14
Minden a Samsung Z560-ról
-
#14 Na remek...Kiderült, hogy szoftverhibás...Most el lett küldve Pestre.:S -
#13 szervíz, főleg ha garanciás, akkor ne foglalkozz semmilyen fórummal. aztán ha megjavították/cserélték, becsüld meg, nem fog másfél óra alatt széthullani, mint a nokiák. de vicces hiba, mindenesetre :) -
#12 Ruhe!Ruhe!
ja nokia..rulez 7710
amúgy Daxan a telefonguru fórumán próbáld kérdésed, ott sok arc van,
talán segítenek... -
simonl #11 Jó reggelt,
Kövezzetek meg, én éppen ilyen (Z560) készüléket szeretnék vásárolni. Tudtok segíteni hol kaphatok újat?? Másodsorban "alig használtat"?
Köszi
-
#10 Akkor azt mondjátok, hogy vigyem szervízbe? -
#9 mindig amikor nyílik egy mobilról egy topik, a hozzászólások 99%-a az, hogy vegyen helyette nokia-t:D
neki Samsung van, ebben kért segítséget, nem tanácsot, milyen telefont vegyen
mellesleg azért, mert 1 gomb nem működik, ami más gombbal könnyen helyettesíthető, miért kéne másik telefont venni helyette?:)
ilyen problémával egyébként nem találkoztam, vagy kontakt vagy szoftver hiba, inkább utóbbi:) -
#8 szerintem szánj rá még 3000 ft-t és vegyél egy f250 et nekemeis iylenem vankegyetlenüljó mobil
-
#7 ahol láttam rát,ott 17 ezer ez a teló,szerintem enyiért hatszor ilyen jó minőségű nokiát vagy sony ericsont kapsz(v630i tökéletes szerintem) -
#6 nem kell bántani még kicsi vagyok :D:D:D
Nokia budzi is vagyok. igen. :D
-
ldavid #5 ki kérdezte nokia buzi e vagy?
daxan: egyedi probléma lehet, mutasd meg egy szervízben -
#4 dobd ki.
Ha sok pénzed van vegyél nokiát. ha kevés vegyél gyengébb nokiát. ha nem tetszik vegyél sony ericssont, -
#3 :D -
#2 nyomd meg a hetest! :D -
#1 Sziasztok! A mai napon adódott egy problémám a telefonnal. Oldalt ha megnyomom a fényképező gombot, akkor nem adja be a fényképezőt, hanem egy "7"-est ír helyette. Ez mitől lehet? Már megpróbáltam a gyári beállítások visszaállításával, de az sem működik...Tudtok valami tanácsot adni?