17
Speedway Grand Prix 3
-
krisz6930 #17 aki tudja hogy hogy kell be álítani hogy én vezehesem a járgányt az vegtyen föl msnre msn címem [email protected] -
#16 Csáó valaki tud hozzá vvalami csalást??? -
#15 Valakinek sikerált elindítani már? -
#14 a sportjátékok is 3+ játékok, és mondjuk egy PES széria nem éppen amatör cucc, szóval ez alapján ne ítélj :) -
#13 Hát az előző 2 részben is a motorhoz vehettél dolgokat, ha nyertél versenyeket. Aztán azokkal jobban mentél. Bár én is csak olyan 3 napig játszottam, mert unalmas volt. A hangja az jó volt nagyon, de szerintem, hogy ebbe lesz már multi, így "valamennyivel" jobb lesz. -
#12 Hát amúgy sem egy hatalmas legények a salakversenyzők..:) -
#11 3+ éveseknek ajánlott, képzelem milyen mélyre menő beállítások lehetnek benne :)
Monduk egyszeri hülyülésre attól még jó lehet. -
#10 lol tényleg mint a gyerekek:D -
#9 nagyon cukie :DDDddd
csak számomra törpék a versenyzők? :D
amúgy hülyülésnek jó lesz :) -
Calogeero #8 Nem vártam én semmit ettől mert nem is érdekel, csak megnéztem egy vidit róla. -
#7 elease date: World: 18 April 2008
play modes: single / multiplayer
multiplayer: LAN / Internet | number of players: 1-4
age requirements: everyone | media: 1 DVD
suggested system requirements:
Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, graphic card 128 MB (GeForce 6600 or better), 2 GB HDD, Windows XP/Vista. -
#6 Miért mit vártál ember? Hogy szimuláljon?..láttál már értelmes motoros gamét ami jól szimulál?...szerintem nem is lehet olyat csinálni...
...ebben most már lesz multi. A haverokkal el lehet szórakozni..:) (amikor nincs épp futam)
-
Calogeero #5 Nagyon gagyi árkád cucc ez... -
#4 Nem megy ez ma nekem..:D
Nézzétek meg itt a screeneket:
Speedway Grand Prix 3 Screenshotok -
#3 -
#2 -
#1 Üdv...