A UPC és a Magyar Telekom az internetadó ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
igen a rokonsagot is kell foglalkoztatni :-(
Learni sajnos nem tudom ,de kiejteni úgy kell, hogy "Csaucseszku".
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Üdv fórumózok.
Klikkeljetek az Index oldalára és ott interNEt logóra a jobb felsõ sarokban és olvassátok el a felhívást.CSELEKEDJETEK!!!Én már megtettem.
HY
Elhiszem,
elhiszem,
csak szeretek több forrást is elolvasni arról ,ami érdekel.
Már , ha van...
"Románia <...>kapott egy olyan politikust, aki t"
Ezt itt soha nem merték volna meglépni...
Ki volt az egyébként? (Elnézést, lehet, illene tudni, ilyen téren hiányosak az ismereteim.)
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Románia nem kapott ilyen lehetõséget, de kapott egy olyan politikust, aki törlesztette az egész adósságot. Igaz Ti is láttátok, beszart az egész gazdaságuk, de nincs tartozásuk. De sok sok évig a magyar hajléktalanoknál is szegényebbek voltak.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
<#confused>#confused><#wow1>#wow1>
Ezt nem mondod komolyan....
Légy szíves adj valami linket , ha tudsz,
utána szeretnék olvasni.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
mibõl."
Semmi mint ahogy a rendszerváltáskor rengeteg környezõ kormány mondta azt, hogy az eddigi tartozásaikat semmisnek tekintik. Mi magyarok persze faszák vagyunk melldöngetésbõl majd megadjuk cimmel mi nem kértük az eltörlést.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Tudod anno a légierõt csak simán légi erõlködésnek hívtuk berkeken belül. Nem tévedtünk nagyot :-)
Jelenleg viszont az adóból sokmindent mást is finanszíroznak. Korházakat, utakat, kultúrális létesítményeket, iskolákat stb.
Abban a korban viszont ha tanulni akartál, vagy gyógyulni, kemény pénzeket kellett fizetni.
Ugyebár pl. magamból kiindulva, levonják a jövedelmem jó 40%át szjanak. Plussz a nyugdijnaj+magánnyugdijpénztár+tb. Ez máris rögtön kb. 50%.
Euztán a cégem fizet még egyszer ugyanannyit utánnam. Azaz a nettó fizetésemen felül még kb. a netto fizetésem 2x megy el adóba. Ez már most azt jelenti hogyha ezt az egészet 100%-nak vesszük, akkor ebbõl én kb. 33%ot kapok meg. Tehát az adóelvonás 66%.
Csakhogy erre még rájön az áfa (20%) azaz -6%, marad a zsebembe a teljes jövedelmem 28%-a. Igen ám, de van autom is, a benzin árának pedig a kétharmada szinténm adó (ezt már nem birom kiszámolni). Az autó miatt fizetek teljesitményadót... Illetve regisztrációs adót... Ha ezt még mind levonom, akkor az jön ki, hogy egy magyar ember aki nem minimálbérre van bejelnte, kb. a teljes jövedelmének a 80% adóra megy el. Ennyi. A maradék 20% az enyém. Meg a büdös apjuk faszát. Szeretnék visszamenni mátyás király korábané és röhögnék a füstadón meg kapuadón, mert az összadóelvonás akkor csak 50% körül volt, és volt egy olyan fekete sereg amitõl egész europa be volt szarva.
Most meg van egy olyan kormányunk amitõl egész europa be van szarva csak épp a röhögéstõl és nem a nem létezõ honvédségtél
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egy radikális de annál egyszerûbb a válasz.
A Csendes Óceán magasságában keressünk egy lakatlan szigetet, deportáljuk, az Összes Fideszes Politikust és pereputtyát, de hogy ne Ünatkozzanak VIGYENEK magukkal Egy SZOCI politikust pereputtyal együtt.
Igy két dologtól is egyszerre szabadulunk meg..
És támogatom, hogy az összes magyar politikus - családostól - külföldre utazzon az adófizetõk pénzén. Aztán maradjon ott.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
csoportok akik az allam ellen vivnak harcot.Oket is a elnyomas,szegenyseg,ehezes hozta letre nalunk is ez fog lenni ha nem lesz valtozas!!!!<#phone>#phone><#duma>#duma>
Nem levesbe ment csak a saját zsebükbe.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Nem tudom, hová és meddig terjedhet ez az elnyomás.
Ma reggel elveszek egy METRÓ újságot és voilá, mit látok? Hát persze nyakkendõ adó, meg szõnyeg adó. Igaz nyakkendõm nincs, szõnyegem viszont van. ELmehetnek ezek a "+%RTSDAF!+/"+!EWR!"+!%+/=!/"+!% Anyjukba...
VALAKI CSINÁLJON MÁR VALAMIT EBBEN A BALFASZ ORSZÁGBAN NORMÁLISAN. SZÍTSUNK LÁZADÁST, ZÚZZUK SZÉT A HIVATALOKAT, LEGYEN ÚJABB SZABADSÁGHARc, ezek után már csak az következhet...fúúú de ideg vok...
EP35-DS3; Corsair VX450; E5200; HD4670; 2gb Corsair Dominator; 250 Gb HDD; Logtech G5
Gratulálok.
Ki kéne már írni egy népszavazást arról, hogy van-e létjogosultsága manapság az ilyen töketlen bizottságoknak.
bérkalkulátorelég jól mutatja, hogy mennyi az annyi.
Aminek az elõszelét már lehet érezni. A kormány új adókat vet ki, azzal nem törõdve, hogy a szegény dolgozó ember (aki nem 11 milliókat zsebel be havonta a parlamentben) hogy fizesse ezt ki.
69%, ennyi a járulék abból a pénbõl, amibe valaki "kerül" a cégének. Magyarul az év 2/3-ban "ingyen" dolgozol, hogy adózhass. 😊
"Arbeit macht frei" ("A munka szabaddá tesz")
Mindig érdekelt mi történne, ha azt mondanánk nem fizertjük ki, mert nincs mibõl.
Másik: láttátok, hogy mekkoraa kiadása országunknak? Eu-ban másodikak vagyunk, tehát második legmagasabb kiadásunk van. Ezek egy tartozás (hiába na, történelmünk nem volt fényes, ezért is kár a gyarmatokat szerzett Angliához vagy Franciaországhoz hasonlítani magunkat, de(!) sajna más kisebb országoktól is kitûnünk ebbõl és ez már gond). Most pl kaptunk EU kölcsönt,, ezt is vissza kell adni. A pénzt év elején rosszul (mit rosszul, szarul) osztották szét, elment levesbe nagy része és így szeretnék visszatenni. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva ennek a köcsög kettõ nagy pártnak (MSZP és Fidesz).
1. szja - adózunk a bérünk után
2. áfa - adózunk a megvásárolt dolgok után
3. "kulturális járulék" - ez most akkor hányszoros adóztatás??
A Telekom nekem sose volt a legkedveltebb cégem, de ezzel most szereztek egy jó pontot.
Pont az szdsz akart adóreformot, de sztem nem arrõl volt szó, hogy a "reform" a még több adó - még több szegénység jegyében teljen el. Itt nem az adó mértékén van a hangsúly, hanem azon a tényen, hogy MINDENRE adót akarnak kivetni. Legközelebb mi lesz? 3 levegõvétel egy SZÁÁÁZAS?!
Smoking IS allowed.
Én arra saccolok hogy abból a 800 milkából tudnak venni 800 számítógépet...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Az artisjus matrica nélküli adathordozókra gondoltam, ha vki nem értette volna.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ha ezt elfogadják, meg fogom fontolni egy gerillamozgalom alapítását: "szürke" net szolgáltatás, tudjátok az arisjus nélküli matrica... 😄😄😄😄😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Itt csak én érzek egy kis ellentmondást?
Tanuljunk már meg beszélni!
Most van elmaradása vagy nincs, ha nincs akkor miért kell az adó, ha van akkor miért hamis az állítás?
Ha eddig a motiváció hiányzott, most majd a pénzs is fog, hogy terjedjen a net meg az információs társadalom eszméje.
Úgy tûnik, hogy megint kicsit többet loptak a kelleténél az NKA-nál aztán vissza kell termelni a pénzt valamibõl. Hiába, el kell tartani a sok léhûtõ hivatalnokot valamibõl. <#violent>#violent>
MINDENT NEKEM KELL MEGCSINÁLNI ???!
<#eplus2>#eplus2>
Ki nem szarja le a Visztát?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ilyenekbõl nekem csak ne szponzorálják a "Kis Vuk" meg hasonló hulladékokat.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sorry de már a szom kivan ezekkel nyomorék "vezetõ" lámákkal!