CTF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A helyi szervezõk aktivitásának köszönhetõen összeállt a Tavaszi hadjárat
menetrendje. Szemmel láthatólag egyre többen vagyunk az országban:
Tatabánya, március 28, szombat
Székesfehérvár, április 10, péntek
Gyõr, április 25, szombat
Budapest, május 1, péntek
Szolnok, május 16, szombat
Eger, egyelõre ismeretlen idõpontban
újra indul. mindenkit várunk^^
\"You are fucking crazy people!\"
nesze
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
amúgy mit nézel így? :DD
a lollert a 36dik hszre írtam.
ameddig nem próbálod ne szójjá be...
amúgy vastállomásról eszembe jut cod2 és a havas ruszki vasutas pálya v mi :D... rég jácottam vele és má nemtom melyik az :D.
Nektek se volt gyerekszobátok...
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
vasútállomáson lesz ismét. 6kor tali.
én ott leszek^^
Budapest és Fehérvár után Tatabányán is lesz CTF!
szombaton (júni 14-én) este hétkor a Piactéren.
Kezdés: 19:00, Piactér
Vége: 22:00 körül (van még vonat utána)
Az a cikk meg úgy hülyeség,ahogy van. Kb. úgy állítják be az egészet, mintha valami életre-halálra menõ bandaháborúról lenne szó....
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
hát igen, én is a "buli" miatt mentem volna el. manapság mindenbe belemagyaráznak mindent. meg egyik pszichológus ezt mondja a másik meg azt :D le se sz*rom. :D
írhattál volna valami sms-t, mert igazából elfelejtettem, és akkor talán elmentem volna fáradtságomnra fittyet hányva.
na mindegy majd máskor :d
amúgy olvastam valamelyik napiszar újságot és abban volt errõl szó és volt egy kis cikk, amiben egy pszihológus (nem fogok veszõdni a helyesírásával :D ) azt mondta, hogy azok a fiatalok, akik ezen a játékon részt vesznek, nem találják a helyüket a világban és örülnek, hogy legalább egy dologban összefoghatnak a többiekkel.
szerintetek igaz ez?
nem tudom én ha mentem volna akkor a haverok és a kikapcsolódás miatt mentem volna el, nem azért mert nem találom a helyemet - .-
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
The flag captures you.
:)
nám mentem, mert fáradt voltam.majd legközelebb..
Never, pedig te mondtad, hogy mész :||
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
hát jobbulást neki^^
aki tud az menjen el. én sajna nem megyek :(
fehérváron mi is így nyomtuk hehe :D
pesten szoktam menni, 150-300 fõ között kb. a létszám, a hangulat az egekben, jó kis móka, fõleg hogy nem áll tõlem messze a mászok-kúszok-mászok-ugrok dolog sem :) nem sokan vannak akik utánamjönnek a sokadik kerítésen is túl :P
u dont have to listen anybody else but me
várom hogy Szegeden is legyen ilyen
egyébként ez CTF mert tökugyanazt kell csinálni mint egy CTF játékban egy FPS-ben("szerezd meg a zászlót"). Csak a magyarok fordították így :)
miért baj hogy egyszerû? nem épp az a jó hogy semmi sem kell hozzá? egyébként akkor mondd amikor kileged a tüdõdet :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hirtelen ez jutott róla eszembe amikor megláttam a plakátot -.-
így ez a fogócskás elég.. egyszerû :D
practitioner of the forbidden arts of death
leho: itt fegyverek nélkül kell játszani. és annyi a "halál" h vissza mész a saját térfeledre ha megfognak. :)
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
mind1 nem off-olok, razor27 kiszáll.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
(kar98 powaa!) :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a lényeg
Székesfehérváron volt a múlthéten. voltam én is barátaimmal és nagyon jó volt, ezért gondoltunk egyet és fel megyünk pestre is. szfváron 80-90 fõ volt. nem kevés de pesten többen leszünk remélem :]
gyertek ti is!!!