Dungeon Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Új infók a Dungeon Hero-ról: ITT!<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Új infók a Dungeon Hero-ról: ITT!<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
dk, vagyis a Donkey Kong az tényleg jó játék
a dk az naon jo game, még mostanság is néha elinditom 1-2 vagy kieget, azt dolgozzanak az imp-ek, ha nem akarnak akkor mennek a misstress-hez 😊
amugy jonak tünik ez a game is, remélem olyan lesz mint az enclave, az nagyon bejött nekem...
amugy jonak tünik ez a game is, remélem olyan lesz mint az enclave, az nagyon bejött nekem...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Remélem inkább tényleg rpg-re fog hajazni, és felvehetõ küldetések lesznek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nem akarok feleslegesen okoskodni, de ez nem ilyen Dungeon Keeper és Stronghold keverék lesz?
Nagyon Enclavesnek illetve Blade of Darknessesnek néz ki.
Sajnos az Enclaveben elakadtam, mert eltûnt az ellenfelek grafikája:S
Sajnos az Enclaveben elakadtam, mert eltûnt az ellenfelek grafikája:S
Pont az a jó. 😊
Egyébként én is megtaláltam közben az említett videokat, csak már nem volt idõm belinkelni.
Vhogy attól félek, h. inkább lesz Enclave szintû a játékmenet, mintsem Gothic mintára épülõ. Bár az elõbbi is nagy élményt nyújtott, de egy kidolgozott szerepjátékkal több idõt el lehet tölteni, mint egy hack&slash-al.
Egyébként én is megtaláltam közben az említett videokat, csak már nem volt idõm belinkelni.
Vhogy attól félek, h. inkább lesz Enclave szintû a játékmenet, mintsem Gothic mintára épülõ. Bár az elõbbi is nagy élményt nyújtott, de egy kidolgozott szerepjátékkal több idõt el lehet tölteni, mint egy hack&slash-al.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hááát...
Nem tûnik rossznak de a grafikája nem túl jó... :/
Ez is inkább olyan játék lesz amiben a játékélmény lesz a lényeg nem a grafika mint pl a CRYSIS-ban... Szerintem...
Nem tûnik rossznak de a grafikája nem túl jó... :/
Ez is inkább olyan játék lesz amiben a játékélmény lesz a lényeg nem a grafika mint pl a CRYSIS-ban... Szerintem...
off
menyit adnál egy alap-factions-nightfall acountért?már nem emlékszek pontosan mik vannak,tudom,hogy egy warior van aszem 2db 15k-s(platemail,gladiator) armoural,rank3-as account
már nem játszok a játékkal de elég pénzért lehet megvállnék tõle😄
menyit adnál egy alap-factions-nightfall acountért?már nem emlékszek pontosan mik vannak,tudom,hogy egy warior van aszem 2db 15k-s(platemail,gladiator) armoural,rank3-as account
már nem játszok a játékkal de elég pénzért lehet megvállnék tõle😄
Csak sose jelenik meg 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
2007-es E3 tréler, nekem ezzel keltette fel a figyelmemet
Egyéb trélerek
Itt meg akad két csikk, egy tavalyi és egy idei.
Az angol nyelvvel hadilábon állóknak pedig itt a HW-s adatlapja, a tréler itt már nem érhetõ el.
Egyéb trélerek
Itt meg akad két csikk, egy tavalyi és egy idei.
Az angol nyelvvel hadilábon állóknak pedig itt a HW-s adatlapja, a tréler itt már nem érhetõ el.
Látom még nincs fóruma...
Van aki tud errõl a játékról vmi bõvebbet?
Egyenlõre egy rövidke képes cikket találtam:
Dungeon Hero
Van aki tud errõl a játékról vmi bõvebbet?
Egyenlõre egy rövidke képes cikket találtam:
Dungeon Hero