Müllabfuhr-Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol nyelvû patch van hozzá?
Ha igen akkor hol van?
Köszönöm!
Abban az esetben ha tud valaki németûl le irná nekem a lépéseket, hogy mibõl mit kell kiválasztani, hogy el tudjam inditani a játékot. Mert sajnos nem tudom elinditani.
Az angol dolgokkal még el vagyok de sajnos a némettel problémáim vannak. Ezért kb reggel 10 - 20 oráig probálkoztam vele. De meguntam.
Ha valaki megirná az elinditást azt megköszönném.
Várom a válaszotokat.
[email protected]
jobban jársz!
meik oldalról????<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
küld át msn en
vmi linket kaphatok??
ksözi elõre is<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
annyíra egyszerü a játék h nem is lenne szerintem érdemes veszõdni vele!
Nekem 1 hét volt mire rájöttem hogy hogyan kell elindítani és kb 20 percet játszottam vele miután sikerült!MInden pályán ua a feladat)de az a 20 perc érdekes volt, csak utána már nem annyíra köt le!
Sikerült letölteni a játékot?És ha igen akkor sikerült játszani vele?mert nekem nem!Ott ahol aktiválni kéne amit megvásároltam , nem lehet aktíválni!ha valaki tud rá megoldást kérem segítsen!Köszi
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Sokminden van és ha segítséget kérsz akkor valaki tui reagál is rá!
http://filetorrents.mine.nu/details.php?id=2636
Elõre is köszi!
egyet ki csomagoltam belõle de nem tudok vele mit kezdeni!a többi mappa mind ugyanazokat a fájlokat tartalmazza mint ez!valaki tudna segíteni h hogyan kell telepíteni? elõre is köszi!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?