56
átutazni a világot ingyen
-
#56 annyi ,hogy lentről felfele kell mindig haladni minden oldalon. Meg helyesírási hibákat még nem javítottam , nem rég lett kész és még át sem olvastam :D de majd még lesznek bejegyzések. -
#55 tessék. jó olvasgatást :) -
#54 címet pls! -
#53 na én is bejártam az utam :) készült róla blog is , ha valakit érdekel jelezze :) -
#52 ma 2 órát vártam ugyanazon a helyen ahol egy hete 1 perc alatt felvettek :D de aztán 1óra 40perc alatt hazaértem :D -
#51 teljesen változó, a múltkor fél órát stoppoltunk be Csepel felől Pestre de fél óra alatt semmi egy elég forgalmas úton , most csüt meg egy perc alatt felvett egy ember M5ös felhajtón mikor jöttem haza :D
eddig nekem mindig mákom volt max várakozásom 20 perc volt de mondta haverom h ez nem mindig így megy volt hogy 1,5-2 órát kell várni.
Megbízhatóságról meg annyit h engem javarészt olyanok vettek fel eddig akik vagy szintén stoppoltak sokat anno vagy fuvaros melojuk van és kivannak égve :D -
#50 Mennyit kell ahhoz várni, hogy egy autós felvegyen titeket? Valamint teljesen megbízhatóak? -
#49 persze egyedül nem is szabad, én sem szivesen stoppolok egyedül mostanában csak sajnálom azt az 1400at minden héten ami pest és a lakhelyem közt van :D amúgy még így ezt a távot egyedül meg megoldom de egy ilyen külföldi túrára csak is ketten... Szombat leszeretnék menni Pécsre egy csajhoz akivel még sosem találkoztam és 1700 az út így lehet marad a stopp aztán hátha :D csak kár h jön a szar idő így majd csak tavasszal lehet újra nyomulni. de örülnék ha ez a Valencias út összejönne majd , egyik álmom végülis. -
ba32107 #48 Engem is vonzanak az ilyen kalandok, csak nem vagyok elég tökös ahhoz, hogy egyedül bevállaljam. De haverral mennék szerintem :D -
#47 Izgalmas dolog. 2 jó barátom idén nyáron vágott neki délkelet Mo-ról Barcelonának és 3 nap alatt kiértek meg 3 nap volt vissza is közben 8 napot voltak kinnt és hihetetlen élményekkel gazdagodtak olykor olykor filmbe illő sztorikat meséltek :D ezen felbuzdulva szeretnék eljutni nyáron Valenciaba ilyen módon :D De amúgy stoppolást sűrűn alkalmazom , pl Pestről úgy járok haza , múltkor 2 fuvarbol hazaértem 4 óra alatt a vonat út meg 3 óra de így ingyen megúsztam. Az előtt meg egy fuvarból felvittek , és a kamionos mondta hogy Prágába tart ha gondolom... :D -
dieselG #46 Na a Dover-Calais kompon találkoztam két angol sráccal akik Budapestre akartak stoppolni és elvittem őket fővárosunkba fél nap alatt, közben jól összehaverkodtunk :D Szerencséjük volt. -
ba32107 #45 Ez az igazi stop túra! -
#44 Majd lesz, csak lusta vagyok:D -
#43 egyetem alapján már értem :-)
és egy kis élménybeszámoló? mennyire visznek el titeket stoppolás közben meg ilyenek. -
#42 tagja vagyok a diakszervezetnek, mindig kapom a leveleket, hogy mire keszulnek, aztan ha tetszik, befizetek ra. ilyen bonyolult:) -
#41 erről ha nem gond bővebben is kifejthetnéd hogyan szereztél tudomást :) -
#40 Itt speciel (Hollandia) a helyi diakszervezet szervezte. De gondolom van sajat szervezesu is... -
#39 most egyébként lehet hogy figyelmetlen voltam vagy nemtom..
de van valamiféle honlap? vagy honnan szereztek tudomást ilyen stop-túrákról? vagy ezek abszolút saját szervezésűek? -
ba32107 #38 Ok, de nem elfelejteni! Ja és képet a német csajról :D -
#37 nah, en mult hetvegen voltam utrechtbol (hollandia) lipcsebe (nemeto) stoppolni. 18 csapat volt, tortentek mokas dolgok, de jelenleg telorol irok, es kurva masnapos vagyok, ugyhogy majd maskor elmeselem:D -
#36 tehát lassan kezd aktuális lenni -
#35 hali -
paja100 #34 sziasztok
-
#33 kellemetlen :D akkor majd köv nyáron :D -
#32 Ahh... Lemondtak azok a buzik:D -
ba32107 #31 Engem is érdekelne -
#30 nah hogy sikerült? képet tapasztalatot írsz? -
Vegas #29 sok sikert majd sok kept infot kerek, ty. -..- -
#28 hmm ez érdekes, én is gondolkodtam, ilyen menjünk külföldre, de mindig ott ragadtam le, hogy már a kiút drága, ez nagyon megmozgatta a fantáziám, hm lehet felvetem haveroknak... -
#27 köszönjük a tartalmas hozzászólást, viszlát! -
#26 Aztán meg nehogy a motelban keljen megszálnotok öcsém mert belöletek lesz következő rész :D:D -
#25 bazdmeg megbasz valami buzi utközben külföldön azé ezt nem merném beválalni max fegyverel a zsebemben :) -
#24 Csak nehogy az legyen, hogy Németországba akarsz eljutni, és egy olyan ember vesz fel, aki gyilkolt ott, és soha nem megy arra többet :D
(eurotrip xD)
ám nagyon jól hangzik :) -
ba32107 #23 van negyedik is? én megnéztem időrendben az utazásos témákat, de a 3. óta nincs újabb rész -
#22 negyedik rész nem tudjátok hol van? előre fele nem, mindig csak hátra lehet lépkedni. -
Vlala #21 Én is. Visszaolvasás rulez, de tényleg azt hittem, hogy a legújabb fantasztikus realityről van szó.
Bocsesz. -
#20 Rohadt jól hangzik én is várom az élmény beszámolókat:). -
#19 aham, azt hittem rtl csinal 1 musort. igy mar mas :) -
#18 heh???:D ez tök saját szervezésű. a stáb maximum én leszek a saját kamerámmal:D -
Vlala #17 Nem beszélve arról, hogy az egész meg van rendezve...