy mi van és a resistance hero medalra megy? amúgy tuti elterelés az egész,ma gondolom várható egy támadás a románok részérõl,ha bár most kapóra jött,hogy az indonézekkel is harcolnak.
lenne egy kérdésem: org ugye nyithat céget? mert most nekem van egy cégem,de nem nagyon nyereséges hogy finoman fogalmazzak és én is beállnék hajtani az igát,de ehhez az kéne,hogy a szervezetemé legyen a cég nem?
ReaL MaDRid x siempre
itt nem tudtok harcolni ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
00:00:00
until the region can be occupied or secured
Defense Points
-44115 / 109700
ilyenkor mi van ?
2 minutes ago
We inform you that 0.05 GOLD have been sold for 2.309 HUF from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
9 minutes ago
Hatalmas profitot értem el <#idiota>#idiota>
Romania Romania has conquered this region
24000 pontról pár perc alatt már csak 4164 pontra vannak a románok a vesztés elkerülésétõl...
http://bexter.hu Szép Fényeket!