Az interneten feltámadt a Szovjetunió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"például a lenin.su után megjelent a vladimir.lenin.su weboldal."
Nem akarok kukacoskodni a cikkíróval, de szerintem ez rossz példa, mert szerintem ez nem új domain, hanem ez elõzõ az aldomainje.
Nem akarok kukacoskodni a cikkíróval, de szerintem ez rossz példa, mert szerintem ez nem új domain, hanem ez elõzõ az aldomainje.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
elgurult a gyógyszer?😊
Teljesen jogosnak tartom. A baj csak ott kezdõdik, hogy a Szovjet Unió az egyetlen nyertese a II Világháborúnak és a nyertesek írják (át) mindig a történelmet.
máig vannak arany fogak a családi vitrinbe szép számmal, meg keresztek , tudjátok olyan szép vasból, és olyan szép kampós , olyan szép derékszögû keresztek <#eplus2>#eplus2>
Ki nem szarja le a Visztát?
mindig nagy átéléssel és nosztalgiával meséli milyen jó volt gyûjteni az aranyat ... a kivert <#bdead>#bdead>-ból.. <#eplus2>#eplus2>
holokamu nem kamu , megtörtént , nagyfaterom is ott dolgozott, mint kemence-mester <#eplus2>#eplus2>
maximálisan egyetértek, és még a szokásos tömör, (hitler).de velõs véleményemet írnám le a szovjetúnióról:
<#violent>#violent>
<#violent>#violent>
Van egy aprócska hiba a listában:
ESZESÜLT KIRÁLYSÁG! <#banplz>#banplz>
ESZESÜLT KIRÁLYSÁG! <#banplz>#banplz>
Tuvalu már rég eladta másnak a .tv -t
http://www.sg.hu/cikkek/11354/egy_szigetorszag_hasznot_huz_tv_orszagkodjabol
http://www.sg.hu/cikkek/11354/egy_szigetorszag_hasznot_huz_tv_orszagkodjabol
http://www.iranymagyarorszag.hu/info/szar/ - Szár község honlapja... :b
Egyébként Tuvalu járt jól ezekkel a domain nevekkel, mert ha valamelyik TV-s cégnek az a perverziója támad, hogy õ márpedig .tv végzõdésû címet akar, akkor nekik kell fizetni. :b
Egyébként Tuvalu járt jól ezekkel a domain nevekkel, mert ha valamelyik TV-s cégnek az a perverziója támad, hogy õ márpedig .tv végzõdésû címet akar, akkor nekik kell fizetni. :b
"Ennek ellenére a .su alatti oldalak száma a kilencvenes évek során tovább nõtt; például a lenin.su után megjelent a vladimir.lenin.su weboldal."
Vajon aki a cikket jegyezte (meg kopipásztézta) az hallott már arról, hogy ALDOMAIN? A lenin.su tulajdonosa olyan címet használ aldomain-ként amilyet akar, a vége meg lenin.su lesz... és ezeket nem kell regelni sem
Vajon aki a cikket jegyezte (meg kopipásztézta) az hallott már arról, hogy ALDOMAIN? A lenin.su tulajdonosa olyan címet használ aldomain-ként amilyet akar, a vége meg lenin.su lesz... és ezeket nem kell regelni sem
nem értem h mit kell ezen sikítozni....
akinek ez jön be, csinálja...
akinek ez jön be, csinálja...
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Vagy az Argentínoknál regelni egyet ilyenre:
www.sz.ar
<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ha valakit érdekel ittvannak az országkódok:
országkódok listája KATT ide!!!
www.sz.ar
<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ha valakit érdekel ittvannak az országkódok:
országkódok listája KATT ide!!!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ja, lehetne olyan is. Esetleg hitler.dr a drittes reich után.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha van lenin.su, meg stalin.su (amik ezeket a népirtókat népszerûsítik), akkor nem értem, miért nem lehet hitler.de <#mf1>#mf1>