1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#314 deszar h lecsökkentették Magnus ultijának a területét, így kb még egyszer sem sikerült használnom rendesen -
Nuki #313 Azaz :) -
#312 atropos, bane elemental -
#311 mi? -
Nuki #310 Pl. Banán Elementál is elmegy jó kis szápport hírónak :D -
#309 omni önmagában tehetetlen : / ha nem támogatják vagy támogathat vkit nem túl életképes : / -
#308 én mostanában csak a "gyenge" herokkal játszom. dazzle, pugna, ilyesmi. sokkal nagyobb fun mint az ilyen "rős" hősök, és úgy lehet szopatni velük : D -
Nuki #307 Legyél vele, tanuld meg a hátrányait, és ownold mindne játékban, minden karakterrel: így. -
#306 Zeus az azért kivétel a többi közül, vele könnyedén lepuhítod még kentaurt vagy fát is, hogy a csapat kivégezze. -
#305 Egy str hero sem tehetetlen egy (1) nuker ellen. Nem tud annyit spammolni a nuker, hogy hamarabb vigyen 0-ra. Pl. Zeus vagy Rasztafári kb. 2000-et tud leszedni, ha van dagonja, kb. 3000-et. Axl vesz egy tarrasque-ot, máris 4000 HP-ja van.
De ez mind számháború, és unalmas. Láttam már gyönyörű játékot Zeussal is, egy bnetes meccsen egy csapatban voltam vele, végig a sarkamban volt zeus (spiritbreakerrel voltam) és olyan profin segített, a meccs alatt kb. 6-7 pwn-tól kímélt meg. Én meg azonnal védtem, ha őt akarták levadászni.
Amúgy 1v1ben szinte bárkivel bárkit le lehet vadászni (1v1 = szemtől szemben), ha jól jön össze. Csak 3-szor kell megölnöd, máris 3 szint és 2000 gold a különbség. Ebből az következik, hogy negyedjére, meg negyvenedjére is pwnolod. De végső győzelem csak összetartásból lesz. -
#304 axe egy nuker ellen tehetetlen. -
#303 Én nem bánom, ha kiveszik rikit. Annyival kevesebb baj van, szerintem nem erősíti a csapatot. Axl már problémásabb, nem hagy farmolni :-C
Amúgy rá kellett jönnöm, hogy a tápos herok semmit nem érnek, ha nincs csapatjáték, meg nincs support hero. Asszem rá fogok gyúrni omniknightra. Amennyire nem jól használja az AI, annyira fel lehet vele a csapatot turbózni. Mostantól Dotában csak support-herokkal játszok, sokkal élvezetesebb, mint pl. Barathrummal solo herokra vadászni, majd meghalni, mikor már 3-an jönnek. + : egy jó support hero csapatjátékra buzdítja a többieket is, ezt tapasztaltam. Amúgy Omnit sosem látom játszani, ami különös, mert az egyik legjobb hero. (Pugnát sem látom, de vele nehéz is jól játszani, mert soloban 2 pillanat alatt kicsinálják) -
#302 azért játszom randomot mindig, ha tehetem, mert akkor a sok kis gyökér nem veszi ki axet, rikit, abaddont. sd -ben valamelyik fasznak tuti kisorsolja :/ -
Nuki #301 Hát én mostanában nagyon beleszerelmesedtem a -sd -be :) -
#300 igen, és mindkét oldal választhat mindkettőiből. Afféle -ap, csak itt a leszűkített választék van randomizálva. -
Nuki #299 Köszi ^^ -
#298 fúú, utolsóra lenne ám tippem kapásból
random az mindkét oldalról választ? -
#297 league mode - egy hőst a sentinel pickel, utána a scourge, és így tovább.
random draft - 2 kocsma véletlenszerűen töltődik fel hősökkel és azok közül lehet választani
exclude - kizárhatnak 4-4 hőst kezdés előtt a játékból -
Nuki #296 Légyszi meséljetek ezekről a játékmódokról, hogy mit tudnak:
-lm
-rd
-xl -
Nuki #295 Én most próbáltam ki és egy power threads-el működött a dolog
Linának szebb lett a sárkányigája :3 -
#294 mondjuk nem lett tökéletes... volt már h nem akarta összeolvasztani azt a receptet -
Nuki #293 " Rewrote all item code and systems. It now supports things like properly tracking item ownerships, fusing recipes with a full inventory"
végre :P -
#292 de a végső recept is olcsóbb lett -
#291 6.52 = bokros csomag. Drágább a széndzsjasa, mint 4 éve :-( -
Nuki #290 Ja! -
#289 meghalsz. -
Nuki #288 Mi az hogy azt kiverik belőled? -
#287 Egy kis szösszenet: ha Doombringerrel bekapsz egy lényt, azt kiverik belőled, és ezek után hal meg, akkor is megkapod a bónusz aranyat érte ;) -
#286 Na guglira elsőre kidobta a megfejtést. Most már csak azt nem értem, hogy mit keresett egy ilyen a suli előtt... -
Nuki #285 Szegény barátnőm meg értetlenkedett miért olyan vicces ez a rendszám :D -
#284 Én is láttam egy ilyet Szegeden. -
#283 néha kanin is tudnak izgalmas játékok lenni. pl múlt hétvégén volt alkalmam részt venni egy noob ap-ban, 2 óra 15 percig tartott, beverték egy óra után a midet, de aztán visszavertük, és még fennt is. léneg a lényeg, hogy 10 lvl25ös hős egymás ellen, szép nagy creepek jönnek-mennek, és annyi szabad idő nem volt, hogy elmenjek elkölteni az 5000 goldomat. -
#282 bneten is annyi liver van minta szemét. szerintem még nem jácottam olyat amibe nem volt. legalábbis az elmult 1évben biztos nem :C -
Nuki #281 Éppen mentem étterembe a szépvölgyi úton, és láttam egy "BNET" betűket tartalmazó rendszámot egy autón. kár hogy nem fotóztam le -
#280 Nem orb effect, de pl. desot már nem rakhatsz mellé mert az is debuff rakó. A ranged skadinak az az egy nagy előnye a meleeshez képest, hogy megy vele a lifesteal. -
Nuki #279 "Blocks most targeted spells" vagy valami ilyesmi van kiírva a linkenhez. Csak angoltudás kell hozzá :P (és ráadásul nem is az összeset, mert a most az annyit jelent hogy "legtöbb") -
Az Assassinate képesség "két komponensű", először Fairie Fire-t varázsol a célpontra és aztán sebzi.
Linken Sphere csak a Fairie Fire-t blokkolja.
ez pontosan mit jelent? -
#277 régebben írtátok, hogy a linkennel nem mindig jön be a spell resistanja. közben megtudtam, hogy csak a targetes spellek ellen jó. -
#276 Ha az armor venne a spellből, akkor nem tudna Lion és hasonló ultis barátai 8-900at venni a hpmból egy Licchel. Pedig állandóan beoltott, hiába volt 50-60%os damage resistem.
A hero típusú armor tudtommal úgy csökkenti a spellek sebzését, hogy van egy alap 15%os resistje. -
Nuki #275 Zsír !