Testismeret teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hiába, régen volt már az a IV. év <#nyes>#nyes>
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
lol ezen mostfelnevettem 😄
én inkább nem irtam oda semmit amihez nem volt közöm 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mire jó a köldökzsinór:
O_o
anyádra
kattintás, nem kitöltés :|
Hogy leszopj 😄
el lehet kötni
azön dzsal a kaja
megfojtsa a gyereket
Szeretünk Fuji remélem tudod 😊
HMMMM FINCSI!
NIGGER
Lép feladata:
haladni segít
NIGGER
A szingli csaj csoporttársaim sztem kíváncsiak arra hogy kiknek van ilyen hatalmas humoruk és ki ennyire komoly szóval priviben lehet jelentkezni a telszámokért...A kedvenc válaszkombónk:
vérezni DIABÉTESZ!!! A sör a bor a pálinka ANÁL SZEX felborítani a hormonháztartást. follyon ki a beled hogy rohadna le a lábad olyan mint az écc amit kapni fogsz
Egy telszámot küldenék a legtehetségesebb feladónak: 061-391-53-00 (aki kíváncsi kinek a száma járjon utána 😊
Kösz szépen, hogy hozzájárultatok az értelmes válaszaitokkal ahhoz hogy nehezebb legyen kiértékelni a dolgot.Szerencsére az ilyen kreténségeket ki lehet törölni de az is idõ mert elég sok van belõle.
Még inkább szerencsére kb 150 értelmes válasz is érkezett tegnap estig amit ezúton is szeretnék megköszönni az azt íróknak a saját magam és a csoporttársaim nevében, és örömmel tapasztalom hogy azért értelmes emberek is vannak ezen a bolygón...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a tejfogas kérdés meg tegnap volt a széfben, arra emlékeztem 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
biosz szakos vagyok, nem okoz különösebb gondot, csak így szerényen<#vigyor4>#vigyor4>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sohaaa😄DDDDDDD
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A teszt egy hétig lesz elérhetõ, utána ha van még kérdés a válaszokkal kapcsolatban szívesen válaszolok rá, és az eredményt is belinkelem.
Kösz szépen hogy rászántálk 5 percet 😊