4
  • Thomas Von
    Amergin, te vagy még kis pelusos vagy, vagy nem dolgoztál még soha életedben vagy csak simán kreténnek születtél.Ennyi kikapcsolódás nekik is kell, és ugye mivel férfiból vannak ezért mi a két fő téma?Sport és a sex:)De látszik, ha védelmi miniszter egy nő, de biológiából is annyit tudhat kb, mint a horvát mangalicánk.Nem kell ahhoz sex oldal, h beinduljon a csécsi, elég meglátni egy jó nőt és ennyi.Szerintem azt a nőt is már rég baszták meg.Fura, h más országokban is vannak gyökér miniszterek nem csak nálunk:)
  • Amergin
    "Ez számomra cenzúra. Mit csináljanak a fiúk egész nap?"
    Ez mekkora szar! Hát mint katona az a dolgotok, hogy "egész nap" szörfözzetek a neten?? Ezért fizet benneteket Spanyolország?
    Alakizhatnátok is mondjuk egész nap!
    Mekkora kretén
  • zola2000
    Na igen, van ez a gyógyszer ami leállítja egy időre a szexuális vágyat, szerintem ha addig szedniük kéne a katonáknak amíg nőkkel közös táborban vannak, akkor is megszűnne ez a probléma, de akkor nem sok férfikatona maradna XD
  • Skynet85
    Erről midíg az a modás jut eszembe, aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha meg**szák, szép dolog, hogy női katona és nem vagyok ellende mit várnak egy tesztoszertontól túl fűtött katonai táborban, főleg, hogy azért a katonánk 80% nem az a mimóza lekületű emberke...