3367
eRepublik - the new world
-
#1882 :D
amúgy most egész jól állunk Crisana-ba. -
Cat 02 #1881 Hupsz, asszem tegnap elfelejtettem dolgozni :D -
#1880 beszart, még napváltás előtt beleütöttem Crisana-ba, megtámadtuk románokat, ha nem tudtátok volna :D -
#1879 Nekem még az oldalt se hozza be :D -
#1878 Nagyon gázos most (IS). Végigbandukoltam, 1 eksön (menü megnyitása, stb.) 3 perc alatt, de a rohadt kórház nem nyílik meg ... -
#1877 Mihelyzet van most Ereppel nagyon ramatyul müködik :C -
Cat 02 #1876 The General Manager of Bud's Slapper has modified your salary from 18 HUF to 18 HUF.
6 hours ago
Icon-bell_notifications-empty
The General Manager of Bud's Slapper has modified your salary from 18 HUF to 18.00 HUF.
6 hours ago
The General Manager of Bud's Slapper has modified your salary from 18 HUF to 18.00 HUF.
6 hours ago
The General Manager of Bud's Slapper has modified your salary from 16.64 HUF to 18.00 HUF.
6 hours ago -
#1875 The General Manager of Gumicsuzli has modified your salary from 16 HUF to 16 HUF. 3 hours ago
-
#1874 ne felejtsuk el honnan indultunk :D -
#1873 próbáld angol nyelvűre tenni amig regelsz, a magyarral szenved igy csak.
Esetleg regelhetsz innen ha nem más hívna meg, ne menjen kárba 5g:D
Erep -
ddavid94 #1872 hali mindenki!
Nem tudok regisztrálni erre a játékra.Kiválasztom az országot,hogy Magyarország a régiónál pedig nincs semmi és ezért nem enged tovább. Légyszi segítsetek.
Mozillánál és IE-nél sem működik. -
#1871 a lehető legelőnyösebb kép XD -
tetrab csinalt nekunk bannert, goldokat fegyokat lehet neki kuldeni :D -
#1869 másnak sem jelenik meg a worldmap? -
#1868 Ismét index címlap lett ... :D -
#1867 :D hajrá... -
#1866 meg házigazda :D -
#1865 meg ide valami banner -
#1864 kene ide az sgre egy erepes cikk, hatha jonne par user jatszani -
#1863 ongratulations, you have reached experience level 20 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 21 you need 3000 experience points.
-
#1862 Megint bugos ez a mocskos kórház ... -
#1861 poénbol beszélnék én is cégbe :D -
#1860 pont elkéstél, van egy q4 facégem :D -
Cat 02 #1859 Na még 1 hónapig tudom vele tolni, aztán kaput :D
FZoleee, nem csinálunk q5/q4 wep gyárat ? Nekem mondjuk csak 40 goldom van :D -
#1858 nekem meg 210 goldom, de még mindig nem tudom eldönteni :D -
Cat 02 #1857 Hja, 10 gold oda lesz kb, de legalább gyorsabban nő a str-em :D
Valaki nem tudja hol érdemes és milyen céget venni ? Kis nyereség is elég nekem, csak legyen :D 40 goldom van rá kb. -
#1856 ez csak egy 7 napos tesztidoszak nem? -
#1855 ááá, ez így nagyon szar lesz, sikerült a játékot közel egyenlőből "szociális" alapúvá tenni... Ha gazdag vagy, jobban jársz - gondolok itt a vezetőségre, akik isten tudja hány ezer goldon csücsülnek...
Az új ellenőrzőrendszertől is ki vagyok már akadva, minden mozdulatomhoz írjak be kódot... nakösz.. -
Cat 02 #1854 Trivia tényleg jó volt ^^
-
#1853 Érdekes ez az új rendszer. Tk. azt akarják elérni, hogy vegyél még több goldot (ha nincs), és még űberebb lehetsz, mint 3 másik társad, mert mivel mindenki goldal fogja tunningolni magát, ismét nem lesznek nagyobb különbségek az emberkék között, max. akik erre eddig nem költöttek, lemaradnak, te meg elköltöd a maradék goldodat is majd miután elfogy, kiszállsz a játékból, mert jó esetben goldot úgysem fogsz venni és lemaradsz. Szerintem, ennél még a quizes baromság is jobb volt. -
Cat 02 #1852 Hogy hogy ?
Ám szar az egész, Bulgáriát se tudjuk megvédeni.
Majd új rendszerben lesz jó újra, gondolom új fajta fal lesz, mert a mostani nem ilyen str-re lett tervezve -
#1851 nagyon beindultak a dolgok mostanaban, kar hogy kibanoltak battalgazit :/ -
#1850 mert 2 ember és meglesz a society builder, azért :D -
#1849 ez nem szép dolog...:D mér nem sima linket adsz neki?? :D -
#1848 annak is lehet mondani, de a napi dolgokat 5 perc alatt el lehet intézni :D
regelj :DD -
#1847 omg milyen játék ez:D 2nd life?:D -
#1846 nem rossz a link :D -
Cat 02 #1845 Rossz a link :S
eJahra meg wtF: Dd -
#1844 riadó, vörös kód :D -
#1843 ha valakinek van eJahanra meghívása, lépjen már velem kapcsolatba privin :D