Mégsem 13 epizód lesz a Lost 4. évad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendben, de egy elveszett szigeten, ahol ismeretlenek vadásznak az emberre nállam a sminkelés csak sokadig lenne a teendõk közül. 😄 Persze lehet, hogy olyan ez, mint anno a ValóVilág volt. 30 percben összeraktak valami izgalmat, a többi meg döglõdés. Akkor van idõ a sminkre, hogyne. 😄 Másik vesszõparipám, az információ megosztás/együttmûködés hiánya. Ha egyszer, csak egyszer leülnének a tábortûz mellé, összeadnák a tudásukat, már simán kint volnának. És röhögve emlegetnék a dolgot egy sör mellett. "Emlékszel még Benre?" - "Jah, nagyon nagy forma volt." 😄
azért olyan sok idõ nem telt el.
Kövezzetek meg, nekem Evangeline Lilly a kedvönc 😄
Aztért a jónõk között simán ott van Marsha Thomason, aki már a Las Vegasban is jónõ volt 😊 Kár hogy megnyekkentette a kiskopasz.
Igazi nõ a Lostban?
Elizabeth Mitchell :-P
Amúgy volt egy jobb is... csak a szemetek megõõõték' (Maggie Grace) :-/
Elizabeth Mitchell :-P
Amúgy volt egy jobb is... csak a szemetek megõõõték' (Maggie Grace) :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mert valamikor le is kell forgatni a részeket.
Csak azt mondja meg valaki minek kell 1 hónapos PR szüneteket közbeiktatni... összes t@köm televan már
a reklámidõk elõre el vannak adva, a részek száma fixált, szóval ezért csak fizet az abc.
Lelkiismeret? PÉNZ!
Na pont ezt a fenti nyafka libát kéne kiírni a sorozatból.
Na pont ezt a fenti nyafka libát kéne kiírni a sorozatból.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.