21
  • beatweek
    talán 1-jén a helyes. nem 1-én. Ilyen cikkírókatmán!

Remélem lesz mac-re is! :)
  • Ravkin
    egy kis érdekesség, talán valaki még emléxik rá, nekem egyből ez jutott az eszembe :

http://www.sg.hu/cikkek/56896/2008_ban_bejelentik_a_diablo_3_at
  • Lasszau
    1. It is not an _official_ announcement of Diablo 3

vagyis nem HIVATALOS bejelentes... ez onmagaban meg nem tagadja hogy lesz dio3 es ok nem hivatalosan (nyilvan mert ez egy fan oldal) bejelentik.

persze nagy valoszinuseggel kacsa az egesz de majd meglatjuk...
  • torcipepe
    igazad lehet, nekem sem a diablo a szivem csücske. a starcraftal viszont manapság is elszórakozok. a war3 már elkezdett alakulni, de sajna még abban is bennehagyták a farmokat és az egységlimitet. a settlers-nél elmegy, de egy ilyen játéknál nagyon tud hátráltatni.
  • Su0my
    egy kis vagy lehet azért? csak tipp volt, de nem állok messz az igazságtól asziszem
  • archkoven
    Kevés unalmasabb játékkal próbálkoztam mint a diablo. Érthetetlen számomra, hogy mitől lett akkora siker. Bár ez egy-két kivételtől eltekintve ez minden Blizzard játékra igaz.
  • solikka
    Hát ezt a cikket tényleg fontos volt megirni... NEM D3 bejelentés lesz!
  • Zaraki Kenpachi
    Gond az, hogy semmi utalás nincsen a Blizzard honlapon. Több száz ilyen hírt látok nam mint nap, ez is kamu mint a többi
  • ZsZso

Az Assassin's Creed április végére csúszásának bejelentése után, újabb "100%os" forrásból származó hír... Csak így tovább Ötvös Úr! Jövő héten várhatjuk a "Jövőre debütál a Starcraft 3?!" című hírt is? :)
  • sirpalee
    Amúgy az egész bejelentéses dolog pedig csak önreklám... Azért fog mindenki odalinkelni, hogy mekkora kamu az egész.
  • sirpalee
    A diablo mióta rpg? Inkáb hack n' slash, keverve egy fejlődési rendszerrel.
  • HJPOWER
    Mindegy nekem ki mit jelent, jöjjön előbb utóbb a Dio 3, mert már nagyon rég nem láttam valamire való RPG-t.
    Hajrá Diablo3!!!
  • Indigo
    Ezért nem is kellett volna ideröfögnöd...
  • Loverman
    meg a hsz-ek is..
  • Palinko
    tényleg egyre igénytelenebbek az sg cikkek...
  • Lost Lont
    Biztos csak csökkent a diablo3.com lap nézettsége ezért saját magukat reklámozzák .D Bár valóban nem lenne rossz egy D3 de szerintem még nem jött el az ideje :)
  • Tinman #5
    Writer ismét képben volt
  • Sance231
    Jajj, de ciki, hogy pont a cikkből belinkelt főoldalon írják le tüzetesen, hogy ez minden, csak nem Dio3 bejelentés lesz :D. Nem akarok senki sem elszomorítani, de nagyon meglepődnék, ha a Starcraft 2 megjelenése előtt bejelentenék a Diablo 3-at.
  • AnonymouS
    LOL XD
  • Indigo
    "A visszaszámláló jelenleg 12 napnál tart"

Ciki, de már csak 10 napnál... Ezek szerint a cikk két nappal ez előtt íródott. Nem kellett volna átolvasni, mielőtt közzéteszitek?

Egyébként pedig idézet az említett oldalról:
    "Things the May 1 Announcement are not:
    1. It is not an official announcement of Diablo 3"
  • Thaddeus
    Optimisták ne olvassák, pesszimisták mosolyogjatok:
    Egyszerűen : Kam'!