eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mert még nem dõlt el a csata.....a két szint között van...addig megy, míg el minuszba vagy az eredeti fölé építik a falat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Kiírja, hogy 0 a hátralévõ idõ (már vagy tíz perce), de az indo oldalon még javában ütik a falat. Ez miért van?

A medve nem játék.

LasDen
van egy olyan érzésem, hogy ez a kivizsgálás azzal fog végzõdni, hogy a románok visszakapják WSR-t és új harc lesz, amit term a románok nyernek majd....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Ez se rossz! :D

A medve nem játék.

bardocz
Lol,ez jó kép:D
FZoleee
a.carkey
Megjegyzem, ezt miként merik megcsinálni? Azért ennyire a koszos bocskorosoknak saját magukat nem talán kéne nyomniuk.
Így is egy vicc volt "nagyrománia" (ahogy "nagyindonézia" is), de kb. helyükre kerülnek a dolgok. Nyomorékok meg ezzel mit akarnak elérni? Elhúzzon mindenki a picsába és csak románok legyenek ingame? Mi ez, valamiféle állatkert???

A medve nem játék.

a.carkey
Meg kéne üzenni az adminoknak (mellesleg a kurva anyjukat ha tényleg ezt csinálták), hogy:

A medve nem játék.

soma22
akkor nem nálam van a hiba

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Azért Podolia szép volt... a fal meg egy darabig állni fog, szerintem már nincs sok tank aki tudna harcolni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
Bazmeg de lassú ez a tetü oldal...
FZoleee
-11k a fal o.O az igen, az adminoknak ez nem jött be... 2 óra alatt vertünk bele vagy 200k-t XD
hunbasser
viccek az adminok....

ReaL MaDRid x siempre

Abból 1000 kb fake account ^^

FZoleee
Podoliából költöznek el a románok :D
1942 ember lakik csak már ott, volt az 2050-2100 körül is :)
LasDen
de az admin feladata lenne, hogy a bugokat kiírtsák....az emberek meg így is úgy is kihasználják a bugokat.......
de lényegében elbasztam a pénzem a semmire....fasza.....

Indok elvileg buggolt q5 weppel harcoltak és csináltak 200k sebzést, szal azt szépen visszaadták a falhoz... szánalmas az egész.

"Ban Admins. They are using exploits to add damage 220k at a time."

xD

LasDen
hát az fasza.....mér mi a para a csata körül....??

FZoleee
dehogy lesz meg... Az indonézek q5 fegyvereit zárolták, és kivizsgálják a csatát
ja, és rádobtak az adminok 200k-t a falra... ennyit a független adminokról
Loose lesz megint :S Én is rádobtam egy 60 idr-t :D q3-as wep powa

LasDen
WSR-ben tegnap és ma 1 idr kivételével minden pénzem felhasználtam...... .D remélem meglesz a terület...

via_mala
Magyarítás az eRepublik-hoz: http://userscripts.org/scripts/show/48700
Leírás

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

179027 / 327600 :)

a.carkey
190000-rõl levitték az indók 58kra. Még nem megy 1 órája ...

A medve nem játék.

Incomin' epic battle :)

FZoleee
szerintem neked nem, de nekem se
Nekem jó most az oldal ? =/

a.carkey
Békét ne kössön Indonézia a románokkal, mert tökönszúrom magam.

Úgy nekiesnek eMagyarországnak, mint a sicc.

A medve nem játék.

Fabio Capello
Apropó, ingame nevem: Phoenicis, jelöljetek be, ha még nem tettétek volna :)

Fabio Capello
sztem kimerültek, nincsenek forrásaik a kétfrontos háborúra, ezért akarnak békét kötni, hogy át tudják tolni az erõiket a nyugati frontra. Egyébként nem lesz béke, indonéziának szüksége van az IRL orosz területekre, magyarok meghát érthetõ okokból... :D

Áh, WSR kéne, addig tuti nem állnak le :)

Fabio Capello
nem lesz belõle semmi úgyse

FZoleee
Üdv mindenkinek :)
Kérhetnék tõletek valamit? Aki esetleg nem teljesen ellenzéki, szavazna rám a kongresszusi választásokon? Repjegyet fizetem, és észak-magyarországon indulok. Ja a nevem pedig batonwood :D
LasDen
nekem adtak emelést :D

Vaze, 5.98 as manu skillem és bezár a cég ahol vok, most 5 ös skillért tudok felvenni fizut, de gondolom holnap nem fog adni a cégvezetõ emelést :s Mondjuk 0.1 golddal nõne "csak" a fizum, de hát az is valami :D

soma22
én nem akarok beleméylülni a politikai részébe, céget vezetek, ezzel probálok segiteni. csak azt veszem észre, hogy most jobb az eÉlet:)

Én még a mentoros idõben érkeztem, amikor napi 20 ember volt :D Bár volt kb 1 hónappal a Bumm elõtt. Mondjuk sajna a mindenben jóra törekszünk se jön jól le gyakran, lásd anti to, ahol kincstárat szépen lenyúltuk majd vissza adjuk címen. Bár én 99 % -ra veszem, hogy így lesz, de mások nem feltétlen :)

soma22
mikor elkezdtem, durván 2 honapja, akkor még én is zavarosnak éreztem a dolgot, de mostanra valahogy jo összhatást érzek.persze nem mindenben vagyunk jok, de mindenben a jóra törekedünk.

Hja, jogos, inkább nem is olvasom már. Visszatértem a work,train,5xfight állapotba.

Mondjuk az is igaz lehet, h a mostani sikereink titka lehet, hogy épp a Atlantis széthúzása miatt van... ha megtámadják németeket, talán még Podolia is sikerülhet. Bár ahhoz kéne egy Indo WSR támadás is :)

soma22
vagy csak körül kellene nézni rendesen. ha az lenne amit irsz, akkor nem lennének a mostani sikerek, és kiegyensúlyozottság.

vagy éppen te nem illesz bele a képbe:)

Mo az #1065 :D

soma22
miért, mo micsoda?:)

Aham, inkább fizetek nekik, mégis csak PEACE tagország, mégiscsak segítettek SGP-ben...

hunbasser
és akkor inkább fizetsz adót az indoknak,értem.
pedig pont az lenne az erep lényege,hogy társadalomként mûködjünk és mindig saját országunk érdekeit nézzük,ne pedig magunkét.

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
mert rohadtul telítve van a magyar piac, errõl volt egy cikk nemrég

Huba kimegy, akkor ? ^^

Ám én azért mentem ki mert Mo-n anno sárdobálás volt és szar fizu...

I.C.ram
mert a tokom kivan a Huba meg a hasonlo majmokkal.
bardocz
Nekem van 10 aranyam,társulunk?:D Persze csak ha nem kell sehova utaznom,meg nincsen vele munka:P