Újabb részletek az MSI olcsó noteszgépéről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökmind1...ott az ebay és az amazon.
nem vennék már HDD-vel felszerelt notebookot semmilyen formában... a notebook az egyik legfontosabb lényegét veszíti el a hímestojás érzékenységû winyóval...
kizárólag SSD-vel szerelt készüléket vennék, csak arra vagyok kíváncsi eljut-e akár egyetlen ilyen EEE gép is ide magyarorszgára 2010-ig ?? ide a negyedik világ és az isten háta közé... <#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk>
kizárólag SSD-vel szerelt készüléket vennék, csak arra vagyok kíváncsi eljut-e akár egyetlen ilyen EEE gép is ide magyarorszgára 2010-ig ?? ide a negyedik világ és az isten háta közé... <#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk>
Ki nem szarja le a Visztát?
Újabb részletek az MSI olcsó noteszgépérõl
Drága lessz. <#eplus2>#eplus2>
Drága lessz. <#eplus2>#eplus2>
Ki nem szarja le a Visztát?
Világ életembe msi gépet vettem és ajánlom is mindenkinek! Nagyon jók! Az a gép ott a képen a pr200x egyik legjobb notebook ami létezik😊 Biztos veszek majd ilyen eee gépet, kocsmázós sör mellett dolgozós gépet😊
Ez az 1kg súly elég szép...Elég jól elvagyok az asztalival munkahelyen és otthon is, de azért egy ilyen könnyû és relativ kis géppel még a pdat is kiváltanám...^^