simfarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Egyébként nem "aradsz" hanem aratsz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mondjuk a "piros pontok" jelzik, hogy anno kellett azért képzelõerõ a játékokhoz. 1 px kontextustól függõen jelentett kezet, lábat, fejet, vagy egy teljes embert 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Most nagyon kedvet kaptam hozzá, holnap asszem elõ is veszem.
De már sajnos a játékot sem tudnám, hogy melyik cd-men van. 😞
gamertag: kenobita
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A kevés víz az egy marhakoponya.
Egyébként marha jó játék, egyetlen dologra nem jöttem rá sose: repülõvel hogy szállok le? Emlékszek még jó régen mindig olyan prö voltam már, hogy megengedhettem magamnak a repülõt, és ott volt 4 repülõroncs a farmom közepén mert mindig lezuhant.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
az nem az volt hogy sok a víz?..
de akkor akkora farmom volt hogy a várost körbevette, s bejöttek az autók a farmra.
2 tanács: a repülõt a numerikus billen kell irányítani,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
don't give a fuck