Stop-Túra

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
annyi ,hogy lentrõl felfele kell mindig haladni minden oldalon. Meg helyesírási hibákat még nem javítottam , nem rég lett kész és még át sem olvastam 😄 de majd még lesznek bejegyzések.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo

LES FORZA INTER
címet pls!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Rockynhooo
na én is bejártam az utam 😊 készült róla blog is , ha valakit érdekel jelezze 😊

Rockynhooo
ma 2 órát vártam ugyanazon a helyen ahol egy hete 1 perc alatt felvettek 😄 de aztán 1óra 40perc alatt hazaértem 😄

Rockynhooo
teljesen változó, a múltkor fél órát stoppoltunk be Csepel felõl Pestre de fél óra alatt semmi egy elég forgalmas úton , most csüt meg egy perc alatt felvett egy ember M5ös felhajtón mikor jöttem haza 😄

eddig nekem mindig mákom volt max várakozásom 20 perc volt de mondta haverom h ez nem mindig így megy volt hogy 1,5-2 órát kell várni.

Megbízhatóságról meg annyit h engem javarészt olyanok vettek fel eddig akik vagy szintén stoppoltak sokat anno vagy fuvaros melojuk van és kivannak égve 😄

torque12
Mennyit kell ahhoz várni, hogy egy autós felvegyen titeket? Valamint teljesen megbízhatóak? <#wave>

Rockynhooo
persze egyedül nem is szabad, én sem szivesen stoppolok egyedül mostanában csak sajnálom azt az 1400at minden héten ami pest és a lakhelyem közt van 😄 amúgy még így ezt a távot egyedül meg megoldom de egy ilyen külföldi túrára csak is ketten... Szombat leszeretnék menni Pécsre egy csajhoz akivel még sosem találkoztam és 1700 az út így lehet marad a stopp aztán hátha 😄 csak kár h jön a szar idõ így majd csak tavasszal lehet újra nyomulni. de örülnék ha ez a Valencias út összejönne majd , egyik álmom végülis.

<#eljen> Engem is vonzanak az ilyen kalandok, csak nem vagyok elég tökös ahhoz, hogy egyedül bevállaljam. De haverral mennék szerintem 😄

Rockynhooo
Izgalmas dolog. 2 jó barátom idén nyáron vágott neki délkelet Mo-ról Barcelonának és 3 nap alatt kiértek meg 3 nap volt vissza is közben 8 napot voltak kinnt és hihetetlen élményekkel gazdagodtak olykor olykor filmbe illõ sztorikat meséltek 😄 ezen felbuzdulva szeretnék eljutni nyáron Valenciaba ilyen módon 😄 De amúgy stoppolást sûrûn alkalmazom , pl Pestrõl úgy járok haza , múltkor 2 fuvarbol hazaértem 4 óra alatt a vonat út meg 3 óra de így ingyen megúsztam. Az elõtt meg egy fuvarból felvittek , és a kamionos mondta hogy Prágába tart ha gondolom... 😄

Na a Dover-Calais kompon találkoztam két angol sráccal akik Budapestre akartak stoppolni és elvittem õket fõvárosunkba fél nap alatt, közben jól összehaverkodtunk 😄 Szerencséjük volt.

Gladiator
Majd lesz, csak lusta vagyok😄

LES FORZA INTER
egyetem alapján már értem :-)

és egy kis élménybeszámoló? mennyire visznek el titeket stoppolás közben meg ilyenek.

Gladiator
tagja vagyok a diakszervezetnek, mindig kapom a leveleket, hogy mire keszulnek, aztan ha tetszik, befizetek ra. ilyen bonyolult😊

LES FORZA INTER
errõl ha nem gond bõvebben is kifejthetnéd hogyan szereztél tudomást 😊

Gladiator
Itt speciel (Hollandia) a helyi diakszervezet szervezte. De gondolom van sajat szervezesu is...

Dragooon
most egyébként lehet hogy figyelmetlen voltam vagy nemtom..
de van valamiféle honlap? vagy honnan szereztek tudomást ilyen stop-túrákról? vagy ezek abszolút saját szervezésûek?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ok, de nem elfelejteni! Ja és képet a német csajról 😄

Gladiator
nah, en mult hetvegen voltam utrechtbol (hollandia) lipcsebe (nemeto) stoppolni. 18 csapat volt, tortentek mokas dolgok, de jelenleg telorol irok, es kurva masnapos vagyok, ugyhogy majd maskor elmeselem😄

Dragooon
tehát lassan kezd aktuális lenni<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

LES FORZA INTER
hali

sziasztok
LES FORZA INTER
kellemetlen 😄 akkor majd köv nyáron 😄

Gladiator
Ahh... Lemondtak azok a buzik😄

Engem is érdekelne

LES FORZA INTER
nah hogy sikerült? képet tapasztalatot írsz?

sok sikert majd sok kept infot kerek, ty. -..-

LES FORZA INTER
hmm ez érdekes, én is gondolkodtam, ilyen menjünk külföldre, de mindig ott ragadtam le, hogy már a kiút drága, ez nagyon megmozgatta a fantáziám, hm lehet felvetem haveroknak...

Gladiator
köszönjük a tartalmas hozzászólást, viszlát!

Carlos HUN
Aztán meg nehogy a motelban keljen megszálnotok öcsém mert belöletek lesz következõ rész 😄😄

Carlos HUN
bazdmeg megbasz valami buzi utközben külföldön azé ezt nem merném beválalni max fegyverel a zsebemben 😊

Vaxi
Csak nehogy az legyen, hogy Németországba akarsz eljutni, és egy olyan ember vesz fel, aki gyilkolt ott, és soha nem megy arra többet 😄
(eurotrip xD)
ám nagyon jól hangzik 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

van negyedik is? én megnéztem idõrendben az utazásos témákat, de a 3. óta nincs újabb rész

Gladiator
negyedik rész nem tudjátok hol van? elõre fele nem, mindig csak hátra lehet lépkedni.

Én is. Visszaolvasás rulez, de tényleg azt hittem, hogy a legújabb fantasztikus realityrõl van szó.
Bocsesz.

mama2
Rohadt jól hangzik én is várom az élmény beszámolókat😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mersant
aham, azt hittem rtl csinal 1 musort. igy mar mas 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Gladiator
heh???😄 ez tök saját szervezésû. a stáb maximum én leszek a saját kamerámmal😄

Nem beszélve arról, hogy az egész meg van rendezve...

Mersant
van 1 rossz hirem: a parodat nem te valasztod hanem a stab, es altalaban ugy valasztanak, hogy veletlenul se legyetek 1 hullamhosszon, tudod igy akciodusabb a menet 😊 legalabbis kulfoldon igy volt, gondolom itt sem lesz maskent.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

PíszLávJuniti
a párod legyen egy jó nõ, könnyebb autóst találni aki felvesz..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

végigolvastam az egészet, ez k****jó!!

én is nagyon szeretnék egy ilyen hátizsákos kalandot, de egyrészt sajnos se lóvém, se bevállalós haverom, se "bátorságom" nincs nagyon hozzá.

Gladiator
Én speciel pont Saint Tropezt akarom megcélozni, csak a franciáktól tartok, hogy nem lenne egyszerû olyan franciát találni, aki elvinne minket. A turistáknak meg gondolom amúgy is tele van a kocsijuk, nem hiányoznánk oda még ketten.

zolo
Idevaló...

Alul az elsõ résszel kezd, van link, nagyonjó , és tanulságos lehet 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pepsi Twist
párodat? 2m-es kopasz kigyúrt állat? 😄😄😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Énvagyokazapád
huh, ez tetszik, bár én elõször csak magyarországon belül próbálom ki :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Ok jó utat hozzá majd várom a beszámolót a jövõben. 😊

Gladiator
Amúgy haveromnak (aki feldobta az ötletet) az apja mondta, hogy menjünk. Õ egyetemista korában a haverjaival annyi pénzt szedett össze, hogy elutazzanak Mexikóba, meg vissza, ott már az egészet így csinálták. Átmentek Kubába is, ott az amerikai nagykövetségen aludtak, stb. Õ még 50 évesen is emlegeti.

Gladiator
De ebben pont az a buli, hogy fel kell az embernek találnia magát. Hisz így amúgy többe fog kerülni az út, mint ha 10.000ft-ért lebuszoznánk, mert többet kell majd szállásra költeni, hisz szerintem lesz vagy egy hét mire odaérünk, meg egy hét vissza. Viszont szerintem az utazás 1000x izgisebb lesz, mint maga a "nyaralás". Én remélem, hogy olyan kalandokban lesz részünk, amit még jó pár évig fogunk emlegetni. Majd beszámolok😊 Vmikor június-július környékén megyünk.

Oldal 1 / 2Következő →