6
-
SonicBoom #6 akkor mostantól csak viasatot nézek mert tényleg ez a legjobb...bocsi :)
winnie, ha meg visszafikázol akkor már rendesen. azért írtam első személyben, hogy "csodálkozom" mert ez az _én_ véleményem, ha másnak más, hát írja ide, azért fórum. a "két reklám között film is van" meg poén volt, csak neked magas. -
kicsizoz #5 És hamár letámadtunk:
"És persze a reklám ötször hangosabb"
Ez sem igaz, mert ez is szabályozva van, nem lehjet hangosabb, ezért úgy játszanak a csatornák, hogy a halkabb tartományt felhangosítják, de nem hangosabbra, mint a film max hangereje, de így a gyakoribb halk részek fejebb kerülnek, hangosabbnak tűnik. (prasztosan fogalmazva, a suttogás hangosabb mint a filmben, de a kiabálás ugyanolyan hangos). -
Inquisitor #4 "Hát két reklám között tényleg van néha film is... És persze a reklám ötször hangosabb,"
Lol. Ez az RTL-re vagy a TV2-re duplán vagy triplán igaz, és akkor olyan tévék mint az AXN vagy a Cool, ahol 2 percenként van reklám, még szóba se jöttek. :)
A Viasat3 nem tökéletes, nem a legjobb, de a műsorszerkezete sokkal értelmesebb, mint a két nagyobb ker. tévének. És jól csinálják, hogy régi és új sorozatokat is adnak le. Mondjuk a sajár gyártású reality showjaik elég gyérek, de ezt csak akkor lehet a szemükre vetni, ha a többieké nem lesz az :D -
winnie #3 jé, tipikus fórumf*ka:)
"Hát két reklám között tényleg van néha film is... "
:) ez jó. gondolom elírtad, mert filmek között van a reklám (az más kérdés, hogy nincs filmek mert a viasat sorozatokat ad, filmet max napi 1-et)
szimpla matek. 1 órában 16 perc reklám lehet. bőven kisebbségben van. mondj kábelcsatornát, ahol nem ez a helyzet.
"csodálkozom hogy van nézettsége... "
mert te nem nézed, más sem nézi. világos. mondjuk ennek ellenére kívülről fújod a sorozatok ajánlóit, ergó csak a reklámokat nézed? -
Hoz_Hun #2 Szerintem a ViaSat még az egyik leg nézhtőbb adó a sok hulladék közt. Jó kis sorozatokat nyom (amiket ugyan ritkán nézek meg, de jók). :) -
SonicBoom #1 Hát két reklám között tényleg van néha film is... És persze a reklám ötször hangosabb, csak hogy a távírányítóhoz nyúlkálj... Naés a sorozatok ajánlóit egy blokkon belül hússzor leadják, hogy az ember már kívülről fújja...
Szerintem rohadtul fárasztó, csodálkozom hogy van nézettsége...