Készül a Ghost in the Shell amerikai feldolgozása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóóóóóóóóó lesz ez ... csak éppen nem a HCrajongóknak, dehát úgyis õk lesznek a kissebbség 😄
Csak annyit akartam írni, már a cikk címe alapján is, hogy: NEEEEEEEE!
Ennyi. :-s
Ennyi. :-s
\"Nothing happens unless first a dream…”
Látom a hír kétszer került ki, kétszer került ki. 😊
Appleseed (Manga) rajkongók szerint mindkét Appleseed film csapni való, a második 3D-s viszont a rosszabik ... mondjuk az elsõ nekem tetszett, de sem a hossza, se a történet nem ér fel a legtöbb egészestés Anime-al.
Azért a Dreamworks kezeiben még akár lehetne is belõle valami ... csak ne agyatlan akció sci-fit csináljanak belõle.
Azért a Dreamworks kezeiben még akár lehetne is belõle valami ... csak ne agyatlan akció sci-fit csináljanak belõle.
"A stúdió a futurisztikus thrillert egy minden igényt kielégítõ 3D-s élõszereplõs akciófilm formájában kívánja a nézõknek tálalni..."
A kulcsszó az akciófilm. Szal lesz egy lövöldözõs-robotos hülyeség. De majd kiderül.
A kulcsszó az akciófilm. Szal lesz egy lövöldözõs-robotos hülyeség. De majd kiderül.
Mióta láttam Dragonball Son Goku emberi manifesztációját picit szkeptikusan állok az anime-k "nyugatosításához". De azé' hajrá Spielberg!
spielberg rendezi...elvileg...van rá esély...elvileg
"a GitS nem az, amit elsõre meg lehet érteni és ez adja az egyik pozitívumát. amcsikat ismerve,"
de azt se feledd, hogy nagy valószínûséggel te sem értetted meg elsõre, mivel a magyarokat is ismerjük, s azon belül a fórumozókat😊
de azt se feledd, hogy nagy valószínûséggel te sem értetted meg elsõre, mivel a magyarokat is ismerjük, s azon belül a fórumozókat😊
amint elolvastam a cikket, szinte elõre láttam a kommentek "örömújongás" ellentétét. Így is lett, mert én is felkaptam a fejem "Hogy túlharsogjuk a rajongók örömujjongását" kijelentésre.
Az elöttem szólókkal teljesen egyetértek. Ezt is majd ledegralálják amerikának emészthetõ formára, ami közel sem lesz GiS.
Persze kiváncsiak vagyunk és sok sikert hozzá, hátha!!!!😊
Az elöttem szólókkal teljesen egyetértek. Ezt is majd ledegralálják amerikának emészthetõ formára, ami közel sem lesz GiS.
Persze kiváncsiak vagyunk és sok sikert hozzá, hátha!!!!😊
a GitS nem az, amit elsõre meg lehet érteni és ez adja az egyik pozitívumát. amcsikat ismerve, fõleg hihetetlen értelmi képességeiket, tutira vehetõ, hogy az egész "szellem a gépben" magas volumenû eszmefuttatást egy óvodás szintjére fogják levinni. plusz a korhatárt is oda fogják tenni, tehát ne is várjunk szembõl meztelen közelit a Motokót alakító szinésznõrõl, de talán még Eon Flux-os mély dekoltázst sem.
ÉN a múlt héten láttam az Appleseed Ex MAchina c. animációs múvit és nagyon bejöttt. Nem tudom, volt-e anime elõtte, de ha igen, gondolom az sem volt rossz.
Sorra küldök a legnagyobb animékat a temetõbe <#violent>#violent>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
hát, a beharangozott örömujjongás valahogy elmaradt... én is szkeptikus vagyok. meg cinikus.
a GiS -t kb második, harmadik nézésre kezdtem igazán megérteni, a GiS2 -t hasonlóan, pislogtam nagyokat, és közben élveztem, hogy ez annyira japán, annyira keleti, és végtelenül távol áll a mi gondolkodásunktól, értékrendünktõl...
most gondolom csinálnak egy faék bonyolultságú filmet, amiben azért van egy kötelezõ csavar...de, ahogy mondani szokták a filmhírekre, ne legyen igazam
most gondolom csinálnak egy faék bonyolultságú filmet, amiben azért van egy kötelezõ csavar...de, ahogy mondani szokták a filmhírekre, ne legyen igazam
En is tartok tole, hogy nem fugjak tudni tartani a minoseget, es csak elrontjak. Nem hiszem hogy van bennuk annyi fanatizmus amennyi kellene. Nagyon sajnalom hogy eladtak a jogokat az amerikaiaknak <#szomoru2>#szomoru2>
Kár érte, eddig nagyon jó volt. Most majd láthatunk egy nagyon nem jó részt is...
Amúgy a fordított (nyugatról-keletre) adaptációhoz több reményt fûzök;
http://www.youtube.com/watch?v=yuSwj5ok24k
http://www.youtube.com/watch?v=yuSwj5ok24k
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
azt meg ugye senki nem gondolta komolyan hogy az SSS tényleg 3. résznek tekinthetõ ... (inkább a SAC-hoz tartozik)
az Innocence még méltó folytatás volt, de ez gyk kizárt hogy bármi értékeset tegyen hozzá az elsõ filmhez. borítékolható, hogy fostalicska lesz.
SZvsz ha hasonló minõségû feldolgozást kapnak, mint a legutóbbi appleseed Ex machina, akkor nem örömujjongást, hanem felháborodott fújolást kell túlkiabálni...