1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • magus
    deszar h lecsökkentették Magnus ultijának a területét, így kb még egyszer sem sikerült használnom rendesen
  • Nuki
    Azaz :)
  • Muki100
    atropos, bane elemental
  • degenerator
    mi?
  • Nuki
    Pl. Banán Elementál is elmegy jó kis szápport hírónak :D
  • magus
    omni önmagában tehetetlen : / ha nem támogatják vagy támogathat vkit nem túl életképes : /
  • magus
    én mostanában csak a "gyenge" herokkal játszom. dazzle, pugna, ilyesmi. sokkal nagyobb fun mint az ilyen "rős" hősök, és úgy lehet szopatni velük : D
  • Nuki
    Legyél vele, tanuld meg a hátrányait, és ownold mindne játékban, minden karakterrel: így.
  • Muki100
    Zeus az azért kivétel a többi közül, vele könnyedén lepuhítod még kentaurt vagy fát is, hogy a csapat kivégezze.
  • Terensz
    Egy str hero sem tehetetlen egy (1) nuker ellen. Nem tud annyit spammolni a nuker, hogy hamarabb vigyen 0-ra. Pl. Zeus vagy Rasztafári kb. 2000-et tud leszedni, ha van dagonja, kb. 3000-et. Axl vesz egy tarrasque-ot, máris 4000 HP-ja van.
    De ez mind számháború, és unalmas. Láttam már gyönyörű játékot Zeussal is, egy bnetes meccsen egy csapatban voltam vele, végig a sarkamban volt zeus (spiritbreakerrel voltam) és olyan profin segített, a meccs alatt kb. 6-7 pwn-tól kímélt meg. Én meg azonnal védtem, ha őt akarták levadászni.

Amúgy 1v1ben szinte bárkivel bárkit le lehet vadászni (1v1 = szemtől szemben), ha jól jön össze. Csak 3-szor kell megölnöd, máris 3 szint és 2000 gold a különbség. Ebből az következik, hogy negyedjére, meg negyvenedjére is pwnolod. De végső győzelem csak összetartásból lesz.
  • degenerator
    axe egy nuker ellen tehetetlen.
  • Terensz
    Én nem bánom, ha kiveszik rikit. Annyival kevesebb baj van, szerintem nem erősíti a csapatot. Axl már problémásabb, nem hagy farmolni :-C

Amúgy rá kellett jönnöm, hogy a tápos herok semmit nem érnek, ha nincs csapatjáték, meg nincs support hero. Asszem rá fogok gyúrni omniknightra. Amennyire nem jól használja az AI, annyira fel lehet vele a csapatot turbózni. Mostantól Dotában csak support-herokkal játszok, sokkal élvezetesebb, mint pl. Barathrummal solo herokra vadászni, majd meghalni, mikor már 3-an jönnek. + : egy jó support hero csapatjátékra buzdítja a többieket is, ezt tapasztaltam. Amúgy Omnit sosem látom játszani, ami különös, mert az egyik legjobb hero. (Pugnát sem látom, de vele nehéz is jól játszani, mert soloban 2 pillanat alatt kicsinálják)
  • magus
    azért játszom randomot mindig, ha tehetem, mert akkor a sok kis gyökér nem veszi ki axet, rikit, abaddont. sd -ben valamelyik fasznak tuti kisorsolja :/
  • Nuki
    Hát én mostanában nagyon beleszerelmesedtem a -sd -be :)
  • Muki100
    igen, és mindkét oldal választhat mindkettőiből. Afféle -ap, csak itt a leszűkített választék van randomizálva.
  • Nuki
    Köszi ^^
  • light00
    fúú, utolsóra lenne ám tippem kapásból
    random az mindkét oldalról választ?
  • Muki100
    league mode - egy hőst a sentinel pickel, utána a scourge, és így tovább.
    random draft - 2 kocsma véletlenszerűen töltődik fel hősökkel és azok közül lehet választani
    exclude - kizárhatnak 4-4 hőst kezdés előtt a játékból
  • Nuki
    Légyszi meséljetek ezekről a játékmódokról, hogy mit tudnak:
    -lm
    -rd
    -xl
  • Nuki
    Én most próbáltam ki és egy power threads-el működött a dolog

Linának szebb lett a sárkányigája :3
  • magus
    mondjuk nem lett tökéletes... volt már h nem akarta összeolvasztani azt a receptet
  • Nuki
    " Rewrote all item code and systems. It now supports things like properly tracking item ownerships, fusing recipes with a full inventory"
    végre :P
  • Muki100
    de a végső recept is olcsóbb lett
  • Terensz
    6.52 = bokros csomag. Drágább a széndzsjasa, mint 4 éve :-(
  • Nuki
    Ja!
  • degenerator
    meghalsz.
  • Nuki
    Mi az hogy azt kiverik belőled?
  • light00
    Egy kis szösszenet: ha Doombringerrel bekapsz egy lényt, azt kiverik belőled, és ezek után hal meg, akkor is megkapod a bónusz aranyat érte ;)
  • Muki100
    Na guglira elsőre kidobta a megfejtést. Most már csak azt nem értem, hogy mit keresett egy ilyen a suli előtt...
  • Nuki
    Szegény barátnőm meg értetlenkedett miért olyan vicces ez a rendszám :D
  • Muki100
    Én is láttam egy ilyet Szegeden.
  • degenerator
    néha kanin is tudnak izgalmas játékok lenni. pl múlt hétvégén volt alkalmam részt venni egy noob ap-ban, 2 óra 15 percig tartott, beverték egy óra után a midet, de aztán visszavertük, és még fennt is. léneg a lényeg, hogy 10 lvl25ös hős egymás ellen, szép nagy creepek jönnek-mennek, és annyi szabad idő nem volt, hogy elmenjek elkölteni az 5000 goldomat.
  • Borgi
    bneten is annyi liver van minta szemét. szerintem még nem jácottam olyat amibe nem volt. legalábbis az elmult 1évben biztos nem :C
  • Nuki
    Éppen mentem étterembe a szépvölgyi úton, és láttam egy "BNET" betűket tartalmazó rendszámot egy autón. kár hogy nem fotóztam le
  • Muki100
    Nem orb effect, de pl. desot már nem rakhatsz mellé mert az is debuff rakó. A ranged skadinak az az egy nagy előnye a meleeshez képest, hogy megy vele a lifesteal.
  • Nuki
    "Blocks most targeted spells" vagy valami ilyesmi van kiírva a linkenhez. Csak angoltudás kell hozzá :P (és ráadásul nem is az összeset, mert a most az annyit jelent hogy "legtöbb")
  • degenerator

Az Assassinate képesség "két komponensű", először Fairie Fire-t varázsol a célpontra és aztán sebzi.
    Linken Sphere csak a Fairie Fire-t blokkolja.

ez pontosan mit jelent?
  • degenerator
    régebben írtátok, hogy a linkennel nem mindig jön be a spell resistanja. közben megtudtam, hogy csak a targetes spellek ellen jó.
  • light00
    Ha az armor venne a spellből, akkor nem tudna Lion és hasonló ultis barátai 8-900at venni a hpmból egy Licchel. Pedig állandóan beoltott, hiába volt 50-60%os damage resistem.
    A hero típusú armor tudtommal úgy csökkenti a spellek sebzését, hogy van egy alap 15%os resistje.
  • Nuki
    Zsír !