13
-
#13 Gondolom wiire a virtual konzolon belül lesznek letölthetőek a korábbi változatok. Egyébként nekem általában be szoktak jönni az ilyen jópofa platformerek, mint pl a mario, a sonic, a kirby, a yoshi's island, de az earthworm jim nem jött be, valahogy nem jópofa játéknak tűnt, hanem bénának... -
#12 Go Interplay Go! -
#11 KEDVENCEIM!!!
Nah, mostmár egész jó kedvem lett így a nap végére -
Skeez #10 És miért? Mert nem graafiikaa!
3x futottam neki, de nem tudtam végigjátszani.
Pedig nagyon bírom. -
#9 Pont most jatszottam ujra a Neverhoodot, az a szomoru, hogy siman lenyom 1-2 most meg jelent, agyon reklamozott csili-vili grafikaju jatekot, pedig majdnem 15 eves mar. -
sirpalee #8 MDK3 :) Konzolra, pc-re, mindegy, csak legyen meg, és tartsa magát az 1 és a 2 stílusához. Akkor gond nem lesz :) . -
donatus13 #7 Neverhood isten játék kedvencem volt mit nem adnék egy folytatásért... -
Ecco #6 "és bízunk egy MDK vagy Baldur's Gate bejelentésben is"
A Baldur's Gate ugy kerek ahogy van, azt hagyjak beken. :) Csinaljanak uj Realmses kalandjatekot. :P -
KoS #5 "Hááát... igény az vóna..."
A Neverhood szerintem is a jatektortenelem egyik legjobbja!! Meg az se vette el az elvezetet, ha egy ket helyen a leirashoz kellett nyulni. Zsenialis volt!! :) -
Kingfisher #4 Talán az egyetlen cég, ami mindig is hű volt a szlogenjéhez: By Gamers for Gamers. Mai napig az Interplay játékok, amik újra és újra visszakerülnek a gépemre. -
Carbine #3 Go Freespace 3. -
Su0my #2 megelőztél!
hú, ha foyltatnák... azt hiszem, az szó szerint könnyeket csalna a szemembe, pedig 'csak egy játék'... de a valaha volt egyik legjobb. az a baj, hogy igény kevés lenne rá :( -
Skeez #1 Neverhúd! Istenem!