3367
eRepublik - the new world
-
fityusz #2003 Még valami, most nézem, hogy felkelés van Burgenlandban, amit egy Jordán Tamás nevű ürge indított el. kérdés, hogy miért, valami hazaárulásról lehet szó, vagy ilyesmi? -
fityusz #2002 Nincs tervben nagyMo létrehozása? Ha esetleg leírná valaki, hogy mi az oka annak, hogy milyen okai vannak, hogy ilyen nehéz létrehozni nagyMOt, és ,hogy van e rá egyáltalán esély valamikor, azt megköszönném, még új vagyok és egy kicsit képbe kéne kerülni. Előre is köszönet! -
#2001 Óó bazmeg, leverem a wellnesst, erre a kórháznál 100-ast ír, és így baszhatom az egészet -.-" Ráadásul 44-ig lenyomtam. -
#2000 Étellel, vagy ajándékkal. -
#1999 sziasztok,most kezdtem el az egész játékot.
szivesen fogadnék pár tanácsot.
illetve első kérdésem hogy az energiámat hogyan lehet feljebb tornászni?mert úgy veszem észre hogy csak csökken minden dolgozással és edzéssel. -
#1998 most kicsit nyugi van hálisten:D -
#1997 Elnök úr, ennyi szabadidőnk van, nem 0-24 Online? :D -
#1996 xD -
#1995 -
#1994 csíra :D -
#1992 pontosabban annyiszor ad 10 wellnest amilyen szintű a kórház.
Eddig lehetett, hogy ha leütötted magad 50-ig előző nap, ütöttél egyet és 40-ről visszajöttél 90-re. -
#1991 én q5-ben, q5 ház, q4 kaja, q1 gift a napi adag :D
de nem is az a gond, de nincs leütés ezentúl... :( -
Cat 02 #1990 Engem nem zavar, q1-ben dolgozom, napi 5 fight ^^ -
#1989 nem, a kórház automatice 100-ra tölt -
#1988 Most is igy van nem? -
#1987 basszák meg. -
#1986 "Változás a kórház működésében: egy jó hírrel folytatjuk a kajacégek számára. Szeretni fogjátok: terméketek még fontosabb lesz mindennapi életünkben. A jó öreg "trükk" a kórház használatára a kaja és a ház helyettesítésére megváltozik: egy polgár csak annyi wellnesst lesz képes visszaszerezni a kórházból, amennyit aznap elveszített."
hát a jó ...-t az erep adminjainak -
#1985 Jó kihalt ez a téma... sajna...
Én csak mostanság kezdtem belevetni magam a játékba :) -
#1984 akkor itt lesz a bibi, nincs meg a tíz munkás, majd ráirok a tulajra :) -
#1983 Mennyi munkása van a cégnek, mert ha nem optimális, akkor csökken a munkások termelékenysége. -
#1982 lehet hogy már nem q1es a cég. -
Na ez mos mi a fax? Semmi nem változott, mindig 100% wellnessen melózom és hétfő óta mégis folyamatosan csökken a termelékenységem, ma is 24.11 volt, az eddig megszokott 38-43 helyett... -
Cat 02 #1980 #1978 de ha valaki csinál újat berakom :D -
#1979 Egy ideje azért már Zöld MO területe.... jobban festene, mint ez a Romániai megszállást ábrázoló helyzet... :D -
#1978 JO ez a banner. tudjuk honnan jöttünk :) -
Cat 02 #1977 Az gáz, hogy mindig más =| -
#1976 naja..... lehetne aktualizálni :D
-
#1975 Ez a banner olyan demoralizáló...
Sok a sárga,kevés a zöld... -
#1974 Olvasd el ezt:
Infó a harcról és kórházról
Minden nap csak harc után tudsz kórházba menni 1x -
marcell007 #1973 Köszönöm szépen! : ) -
D4v3 #1972 Klikk a kezdőlapon a nevedre és a ott a lakhelyed nevére megint (pl. Heilongjiang, Central Transdanubia stb.). Majd a megnyíló oldalon lesz a kórház és mellette a "heal" gomb. -
marcell007 #1971 Sziasztok!
Egy hete kezdtem játszani ezzel a játékkal és nagyon tetszik. Túl vagyok az első csatámon, viszont a wellnessem nagyon lecsökkent. Olvastam, hogy lehet kórházba menni, már egy órája keresem, de még mindig nem találom. Hogyan lehet kórházba menni? (van a régiómban)
Előre is köszi! : )
-
#1970 Karbantartás...
Miért van az az érzésem, hogy csak PHOENIX-eseknek, és érdekes módon pont a Londoni csata utolsó két órája óta... :D -
El Deloro #1969 Üdv!
Légyszíves valaki tegyen nekem egy ajánlatot az accomért, már nagyon unom és jó lenne, ha valaki folytatná és mindketten jól járnánk.
JackJagger
Ja és van hozzá vagy 150-160 gold , meg egy org.
Pm-ben lehet velem felvenni a kapcsolatot.
További minden jót,
JackJagger -
Cat 02 #1968 Jó kérdés, de nagyon zavaró már. -
#1967 Megint szpemmelik az Erep-ot? -
#1966 Én is pont ezen gondolkoztam ma :C -
Cat 02 #1965 Nem sokat. Én 5k-ért nem tudtam 20 str-űt. szal :D
#1961: pénzzel mi lett ? :p -
#1964 Sokszor elutaztam itthonról, így nem tudtam végigdolgozni, meg párszor el is felejtettem. Van 61 gold és 827 HUF. -
#1963 Jó kérdés,
-a skill az jó, azzal nincs gond
-a strength lehetne magasabb is
-a rang is lehetne magasabb
-majd 1 éves reg létére lehetne több HW medálja.
Persze nagyban változtatja a dolgokat, hogy mi van az accon (mennyi pénz, gold, ház, ilyesmik)
Egy 21-es szintű 20-as strenthel pár hónapja 15k-ért adtak el asszem...
Szerk: lehet én is eladom a sajátomat...