Speedway Grand Prix 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki tudja hogy hogy kell be álítani hogy én vezehesem a járgányt az vegtyen föl msnre msn címem [email protected]
Hajtos tibi
Csáó valaki tud hozzá vvalami csalást???

*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---

karikusz
Valakinek sikerált elindítani már?

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

eZo
a sportjátékok is 3+ játékok, és mondjuk egy PES széria nem éppen amatör cucc, szóval ez alapján ne ítélj :)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

karikusz
Hát az elõzõ 2 részben is a motorhoz vehettél dolgokat, ha nyertél versenyeket. Aztán azokkal jobban mentél. Bár én is csak olyan 3 napig játszottam, mert unalmas volt. A hangja az jó volt nagyon, de szerintem, hogy ebbe lesz már multi, így "valamennyivel" jobb lesz.

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Hát amúgy sem egy hatalmas legények a salakversenyzõk..:)

Muki100
3+ éveseknek ajánlott, képzelem milyen mélyre menõ beállítások lehetnek benne :)
Monduk egyszeri hülyülésre attól még jó lehet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Truck Driver001
lol tényleg mint a gyerekek:D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Énvagyokazapád
nagyon cukie :DDDddd
csak számomra törpék a versenyzõk? :D
amúgy hülyülésnek jó lesz :)

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Nem vártam én semmit ettõl mert nem is érdekel, csak megnéztem egy vidit róla. <#buck>

karikusz
elease date: World: 18 April 2008
play modes: single / multiplayer
multiplayer: LAN / Internet | number of players: 1-4
age requirements: everyone | media: 1 DVD
suggested system requirements:
Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, graphic card 128 MB (GeForce 6600 or better), 2 GB HDD, Windows XP/Vista.

karikusz
Miért mit vártál ember? Hogy szimuláljon?..láttál már értelmes motoros gamét ami jól szimulál?...szerintem nem is lehet olyat csinálni...

...ebben most már lesz multi. A haverokkal el lehet szórakozni..:) (amikor nincs épp futam)

karikusz
Nem megy ez ma nekem..:D

Nézzétek meg itt a screeneket:

Speedway Grand Prix 3 Screenshotok

karikusz

karikusz

karikusz
Üdv...