No Trigger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, magyar torrent oldalak nem léteznek
2, ez nem warez fórum
3, vedd meg szépen a boltban, mi is így szoktuk
4, és ne anyázzál htx bye
2, ez nem warez fórum
3, vedd meg szépen a boltban, mi is így szoktuk
4, és ne anyázzál htx bye
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
hmmm,szóval ha odamegy valaki hozzád az utcán,és arra kér,hogy segíts neki kocsit lopni,de te visszautasítod,akkor egy szemét rohadt,büdös,igazi magyar vagy.aha,világos! -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindegy segítséget szerettem volna de hát mi magyarok csak erre vagyunk képesek .....
köszönöm mégegyszer a segítségeteket!
Sziasztok!
köszönöm mégegyszer a segítségeteket!
Sziasztok!
Nincsenek is torrent oldalak, mirõl beszélsz...
nincs warez
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
csak tudod itt nem divat torrent oldalak linkelgetése...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ja elfelejtettem mondani hogy az agyilag zokni kisgyerekek ne irjanak be jopofa linkeket ha tudsz segits ha meg nem tudsz akkor felesleges kavargatni a sza*t akkor inkább ne írj semmit
Valaki nem tudna mondani egy torrent cimet ahol megtalálható ennek a zenekarnak a canyoneer albuma
választ elõre is köszi meg tudom én vagyok a hülye gyökér meg barom hogy idebemertem irni és megkérdezni és linket ugyse adhattok de egy mailt azér ha valaki tud akkor dobjon a [email protected] re
köszi
és sziasztok!
választ elõre is köszi meg tudom én vagyok a hülye gyökér meg barom hogy idebemertem irni és megkérdezni és linket ugyse adhattok de egy mailt azér ha valaki tud akkor dobjon a [email protected] re
köszi
és sziasztok!