15
-
Adamul #15 " de arra a következtetésre jutottunk, hogy több időre van szükségünk a szolgáltatás finomhangolásához" >>> wheeehehe, ez egyenlő a felsüléssel. Hmm ha sonyról van szó, vajon miért is nem lep meg? -
#14 Elhiszed, hogy a COD4 bénázását lecsérélném rá?
Volt már olyan is, hogy vagy 1 óráig csücsültünk, amíg 1 normálisat tudtunk jáccani. Ha közben ökörködünk akkor legalább az idő menne.;) -
#13 Hogy akarsz PS3-azni, ha hajléktalan vagy?!
;D -
#12 Késik, és?
Ez nem egy olyan dolog, ami nélkül nem lehet élni. -
savior #11 5-10 perc csapatkeresgeles, 5-10 perc jatek. nem hangzik tul jol -
#10 Az lenne a jó, ha tényleg klán találkozókra, meg online játékok elindításakor lobbiként lehetne használni, pl COD4-ben/GT5P-ben nagyon hiányzik egy jó lobby rencer. -
#9 ;)
Na iylet még én sem gépeltem!;) -
sirpalee #8 uh... nem lárdás, hanem kérdés -
sirpalee #7 A lárdás, ki fogja egy egyszerű próbán kívül rendszeresen használni? Vásárlásra ott a psn, és most többé kevésbé már jól megy. Egyedül a chat funkciója érdekes, de az is elég könnyen megunható, szerintem.
Azokat a funkciókat, amit egy feljavított xmb-vel meg lehetne oldalni, inkább ott érdemes, főleg a sebesség miatt... -
Cat #6 ez elvileg jóval több lesz, mint a Sims, mert a videó szerint egyből megoszthatod pl. az otthoni mentéseidet, multiplayer játékokhoz társakat kereshetsz, vásárolhatsz az online áruházakban stb. Képzeld el a Simset úgy, hogy a szomszédokat is emberek irányítják - egyből izgalmasabb. -
Su0my #5 Hú igazából eddig tudtam türtőztetni magam, de PS3 equal shit egyre jobban... -
#4 Sony, vigyáz! Kész! Bekap!
;((( -
partizan182 #3 Sims után 9 évvel ezt kérdezni...
Egyébként pont annyi értelme van mint űrlényt lőni. Nemsok, de ha szórakoztat, hajrá! -
savior #2 mi ertelme egy szamitogepes jatekban ugyanazt csinalni, mint amit a valo eletben is csinalunk? -
Szefmester #1 Szerintem is inkább legyen hibátlan mint hogy beleszaladjanak valmi komolyabb bug-ba és bukjon egy nagyot.. ezt a SONY nem engedheti meg magának.. szerintem