Samsung Z560

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daxan
Na remek...Kiderült, hogy szoftverhibás...Most el lett küldve Pestre.:S

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

robotnyk
szervíz, fõleg ha garanciás, akkor ne foglalkozz semmilyen fórummal. aztán ha megjavították/cserélték, becsüld meg, nem fog másfél óra alatt széthullani, mint a nokiák. de vicces hiba, mindenesetre 😊
Montanosz
Ruhe!Ruhe!
ja nokia..rulez 7710

amúgy Daxan a telefonguru fórumán próbáld kérdésed, ott sok arc van,
talán segítenek...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jó reggelt,

Kövezzetek meg, én éppen ilyen (Z560) készüléket szeretnék vásárolni. Tudtok segíteni hol kaphatok újat?? Másodsorban "alig használtat"?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

daxan
Akkor azt mondjátok, hogy vigyem szervízbe?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

passatgt
mindig amikor nyílik egy mobilról egy topik, a hozzászólások 99%-a az, hogy vegyen helyette nokia-t😄

neki Samsung van, ebben kért segítséget, nem tanácsot, milyen telefont vegyen

mellesleg azért, mert 1 gomb nem mûködik, ami más gombbal könnyen helyettesíthetõ, miért kéne másik telefont venni helyette?😊

ilyen problémával egyébként nem találkoztam, vagy kontakt vagy szoftver hiba, inkább utóbbi😊

Olcsóvér
szerintem szánj rá még 3000 ft-t és vegyél egy f250 et nekemeis iylenem vankegyetlenüljó mobil

Acer Aspire one

bardocz
ahol láttam rát,ott 17 ezer ez a teló,szerintem enyiért hatszor ilyen jó minõségû nokiát vagy sony ericsont kapsz(v630i tökéletes szerintem)
ChuckyHUN
nem kell bántani még kicsi vagyok 😄😄😄
Nokia budzi is vagyok. igen. 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

<#wilting> ki kérdezte nokia buzi e vagy?

daxan: egyedi probléma lehet, mutasd meg egy szervízben
ChuckyHUN
dobd ki.
Ha sok pénzed van vegyél nokiát. ha kevés vegyél gyengébb nokiát. ha nem tetszik vegyél sony ericssont,

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Csabesz6
😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akyyy
nyomd meg a hetest! 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

daxan
Sziasztok! A mai napon adódott egy problémám a telefonnal. Oldalt ha megnyomom a fényképezõ gombot, akkor nem adja be a fényképezõt, hanem egy "7"-est ír helyette. Ez mitõl lehet? Már megpróbáltam a gyári beállítások visszaállításával, de az sem mûködik...Tudtok valami tanácsot adni?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;