Diablo 3 bejelentés május 1-én?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán 1-jén a helyes. nem 1-én. Ilyen cikkírókatmán!
Remélem lesz mac-re is! 😊
Remélem lesz mac-re is! 😊
egy kis érdekesség, talán valaki még emléxik rá, nekem egybõl ez jutott az eszembe :
http://www.sg.hu/cikkek/56896/2008_ban_bejelentik_a_diablo_3_at
http://www.sg.hu/cikkek/56896/2008_ban_bejelentik_a_diablo_3_at
Windows 7
1. It is not an _official_ announcement of Diablo 3
vagyis nem HIVATALOS bejelentes... ez onmagaban meg nem tagadja hogy lesz dio3 es ok nem hivatalosan (nyilvan mert ez egy fan oldal) bejelentik. <#ejnye1>#ejnye1>
persze nagy valoszinuseggel kacsa az egesz de majd meglatjuk...<#ravasz1>#ravasz1>
vagyis nem HIVATALOS bejelentes... ez onmagaban meg nem tagadja hogy lesz dio3 es ok nem hivatalosan (nyilvan mert ez egy fan oldal) bejelentik. <#ejnye1>#ejnye1>
persze nagy valoszinuseggel kacsa az egesz de majd meglatjuk...<#ravasz1>#ravasz1>
igazad lehet, nekem sem a diablo a szivem csücske. a starcraftal viszont manapság is elszórakozok. a war3 már elkezdett alakulni, de sajna még abban is bennehagyták a farmokat és az egységlimitet. a settlers-nél elmegy, de egy ilyen játéknál nagyon tud hátráltatni.
egy kis <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama> vagy lehet azért? csak tipp volt, de nem állok messz az igazságtól asziszem<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Blackmail the Universe
Kevés unalmasabb játékkal próbálkoztam mint a diablo. Érthetetlen számomra, hogy mitõl lett akkora siker. Bár ez egy-két kivételtõl eltekintve ez minden Blizzard játékra igaz.
Hát ezt a cikket tényleg fontos volt megirni... NEM D3 bejelentés lesz!
Gond az, hogy semmi utalás nincsen a Blizzard honlapon. Több száz ilyen hírt látok nam mint nap, ez is kamu mint a többi
<#eljen>#eljen>
Az Assassin's Creed április végére csúszásának bejelentése után, újabb "100%os" forrásból származó hír... Csak így tovább Ötvös Úr! Jövõ héten várhatjuk a "Jövõre debütál a Starcraft 3?!" címû hírt is? 😊
Az Assassin's Creed április végére csúszásának bejelentése után, újabb "100%os" forrásból származó hír... Csak így tovább Ötvös Úr! Jövõ héten várhatjuk a "Jövõre debütál a Starcraft 3?!" címû hírt is? 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amúgy az egész bejelentéses dolog pedig csak önreklám... Azért fog mindenki odalinkelni, hogy mekkora kamu az egész.
shaken, not stirred
A diablo mióta rpg? Inkáb hack n' slash, keverve egy fejlõdési rendszerrel.
shaken, not stirred
Mindegy nekem ki mit jelent, jöjjön elõbb utóbb a Dio 3, mert már nagyon rég nem láttam valamire való RPG-t.
Hajrá Diablo3!!!
Hajrá Diablo3!!!
Ezért nem is kellett volna ideröfögnöd...
meg a hsz-ek is..
Biztos csak csökkent a diablo3.com lap nézettsége ezért saját magukat reklámozzák .D Bár valóban nem lenne rossz egy D3 de szerintem még nem jött el az ideje 😊
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Writer ismét képben volt<#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jajj, de ciki, hogy pont a cikkbõl belinkelt fõoldalon írják le tüzetesen, hogy ez minden, csak nem Dio3 bejelentés lesz 😄. Nem akarok senki sem elszomorítani, de nagyon meglepõdnék, ha a Starcraft 2 megjelenése elõtt bejelentenék a Diablo 3-at.
LOL XD
"A visszaszámláló jelenleg 12 napnál tart"
Ciki, de már csak 10 napnál... Ezek szerint a cikk két nappal ez elõtt íródott. Nem kellett volna átolvasni, mielõtt közzéteszitek? <#lama>#lama>
Egyébként pedig idézet az említett oldalról:
"Things the May 1 Announcement are not:
1. It is not an official announcement of Diablo 3"
Ciki, de már csak 10 napnál... Ezek szerint a cikk két nappal ez elõtt íródott. Nem kellett volna átolvasni, mielõtt közzéteszitek? <#lama>#lama>
Egyébként pedig idézet az említett oldalról:
"Things the May 1 Announcement are not:
1. It is not an official announcement of Diablo 3"
Optimisták ne olvassák, pesszimisták mosolyogjatok:
Egyszerûen : Kam'!
Egyszerûen : Kam'!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W