15
  • Adamul
    " de arra a következtetésre jutottunk, hogy több időre van szükségünk a szolgáltatás finomhangolásához" >>> wheeehehe, ez egyenlő a felsüléssel. Hmm ha sonyról van szó, vajon miért is nem lep meg?
  • NEXUS6
    Elhiszed, hogy a COD4 bénázását lecsérélném rá?
    Volt már olyan is, hogy vagy 1 óráig csücsültünk, amíg 1 normálisat tudtunk jáccani. Ha közben ökörködünk akkor legalább az idő menne.;)
  • NEXUS6
    Hogy akarsz PS3-azni, ha hajléktalan vagy?!
    ;D
  • Dzson
    Késik, és?

Ez nem egy olyan dolog, ami nélkül nem lehet élni.
  • savior
    5-10 perc csapatkeresgeles, 5-10 perc jatek. nem hangzik tul jol
  • NEXUS6
    Az lenne a jó, ha tényleg klán találkozókra, meg online játékok elindításakor lobbiként lehetne használni, pl COD4-ben/GT5P-ben nagyon hiányzik egy jó lobby rencer.
  • NEXUS6
    ;)
    Na iylet még én sem gépeltem!;)
  • sirpalee
    uh... nem lárdás, hanem kérdés
  • sirpalee
    A lárdás, ki fogja egy egyszerű próbán kívül rendszeresen használni? Vásárlásra ott a psn, és most többé kevésbé már jól megy. Egyedül a chat funkciója érdekes, de az is elég könnyen megunható, szerintem.

Azokat a funkciókat, amit egy feljavított xmb-vel meg lehetne oldalni, inkább ott érdemes, főleg a sebesség miatt...
  • Cat #6
    ez elvileg jóval több lesz, mint a Sims, mert a videó szerint egyből megoszthatod pl. az otthoni mentéseidet, multiplayer játékokhoz társakat kereshetsz, vásárolhatsz az online áruházakban stb. Képzeld el a Simset úgy, hogy a szomszédokat is emberek irányítják - egyből izgalmasabb.
  • Su0my
    Hú igazából eddig tudtam türtőztetni magam, de PS3 equal shit egyre jobban...
  • NEXUS6
    Sony, vigyáz! Kész! Bekap!
    ;(((
  • partizan182
    Sims után 9 évvel ezt kérdezni...

Egyébként pont annyi értelme van mint űrlényt lőni. Nemsok, de ha szórakoztat, hajrá!
  • savior
    mi ertelme egy szamitogepes jatekban ugyanazt csinalni, mint amit a valo eletben is csinalunk?
  • Szefmester
    Szerintem is inkább legyen hibátlan mint hogy beleszaladjanak valmi komolyabb bug-ba és bukjon egy nagyot.. ezt a SONY nem engedheti meg magának.. szerintem