8
  • Balumann
    Nekem a legutolsó rész tetszett egy darabig, de aztán ugyan azon okból hagytam abba mint a Transformers-t (ami szintén tetszett) meg még van pár példa. Mégpedig az ilyen főellenségek miatt, akiket nem lehet normálisan megtámadni, hanem mindig ugyan azt kell ismételni, hogy meg lehessen ölni.
    Sajnos sztem itt se úgy lesz megoldva, hogy mondjuk ha megtámad legyenek kombók amivel kilehessen védeni, de rendesen lehessen harcolni nagyobb ellenségekkel is.
    Az ilyen megoldásoktól, hogy nem lehet megütni, neki kell dobni valamit és utána van * idő h megtámadjam, és ezt ismételjem meg 20x ... falra tudok mászni. :D
    Transformers is, megyek megölök mindenkit, utolsó ellenséget hiába lövöm, hiába dobok neki akármit, hiába rakétázom, hiába akármi mert mindent kivéd.
    Miért kell ilyenekkel elrontani a játékot, miért nem lehet valami értelmesebb megoldást kitalálni -.-
  • Su0my
    hát ha neked egy játékban csak a grafika számít, akkor téged kéne lehúzni a WCn a borító után
  • loga
    Mikor Spiderman egy alternatív jelenben harcol a gonosz ellen, ott van ilyen, hogy szinte az egész város alatt be van hálózva ezzel a masszávalés az emberekből zombikat csinál uralni tudja a tudatukat. Elég jó részek voltak.
    De itt ki tudja mit hoznak ki belőle...
  • xido
    Na már elnézést..mi ez a több helyre is tud a meteoritból esni?:)..Venomot Pókember hozta magával/magán egy másik galaxisból,mint szimbióta-ruha...csak egy van belőle..igaz,hogy Carnage is lett belőle,de még mindig csak egy volt,ha jól rémlik:)
    GTA stílusó játékmenet...hát ja..mehetsz free a városban,kapsz kb 5-6 időre checkpoint lengést meg vagy 3-4 fajta civil akciót,ezeket ismételgetve...köszi Activision:)
  • Loverman
    néztem a videót és gondoltam hogy a gyerekek megint fikázni fognak... és igen XD freemanone: a 2007-es játék az inkább ilyen képregényszerű volt, a fent látott meg a Spiderman 3-ból készült játék-ra hasonlít majd. Cat 02: ez nem teljesen az, látom nem olvastad a képregényt. Az az eredeti forrás, és nem ugyanaz történt benne mint a filmben, ez a "fekete izé" sokkal több dolgot okozott, ja és nem csak 1 Venom volt hanem volt még később pár hasonló ellenség is, mind a fekete anyagtól átalakulva. ha egy helyre le tud esni az űrből egy meteoriton akkor több helyre miért nem?:)
  • julius666
    "Az Activision nagyot húzott, mikor a világ egyik leghíresebb képregényhősét bedobta egy GTA-szerű nyitott városba, ahol a játékos élhette a szuperhősök nem éppen kényelmes életét."

Ja, a fanok is nagyot húztak... a laposüvegből azon bánatukban, hogy megvették ezeket a szarokat
  • Cat 02 #2
    Ez nem az amikor jön az a fekete izé és rámászik peterre és előjön Peter gonosz énje ? :S
  • freemanone
    Hmm.... idei gammának elég "tré" volt a bemutatott grafika. Pedíg a bemutatóvidek mindíg jobb grafot produkálnak a gamenél. Ha ettől is rosszabb lesz a játékon belüli graf, akkor kb toalet papírnak lesz használható a borítója, valamint frizbinek a lemez. :)