8
  • rigidus
    #8
    > Érdekes, hogy nemrég még a rendőrök panaszkodtak, hogy a skype hívások lehallgatása nagyon nagy problémát okoz számukra.

    Ti pedig elhiszitek. A szamitogepen folytatott tevekenysegeket nem egy kivalasztott szoftver (pl. Skype) feltoresevel vagy vallalat kozremukedesevel hajtjak vegre, hanem a szondaztatni szandekozott gepre kemszofvert telepitenek, rend szerint szemelyesen, a felhasznalo tudta nelkul. (gondolom ezt nem kell reszleteznem)

    Azon meg el kell gondolkodni, hogy a mediaban olvasott, hallott hirekbol kik huznak hasznot. Pl, hogy ilyen kamuhireket irkalnak, hogy a "Skype-ot nem lehet le hallgatni" es, hogy "azt a kutyafajat, de csunya dolog ez" kinek kedvez, netan kinek a zsebebe tesz penzt? Ugye a Skype penzt nyer, a nemet rendorseg meg egy sereg naiv hulyet akik (nem feltetlenul bunozok) rabuknak a Skype-ra es vigan le is hallgatjak oket a Skype-tol ugye teljesen fuggetlen kemszoftverrel, ha nem hozzaertok, figyelmesek es nem szigoruak a sajat szamitogepeik felugyeleteben - akar sajat magukkal szemben is.

    Kerlek benneteket emberek, olvassatok mar a sorok kozt vegre amikor egy hirt az orrotok ele dobnak es ketelkedjetek mar a hitelessegeben mindennek! Amig mindenki habozas nelkul raharap mindenre amit az orra ele hajitanak addig ugy jatszanak velunk tobbezer ev hatalmi gyakorlatait rutinszeruen alkalmazo erdekcsoportok mint macska az egerrel.
  • Laslow
    #7
    Én alig pár napja vagyok csak Skype-használó, és kizárólag szövegátvitelre használom. Ami tetszik benne, az a konferenciabeszélgetés lehetősége, ami pedig nem, az úgy általában a kliens. Felőlem mehet a süllyesztőbe, nincs szükség ennyi IM-re. Egy kellene csak, de az letisztult, egyszerű felülettel, nem pedig 230 féle grafikus, mozgó szmájlival. Nekem.
  • tar86
    #6
    Ha a Skype nem hajlandó csökkenteni a díjait, akkor el fog tűnní a sűlyesztőben. Csak rugalmas üzletpolitikával kapaszkodhat meg, ugyanis hemzsegnek a találékony konkurensek. Nálam jelenleg a NONOH a nyerő. 10 €= 120 szabadnap, ezen belül, hetente 3óra szabad beszélgetés a vezetékes irányába. Az Amerikai mobil ingyenes, a hazai kb 32Ft.
  • bakagaijin
    #5
    A Skype is eléggé elkanászodott az áraival, a Voip*-al olcsóbban kijövök. Régen (két éve) volt minőségi különbség, mára ez eltűnt.
  • MrImy
    #4
    Érdekes, hogy nemrég még a rendőrök panaszkodtak, hogy a skype hívások lehallgatása nagyon nagy problémát okoz számukra. Nem lehet, hogy most erre az eladásra azért kerül sor, hogy az új tulajdonos ne hozzon "szégyent" az eBayre különböző összefonódások miatt? Amúgy meg nem vagyok pénzügyi szakember, de még azok között is a legnagyobb luzer addig fejné ameddig lehet. ...szerintem.
  • nothes
    #3
    Hogy megvegyék és leépítsék?
  • Petka
    #2
    Mindkettőnek van már saját csevegőprogramja. Miért kéne nekik másik?
  • turul16
    #1
    Lehetseges vevok: MS, Google ?